Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol ilda inşallahtatlım...

canım kayınvalidemlerde kalıyorum şimdi onlarda alıştırmış güvercinleri besliyolar her sabah...
bugün ben yemledim bi görsen üst üste çıkıyolar birbirlerini eziyolaar resmen 40 güvercin vardı küçücük camda
sen geldin aklıma hemen ne güzel bişeymiş yaaaa

canım benim inşş umudumu kaybetmiyorum asla hayırlısı rabbimden hayırlı zamanı ne zamansa o zamana nasip etsin sadece bana değil isteyen herkese gülümmmm sen bana çok yardımcı oldun dilerim Allahımdan seni ve meleğini hep korusun hakkınızda hep hayırlısı olsun inşallah canım benimmmmm

aysunum ve duygum
lütfen stres yapmayın
inşallah güzel çıkacak sonuçlar
hem çıkmasa bile bu değerlerle hamile kalan nice insan var biliyosunuz
rahatlayın birazz

Ben 3 aydır sarophene isimli ilacı ve 2 aydırda hayıt hapı kullanıyorum.Hayıtıtn yumoşlara ne kadar faydası var bilmiyorum ben sarophenle beraber kullandığım için hangisinin etkisi emin değilim.Bende 3 aydır 2-3 yumurta oluşuyor.Hayırlısı pek umudum olmasada bu ayıda değerlendiricem.Önümüzdeki ayda hayırlısıyla aşılama olacak.

Bence sen brancaya devam et.Benim dr. takibim mecburi olmasaydı aşılama öncesi 3 ay kullanmak istiyordum brancayı ama bir ay kullanıp bıraktım.Yoksa tedavim yarım kalacaktı araya zaman girince tüm tahlilleri yeniletiyorlar o yüzden riske atamadım.Ama sen kullan bir kaç ay inşlalah faydasını görürsün

Ferdammm bizimmm hissetmemiz normal bebekler buyudu ama kucuk gebeliklerde hissedilmez o dedigin atar damarsa bebek nereye giderse orda mi atiyo yani okudum kuzummm ilda yapmis onda olmaz ki daha bebek hareketlenince yani bizim haftalarimizda olurmus o

ne demek canım yaa
tbi ki birbirimize bildiğimiz konularda yardımcı olacağız
hepinize hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah canım

kuzum ildayla kıyaslamıyorum ben
ama eşimin de aynı yerde atıyordu
o da mı hamile

inşallah odur dicem de
ben bakınca eşim de yatıyo o da bakıyo
aynısı gibi atıyo
eşşek moralimi bozuyo
ve de saçmalama diye dalga geçiyo benle

aysunum ve duygum
lütfen stres yapmayın
rahatlayın birazz

herşeye aglayasım gelıo bugun bnm yaa garibim boyle hayırlısı ferdam yaaa istedgn kadar stres yap degşmıo sonç korkunn da ecele faydası yok yarın olsn da şu belrszlk btsin istiyorum hayırlısı inşşşşş....

merhabaaa
hılal canım sımdıden tebrıkler kesın hamılesın ne guzel

ferda utkueslem tetanoz kesın yaptırmıyorsunuz dımı benımde kafam cok karısık yaptırmaktan korkuyorum doktorla konusmadım haftam gelmedı dıye ama aşı olunca ben ateslenıyorum 3 gun yatıyorum sız kesın yaptırmıyorsunuz dımı?

ilda canım bızde hıc halvet yapamıyoruz en son cocugu yaptık bıraktık ben cok korkuyorum baska seyler oluyor o an vajınusmus hastası gıbı oluyorum:18::18:

şimdi doktordan geldık ayrıca ense testı cok ıy cıktı
kan sonucuda yarın alıncak dun cok kızdım bebegı bugun önde cıktı sata göre ay ne salagım 3-5 gun önde arkada hıc farketmıyormus bıdaha gereksız seylerı dusunmıcem

ne demek canım yaa
tbi ki birbirimize bildiğimiz konularda yardımcı olacağız
hepinize hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah canım

aminnnn canım benim amin inşşşş nasıl gidiyo peki hamilelik nasıl güzel duygudur o galiba hilal de hamile dimi gülüm kan sonuçlarını beklediğini sölemiş valla sabırsızlıkla bekliyorum eşine ne kadar güzel sürpriz olur yaaaa

ben de oyleeee korku ve umut çok garip bi karışklıktayımmm :26:hayırlısı inşşş Aysunummmm

duygu ben yarın test yaptırcam ama annemlere geçicez ordan orda net yok...
p.tesi salıya kadar giremem nete ama aklım hep sende olacak..
inşallah güzel sonuçlar alıcaz yoksada yola başka çözmlerle devam edicez canım bnm allah büyük...
eminemm çok sağol canım benim inşallah iyi çıkar..
5-6 aydır kür vitamin incir vs bi sürü şey uyguluyoruz inşalalh ters tepmemiştir...
aysunum ve duygum
lütfen stres yapmayın
rahatlayın birazz
ferdam canım bnm benim korkum bi yandan da ne biliyomusun...
biz çok küçük bi yerde yaşıyoruz tedavi test vs için hep ankaraya gelmemiz gerekecek..
yani test sonucumuz kötü çıkarsa nasıl olur gerisi hiç bilmiyorum..
ankarada yaşasam yada büyük bi yerde herşey daha kolay olabilirdi...ama allah büyük...

ooooooo süoer ozamannnnn tu ruhu falan boşver amaaa

süperdir tabii canım
ben 1 yıldır besliyorum artık daha koyarken elimden yiyolar düşün yaniiii
çok güzeller çook
tebrik ettim valla sizinkişleriii nekadar düşüncelilerr

yok kızlar ben denemdim bişii
sen kocamda da atıyo diyince atar damar olabilir dedim
çünkü bence duyulması olamaz gibi geliyoo belki son aylar bilmiyorum ama

az kalmıştı çıkmama allahtan misafirleri varmışş

Son düzenleme:

oylee aysunummmbi de direk dra göstercz ya sonçları biz o yuzden daha bi guvende hissedıorm kendimi inşş ii bi drdur çok da bşey bulamadm hakknda ...buyuk ihtmal yukselme yoksa ameliyat dicek bize olcak da heralde bnm hala içme dogmuo ama olcagı akışında beklicz görcz baklm neler olcakk ...bnm de aklım sende kalck aysunummm omuzomuza geçircz bu gunleri de arkaarkaya hamiş kalcz inşşşş

Son düzenleme:
ben mi yanlis okudummmm ferda tetanozu yaptirmicakmisin ben yaptiricam 6 subatta o asi bizim icin degil bebek tetanoz olmasin diye yapiliyomus bebek bizim bagisik oldugumuz seylere bagisik dogarmis

ferda bebegin durdugu yere elini koyunca atiyo benimki hep bi noktada degil nerDe duruyosa orda atiyo

aşıyı yaptırcaksın demek
bende doktor ne derse onu yapmayı dusunuyorum ama korkuyorumda asıdan hasta edıyor benı aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…