sadece o ikisine mi bakılacakmış canım?
zorlanmamana sevindim
Kızlar puffy 5 yıl sonra hamile kalmışsadece hayıt hapımı kullandı.Sorunu neydi bilen varmı?Böyle uzun yıllar sonra hamile kalanlar bana da umut oluyor
işte bu zor m arkda direk sezeryan için gdnce ne stres ne bşey oluo ama bekle bekle normal için sonra sezeryan o anı stresli yaşmana neden oluo gerçi bundan sonra drek sezeryan yapmıcklarmş drlar once normal olmazsa sonra sezeryan olcakmş benm arkdas da sezerynla yaptı dogumu biraz agrısı oldu sonra çok iiydi maşallahhahh keşke doğursak bi çırpıda
arkadaşım geçen perşembe doğum yaptı 8 aylık
24 saat doğumhane de kalmış
stresten sancısı kesilmiş
suni sancı vermişler açılma olmayınca 24 saatin sonunda sezeryana almışlar
ağlıyodum sinirden diyo
ama kızını görünce unutmuş valla hepsini
öyle tabi ALLAH sabır versin cümlemize
aynen canımmm bizi anladıyo
ben normalde bülent ersoyu da şarkılarına sevmem bu ara şu tarkanla yaptığı düe varya ona sardım sanki tam bize göre şarkı dur bi dinleyeyim yaaa
canım sabah burdaydı eşi evdeymiş o yüzden çok giremiyormuş ama hala gelmemiş kırmızılarıtest de yapmamışşş
inşallan ondan da güzel haberler alırızzzz
evet canım hayıt kullandı
bir de yakı yapıştırmış beline
sorunu yoktu bildiğim kadarıyla
sebepsizdi
10şubatta randevum
detaylı ultrason var
zaten 20. haftadan sonra vuruluyormuş acelem yok
Kızlar size iyi sohbetler ben sabah erken kalktımya uyku bastırdı biraz uzanayım gece gelirim yine
azrammm canının acımadgna çok sevndmmm keseye ne zaman bakcaklarmş azramm ?
Kızlar puffy 5 yıl sonra hamile kalmışsadece hayıt hapımı kullandı.Sorunu neydi bilen varmı?Böyle uzun yıllar sonra hamile kalanlar bana da umut oluyor
Kızlar size iyi sohbetler ben sabah erken kalktımya uyku bastırdı biraz uzanayım gece gelirim yine
merhaba kızlar nasılsınız ben geldim
yeni hamişlerimiz varmıştebrik ediyorum darısı bizlere
sebepsizmiydi puffym senn? kırkbir kere maşalahhhhhcanım 50. ayda hamile kaldım. Hatta bir ay sonra aşılamaya geçilmesini bekliyorduk ama doğal yoldan oldu diyebilirim.
Adet bitimi belime yakı yapıştırmıştım ve hayıt hapı içtim Hatta hayıtıda sadece 10 tane içmişim
Suemm cnmmm
subatin 6 sina randevum var cnm o zaman bakacak doktor ona
insallah kalp pitirtilarinida duyabilirim cunku o zaman 6+5 olucam
bakalim hayirlisi cnm
sebepsizmiydi puffym senn? kırkbir kere maşalahhhhh
ayyy hadi cnm bi taşla iki kuş olcak deseneeeemaşallah maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?