Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben geldim eşimi sabah kandırıp götürdüm kan grubu kartı almaya diye sen arabada bekle dedim niye yyaa fln dedi yok deim bekle neyse acele acele kan verdim saat 3gibi anca çıkar dedi sonra kahvaltıya gittik sonra avm ye su pompamız bozulmuştu onu alalım dedik pilli bişey aldık bakalım nasıl çıkcak bide tabak takımı aldık günlük ama 3 gün sonra gelcek eve.

neyse gelelim asıl mevzuya kızlar hepiniz beni tebrik etmişsiniz hepinizden teker teker allah razı olsun ama ben hala temkinliyim bu ay bi sürü ilaç içtim ne bilim hala belirsiz benim iiçin

hosgeldin reyhannn iyidir cnm sen nasilsin?

bende iyiyim cnm uzun zamandır giremedim eşim izindeydi çok tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlh çok sevindim gerçekten darısı tüm isteyenlerin başına inşlh

kızlar beni herkes tanıo demi ben duygu hee yabancı deglmmm arada soleym de tanımayan varsa dieee

sebepsizmiydi puffym senn? kırkbir kere maşalahhhhh

evet canım sbepsizdi. Bir problem yoktu ama oluşmuyodu gebelik yada düşüyodu. şükür bebeğim güçlü ve annesine sıkı sıkı tutundu inşallah
Rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini nasip etsin kızlar, çok mutlu oluyorum böyle olunca

cnm benım inşallah kanda da çıkcak ve hepimiz sevinicez
içtiğin ilaçları takma derim gebeliği öğrenmeden çogu kişi
ilaç alıyo sigara içiyo vs vs ama bunların kötü etkisi olcagını sanmıyorum cnmcım
içini ferah tut kuzum

brck sen kaç ay sonra hamile kaldın?
ve bu ay özel bişey kullandın mı?
listemize ekleyelim senin bilgileri de

cnm ben 3 sene 3 aylık evliyim.yaklaşık 8 aydır bebek düşünüyorum.
İlk denememde hamile kaldım mayıstı sanırım-sonuç kimyasal
ekim ayında tekrar denedim-sonuç kimyasal
ocak yine denedim hamileyim-sonuç umarımm güzel olur
herhangi özel bişi kullanmadım cnm ben

tbrk ederim cnm inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucagına alırsın bebişini

kızlar beni herkes tanıo demi ben duygu hee yabancı deglmmm arada soleym de tanımayan varsa dieee

biz senim tanımazmıyım duygummmmmmmmmm

cnm ben bu ay yumurtlamayla ilgili ilaçlar kullandım ondan böyle karasızım.ama inş.seviniriz

anladm cnm maşalllahhhh onaaasıkı tutundu tabii o annesineeee evt cnm birbirrr hepmzzz hamiş kalcz inşşşşşşşş

Son düzenleme:
dhc cnm naptın bugun dr a gitcektin
benım midem fena dun ıkı kere çıkardım
bugunde bulanıyo muhtemelen cıkarcam yıne

sevincez cnm benımmm az kaldı saatin 3 olmasına

inşallahhhhhhhhhhhhh.eşimde berbere gitti gelir birazdan bugünde geec gitcek işe vardiyası varşimdi o gelince nasıl almaya gidereim onu düşünüyorum markete gitcem deyip taksiye biner giderim yakın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…