merhabaaa
hılal canım sımdıden tebrıkler kesın hamılesın ne guzel
ferda utkueslem tetanoz kesın yaptırmıyorsunuz dımı benımde kafam cok karısık yaptırmaktan korkuyorum doktorla konusmadım haftam gelmedı dıye ama aşı olunca ben ateslenıyorum 3 gun yatıyorum sız kesın yaptırmıyorsunuz dımı?
ilda canım bızde hıc halvet yapamıyoruz en son cocugu yaptık bıraktık ben cok korkuyorum baska seyler oluyor o an vajınusmus hastası gıbı oluyorum:18::18:
şimdi doktordan geldık ayrıca ense testı cok ıy cıktı
kan sonucuda yarın alıncak dun cok kızdım bebegı bugun önde cıktı sata göre ay ne salagım 3-5 gun önde arkada hıc farketmıyormus bıdaha gereksız seylerı dusunmıcem
sor canım görünmemiştirkızlar bana kimse cvp vermedi...
Bence birkaç gün daha devam etNe olur ne olmaz benim 19. gün çatlıyor yumurtam senin normalde her ay kaçıncı gün çatlıyor?Kaç günde bir adet oluyorsun?
oylee aysunummmbi de direk dra göstercz ya sonçları biz o yuzden daha bi guvende hissedıorm kendimi inşş ii bi drdur çok da bşey bulamadm hakknda ...buyuk ihtmal yukselme yoksa ameliyat dicek bize olcak da heralde bnm hala içme dogmuo ama olcagı akışında beklicz görcz baklm neler olcakk ...bnm de aklım sende kalck aysunummm omuzomuza geçircz bu gunleri de arkaarkaya hamiş kalcz inşşşş
aşıyı yaptırcaksın demek
bende doktor ne derse onu yapmayı dusunuyorum ama korkuyorumda asıdan hasta edıyor benı aşı
sağol canım çok şükür iyiyimNasılsın canımBebişin nasıl Bebişe yeni ciciler aldın mı?
canım ben doktora soracam yine demerhabaaa
hılal canım sımdıden tebrıkler kesın hamılesın ne guzel
ferda utkueslem tetanoz kesın yaptırmıyorsunuz dımı benımde kafam cok karısık yaptırmaktan korkuyorum doktorla konusmadım haftam gelmedı dıye ama aşı olunca ben ateslenıyorum 3 gun yatıyorum sız kesın yaptırmıyorsunuz dımı?
ilda canım bızde hıc halvet yapamıyoruz en son cocugu yaptık bıraktık ben cok korkuyorum baska seyler oluyor o an vajınusmus hastası gıbı oluyorum:18::18:
şimdi doktordan geldık ayrıca ense testı cok ıy cıktı
kan sonucuda yarın alıncak dun cok kızdım bebegı bugun önde cıktı sata göre ay ne salagım 3-5 gun önde arkada hıc farketmıyormus bıdaha gereksız seylerı dusunmıcem
hilal hamile canım evetaminnnn canım benim amin inşşşş nasıl gidiyo peki hamilelik nasıl güzel duygudur o galiba hilal de hamile dimi gülüm kan sonuçlarını beklediğini sölemiş valla sabırsızlıkla bekliyorum eşine ne kadar güzel sürpriz olur yaaaa
canım kötüyü düşünme sen
duygu ben yarın test yaptırcam ama annemlere geçicez ordan orda net yok...
p.tesi salıya kadar giremem nete ama aklım hep sende olacak..
inşallah güzel sonuçlar alıcaz yoksada yola başka çözmlerle devam edicez canım bnm allah büyük...
eminemm çok sağol canım benim inşallah iyi çıkar..
5-6 aydır kür vitamin incir vs bi sürü şey uyguluyoruz inşalalh ters tepmemiştir...
ferdam canım bnm benim korkum bi yandan da ne biliyomusun...
biz çok küçük bi yerde yaşıyoruz tedavi test vs için hep ankaraya gelmemiz gerekecek..
yani test sonucumuz kötü çıkarsa nasıl olur gerisi hiç bilmiyorum..
ankarada yaşasam yada büyük bi yerde herşey daha kolay olabilirdi...ama allah büyük...
kan sonucunu almışsın gördüm benkızlar bana kimse cvp vermedi...
görüşürüz kızlar ben çıkıyorum
sizi seviyorum iiiki varsınız
hulyam inşallah hamişsindir canım aklım sende de kalıcak..dua edicem
evet canım el birliğiyle birbirimize destek olarak atlatıcaz bu günleri inşallah...
