kızlar sizden bir yardım ,ca edebilir miyimkafam çok karışık...
kızlar sonucları doktora gösterdım guzel cıktım cok mutlu oldum
bıde serbest beta 50 den kucuk sanırım oglum olcak
ohh mis gibi afiyetler olsun cnmcımm
almam kaçınılmaz oldu geçen zor tutmustum kendımı
ama yok alcam yıcem
kızlar sizden bir yardım ,ca edebilir miyimkafam çok karışık...
hadi kaçtık biz
sonyuçların ii çıkmasına çook sevindimmmm canım
Allah bizlerde nasip ettsin inşallahhh
o sayı durumuna akılma bence canım çok farklı çıkabiliyo o
sağlıklı salih olsunlarda yeter inşallah ama için ne istiyosa o olur umarım :112:
afiyet olsun şimdiden kuşumm
hilal19 ile bitim bat lar aynıydı.. benim de günüm geçti doktora gittim, kan tahlili yaptılar ve sonuç: Beta HCG 143,75... bundan ne anlamalıyım. doktor pazartesi bidaha çağırdı yine kan testi yaptıracakmış.. tehlikeli bir durum mu var ki? düşme riski mi var acaba? hamilesin dedi de ne kadar olduğunu söylemedi, yei test istedi... ?????????,
kafam çok karışık sevinemedim bile(
avcılar hospital da gönül kazezoğluna göründüm yakın diye, hakkında bir bilgisi olanınız var mı?
evet canım öyle hani sen en güvenilir testleri nova iyi diye tesadüfen aldım ama nova çıktı kızzz şansımaaa
hilal19 ile bitim bat lar aynıydı.. benim de günüm geçti doktora gittim, kan tahlili yaptılar ve sonuç: Beta HCG 143,75... bundan ne anlamalıyım. doktor pazartesi bidaha çağırdı yine kan testi yaptıracakmış.. tehlikeli bir durum mu var ki? düşme riski mi var acaba? hamilesin dedi de ne kadar olduğunu söylemedi, yei test istedi... ?????????,
avcılar hospital da gönül kazezoğluna göründüm yakın diye, hakkında bir bilgisi olanınız var mı?
oo süper ozaman cnmcım bu kez testlerine güvenebiliriz ozaman kuzum
sevındım valla o çıkmasına
kızlar sonucları doktora gösterdım guzel cıktım cok mutlu oldum
bıde serbest beta 50 den kucuk sanırım oglum olcak
aynen canım bazen benimki fark ediyo diyoki bebek için istiyosun değilimi diyo bende yoooooooooo diyorumaynen canımmm
kendim için değil valla bebek için..
yapmayınca içime kuşku düşüyo ya olmazsa falan
iyice paranoyak oldukkk
maşşşşaaaallllaaahhh diyorum sana uykucu ildadan sonra obur ildamızda olduukızlar dün gece yarım kilo dondurma yedimkağıt helvada aldırmıştım arasına koyup yeim 2 tane
dr um hamileler için dondurma çok ii (açık dondurma ama ) demişti kesinlikle yenilmeliymiş
ama ben abartım sanırım
Kızlar ben 15 dk sonra çıkıyorum vakit bulup yazamam diye yazıyorum. Hakkınızı helal edin yola çıkıyorum ne de olsa. Beşe çeyrek kala trenim kalkacak 4 saat yol gidicem. Pazar günü de Allah'ın izniyle dönücem. Cumartesi doğum günüm 29 yaşına giriyorum inanamıyorum ama öyle yapacak birşey yok bebeksiz bir yıl daha geçti bir yıl daha yaşladım.30 yaşımda bebeğim kucağımda ya da karnımda olur İnşallah.. Dayımlara gidicezs o gün çağırmışlar kutlayacağız galiba ben dayımın doğumgünün hiç unutmam da o da jest yapacak heralde ama öyle denk geldi yani. Annemlerden girerim akşam ve yarın ama cumartesi giremem dayımlarda net yok. Pazarda ancak akşam girerim.
bu doktorlar sınır ederler adamı
korkma sadece deger katlıyormu dıye ıstemıstır
normalde saglıklı bır gebelıkte 2 gunde 2 ye katlar oyuzden 2000 oluncada deger kese gözukur
hıc kafan karısmasın pazartesı bıdaha kan ver bısey olmaz
hamılesın tebrıkler
öncelikle gözün aydın kuzucum Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn sormadınmı sen doktoruna nasıl diyee 2 günde bir değerler artıyo muhtemelen onun iin çağırmıştır kuzucummm
Serbest beta ne yahu?Benim tahlillerde de yazıyor mudur?Ben de böyle öğrenebilir miyim?
teşekkür ederim kızlar ikinize de ilgilendiğiniz için... ya aslında kötü bir doktorda değil gibi ama ne bileyim.. dediğini gibi katlaması için demiştir muhtemelen... ama benim bu aslın 35 günüm yani 5 hafta oldu böyle düşük çıkması oralmi.. testlere bakıyorum da gebeliğin 1 veya 2. haftası diyor.. ilginç değil mi? bu kadar erkenden belli olur mu ki?
cnm tbrk ederim hamilesin
onlarla kafanı boşa kurcalama stresde yapmaki bebişin etkilenmesin
p.tesi testi tkrlıycak 2 katına çıktıysa tmmdır diycek
erken gittiğin için dr a değerin böyle olması çok normal
hiiiç canını sıkma bebişini mutlu et cnmcım
evet kuuzum valla bende görünce sevindim hemen aklıma sen geldin valla
2 li test yaptırdınmı ozaman bakılıyor
teşekkür ederim kızlar ikinize de ilgilendiğiniz için... ya aslında kötü bir doktorda değil gibi ama ne bileyim.. dediğini gibi katlaması için demiştir muhtemelen... ama benim bu aslın 35 günüm yani 5 hafta oldu böyle düşük çıkması oralmi.. testlere bakıyorum da gebeliğin 1 veya 2. haftası diyor.. ilginç değil mi? bu kadar erkenden belli olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?