hosgeldin reyhannn iyidir cnm sen nasilsin?
sebepsizmiydi puffym senn? kırkbir kere maşalahhhhh
kızlar ben geldim eşimi sabah kandırıp götürdüm kan grubu kartı almaya diye sen arabada bekle dedim niye yyaa fln dedi yok deim bekle neyse acele acele kan verdim saat 3gibi anca çıkar dedi sonra kahvaltıya gittik sonra avm ye su pompamız bozulmuştu onu alalım dedik pilli bişey aldık bakalım nasıl çıkcak bide tabak takımı aldık günlük ama 3 gün sonra gelcek eve.
neyse gelelim asıl mevzuya kızlar hepiniz beni tebrik etmişsiniz hepinizden teker teker allah razı olsun ama ben hala temkinliyim bu ay bi sürü ilaç içtim ne bilim hala belirsiz benim iiçin
brck sen kaç ay sonra hamile kaldın?
ve bu ay özel bişey kullandın mı?
listemize ekleyelim senin bilgileri de
kızlar beni herkes tanıo demi ben duygu hee yabancı deglmmmarada soleym de tanımayan varsa dieee
cnm ben 3 sene 3 aylık evliyim.yaklaşık 8 aydır bebek düşünüyorum.
İlk denememde hamile kaldım mayıstı sanırım-sonuç kimyasal
ekim ayında tekrar denedim-sonuç kimyasal
ocak yine denedim hamileyim-sonuç umarımm güzel olur
herhangi özel bişi kullanmadım cnm ben
kızlar beni herkes tanıo demi ben duygu hee yabancı deglmmmarada soleym de tanımayan varsa dieee
cnm benım inşallah kanda da çıkcak ve hepimiz sevinicez
içtiğin ilaçları takma derim gebeliği öğrenmeden çogu kişi
ilaç alıyo sigara içiyo vs vs ama bunların kötü etkisi olcagını sanmıyorum cnmcım
içini ferah tut kuzum
evet canım sbepsizdi. Bir problem yoktu ama oluşmuyodu gebelik yada düşüyodu. şükür bebeğim güçlü ve annesine sıkı sıkı tutundu inşallah
Rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini nasip etsin kızlar, çok mutlu oluyorum böyle olunca
sağol cnm inşallah rabbim sağlık versin inşallah herşey yolunda çıkartbrk ederim cnm inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucagına alırsın bebişini
biz senim tanımazmıyım duygummmmmmmmmm
cnm ben bu ay yumurtlamayla ilgili ilaçlar kullandım ondan böyle karasızım.ama inş.seviniriz
sevincez cnm benımmm az kaldı saatin 3 olmasına
sevincez cnm benımmm az kaldı saatin 3 olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?