çok şükür ki çok iyi eşlerimiz var çok anlayışlı ve sevgi dolu
inşallah geçicek bu günler....öpüüyorum duygum ben çıkıyorum şimdi..
sağol canım çok şükür iyiyim
bebeğimi en son geçen hafta gördüm sağlıklıydı canım şükür
sen de iyisindir inşallah
yumurtalar oluşmuş okudum,inşallah birisi bebiş olur
canım ben doktora soracam yine de
vurun derse vurulcam
sen bilirsin derse vurulmam ama
ense kalınlığı iyi çıktıysa hepsi iyi çıkar dert etme gözün aydın
aynen dediğin gibi önde geride hiç önemli değilki sağlıklı olsunlar yeter
hilal hamile canım evet
sonucunu 3te alacakmış
canım kötüyü düşünme sen
dur bakalım
kan sonucunu almışsın gördüm ben
hatta hamile listesine de ekledim
gözün aydın
kalacaksın tabi ki canım
bu ay olmasa bile ümidini yitirmek yok biliyorsun
ilaçlara devam
en kısa zamanda seni de hamile listesine eklicem seve seve
ödemdir o ödemdir
aman ne biliyim ya
epeydir takılmıyodum da
sabah 1 kilo fazlayı görünce gözümü ovuşturup bidaha baktım
kız sen yazdığımı okudun mu??
bebişin kalp atışı değilmiş o hissettiğiimiz
bence de o bizim kalp atışımızla ilgili
sonra düşündüm zaten suyu falan var bama gamze gebelik sitesinde okudum deyince ben de olabilir demiştim
ebeğin hissetmek imkansızdır
bizim atar damar o yani bizim kalp atışımız
inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksınız canım merak etme bol bol dua et ALLAHtan başka kimse yardım edemez bize
duygu ben yarın test yaptırcam ama annemlere geçicez ordan orda net yok...
p.tesi salıya kadar giremem nete ama aklım hep sende olacak..
inşallah güzel sonuçlar alıcaz yoksada yola başka çözmlerle devam edicez canım bnm allah büyük...
eminemm çok sağol canım benim inşallah iyi çıkar..
5-6 aydır kür vitamin incir vs bi sürü şey uyguluyoruz inşalalh ters tepmemiştir...
ferdam canım bnm benim korkum bi yandan da ne biliyomusun...
biz çok küçük bi yerde yaşıyoruz tedavi test vs için hep ankaraya gelmemiz gerekecek..
yani test sonucumuz kötü çıkarsa nasıl olur gerisi hiç bilmiyorum..
ankarada yaşasam yada büyük bi yerde herşey daha kolay olabilirdi...ama allah büyük...
canım doktora sorcamben mi yanlis okudummmm ferda tetanozu yaptirmicakmisin ben yaptiricam 6 subatta o asi bizim icin degil bebek tetanoz olmasin diye yapiliyomus bebek bizim bagisik oldugumuz seylere bagisik dogarmis
ferda bebegin durdugu yere elini koyunca atiyo benimki hep bi noktada degil nerDe duruyosa orda atiyo
benim de tansiyonum düştüğü ve bayıldığım için hep tok karnına verdimkızlar dolu test yaptırmam lazım kan verip
dr da veremedim gittiğimde çünkü çok midem bulanıyordu tansiyon yerlerdeydii
çıkarken dr yardımcısı aç karnına verin isterseniz troit falan da var o testlerin içinde dedi
aç olmak zorunda mıyım kızlar ?
bizde aynı yaptık canım :)
en son yumurtlama zamanı yani
sor canım görünmemiştir
değeri benim gibi 79 larda çıkıp henüz kese görünmeyip sonradan yükseldiği olup normal bi gebelik geçiren varmı?
utopya sağol cnm ama ben hala inanamıyorum çünkü doktorda net bişi diyemedi hiç bişi görünmüyor çünkü..
değeri benim gibi 79 larda çıkıp henüz kese görünmeyip sonradan yükseldiği olup normal bi gebelik geçiren varmı?
utopya sağol cnm ama ben hala inanamıyorum çünkü doktorda net bişi diyemedi hiç bişi görünmüyor çünkü..
ac olmak zorundasın galıba bugun bende kan verdım ac gel dedı banada zaten mıdem bulanıyor zor dayandımkızlar dolu test yaptırmam lazım kan verip
dr da veremedim gittiğimde çünkü çok midem bulanıyordu tansiyon yerlerdeydii
çıkarken dr yardımcısı aç karnına verin isterseniz troit falan da var o testlerin içinde dedi
aç olmak zorunda mıyım kızlar ?
bizde aynı yaptık canım :)
en son yumurtlama zamanı yani
sor canım görünmemiştir
evet banada 2 doz dedıler 22. ve 26.haftada nısan ayında oluyor sorayım ozaman doktora bıde sızın yaptırmanızda önemlı benım ıcınYaptiricam canim benimki tek doz yapilicak cunku mayista en son olmustum normalde 2 yada 3 doz yapiliyo sanirim ama yaptiricam 6 subatta yapilicak
canım ben doktora soracam yine de
vurun derse vurulcam
sen bilirsin derse vurulmam ama
ense kalınlığı iyi çıktıysa hepsi iyi çıkar dert etme gözün aydın
aynen dediğin gibi önde geride hiç önemli değilki sağlıklı olsunlar yeter
tabiki de hiçbişey görünmez
kese kan değerin 1500ü geçtikten sonra görülecek
değerin de düşük falan değil bence gayet normal
2 gün sonra tahlili yenilersin değer 2ye katlanıyorsa yaklaşık olarak sorun yoktur zaten
bence kuruntu etme bal gibi hamilesin işte
canım ben bilmiyorum pek bu konuları dr ne dedi aslında en önemlisio
Allahın izniyle yükselecek değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?