Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya ben hala bu duyguya alışamadım biliyomusunuz.
Gce yatıyorum ya heycandan uyuyamıyorum. Elim karnımda sürekli içimden bebeğimle konuşuyorum.
Acaba pskolojik bir sorunummu var benim :26:

çok tatlı bir heyecan dimi, içinde bir can büyüyor, yetişiyor. Sende onun gizli mabedi gibisin.
Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle tatlı heyecanlarla geçirtsin size bu heyecanı

kizzz cok guzelll bakmak surasi burasi diye anlatiyo dr amaaa burnu bana benziyo suan icin degismezse tabi :)

yuklemez mi gecen ay 1 ayda 4 kg almistim solemesi ayip :)))

Maşallah iyi almışsın İlk 3 ay daha çabuk alınırmış,sonra yavaşlarmış kilo alımı.

oyyy oyyy masallah sıze ay kocaman olmus uzun olcak senın oglun
gamze benımde serbast beta 50 den kucuk cıktı :)))oglum olcak dımı:)))

50den kucukse erkek oluyo %90 :))) benim 39du galiba bak oglusum oluyo senin ki kac

gamzem oğluşuna maşallah, sanada tabiki kuzum.
İnşallah herşey hep böyle yolunda gider sağlıkla doğururursun kuzucuğunu

isallahhh bitanemmm hepimiz isallahhhh dr teyzesi cok begendi gelisimini en cok kgya sevindimmmm bennnn 1 kg almisimmm yuppi :)) cok korkuyodum kusuyorum diye zayif cikcak diyodummm ama iyi sukurler olsun

dhc sonuclar iyi cikmis gozun aydin canim
elis kuzum bu geri ileri olayina hiiccc takilma
bugun geri cikar yarin onde cikar
ultrasonun olcum sonuclari degisir
bebisin gayet iyidir hic uzulmee

evet istanbul öyleymiş annem aramıştı öğlen o da öyle dedi hava güneşli kar topluyo diye
burda erimedi bi türlü kar dün ve ondan önceki gün baya yağmıstı kuzum

evet kuzucum haberlerde görüyorum çok fena ankara burasıda öyle olucak gibi uyarı gelmiş çünkü olsun ne yapalım kar da güzel yaa yağsın tatlım benimmm

kizzz cok guzelll bakmak surasi burasi diye anlatiyo dr amaaa burnu bana benziyo suan icin degismezse tabi :)

kilo amanın tek keyif verebileceği dönemdesin,tadını çıkar canını sıkma hiç kilolara

oyy maşallahhh ikinizedeee
güzel olmazmı bakmak bende heveslenıyorum böyle dr dan gelıpde anlatılınca
gidesim geliyo hemencik

eşim yanımda yatıyor ondan utanıyorum sanki. Bana sen kafayı yicen diyo ultrasonlrı sevince o yüzden sesli konuşamıyorum

Sağolun kızlar moral verdiniz.Benim pıhtılaşma bozukluğum var o yüzden bebeğin beslenmesine bağladım direk.Ama moral de önemli tabi düşünmemek lazım.

sanım ultrasonun altına bak cidden yazar +- 2 diye hatta bak benimkine Eki Görüntüle 333973 Kendinide üzme bebek orda başının çaresine bakıyor. Senin haberin yok ama senden değil depondan götüyor
çok tatlı bir heyecan dimi, içinde bir can büyüyor, yetişiyor. Sende onun gizli mabedi gibisin.
Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle tatlı heyecanlarla geçirtsin size bu heyecanı

amin canım her beraber yaşayalım bu mükemmel duyguyu inşallah

2 subata attilar doopleri cok yogunmus cunku 20+4 ciktim bu sefer 8 haziranda dogum tarihi anlamadigim gecen gidisimde 9 hazirandi :)

Canım ferdam sağol,düşünmemeye çalışacağım

Herkes sana gamze diyor sen bizim gamzemesut musun acep?

evet kuzucum haberlerde görüyorum çok fena ankara burasıda öyle olucak gibi uyarı gelmiş çünkü olsun ne yapalım kar da güzel yaa yağsın tatlım benimmm

hee yağsın kuzucum
bende şimcik ocağa arpa şehriye çorbası koydum cnm çekiverdi birden pişsede yesem hemencik

Cokkkk sevindimmm kizlarrrr rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin isallaaahhh

tam tersi canim
ilk 3 ay almiyosun sonra aliyosun

haa bu arada
gulbebekle umutege hamile

Aaaa öyle miymiş?Ben de seviniyordum şimdi almadıysam hamileliği fit kapatacam diye.Neyse olsun her şeyin başı sağlık.
Heberler de harika tebrik ederim onları

50den kucukse erkek oluyo %90 :))) benim 39du galiba bak oglusum oluyo senin ki kac
20 li bısey tam hatırlayamadım dıger odada popomu kaldıramıyom:)))ama dırek 50 den kucukmu dıye odaklanmısım :)

tesekkurler ferdam

eşim yanımda yatıyor ondan utanıyorum sanki. Bana sen kafayı yicen diyo ultrasonlrı sevince o yüzden sesli konuşamıyorum

bende elımde ultrason onla konusuyorum esıme kusuyorum konusmuyorsun oglumla dıye
dun 2 kere aglama krızıne gırdım
esım kız cocuklarını sever bende erkek hıssedıyorumya erkek dıye sen sevmıyorsun bebegımızı dıye agladım ben aglıyorum o guluyor karsımda kafayı yıcen psıkologa gıdelım dıyor
sonra tv de bısey gördum etkılendım bebegım dogarda bana bısey olursa onu yanlız bırakırsam dıye
ama yapmamam lazım böyle cok sacma yanı nereye kadar gıder böyle
ıste hamılelık psıkolojısı dıyorum sakınlesınce:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…