Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadi kaçtık biz

kızlar sonucları doktora gösterdım guzel cıktım cok mutlu oldum
bıde serbest beta 50 den kucuk sanırım oglum olcak

sonyuçların ii çıkmasına çook sevindimmmm canım
Allah bizlerde nasip ettsin inşallahhh
o sayı durumuna akılma bence canım çok farklı çıkabiliyo o
sağlıklı salih olsunlarda yeter inşallah ama için ne istiyosa o olur umarım :112:

ohh mis gibi afiyetler olsun cnmcımm
almam kaçınılmaz oldu geçen zor tutmustum kendımı
ama yok alcam yıcem

afiyet olsun şimdiden kuşumm

hilal19 ile bitim bat lar aynıydı.. benim de günüm geçti doktora gittim, kan tahlili yaptılar ve sonuç: Beta HCG 143,75... bundan ne anlamalıyım. doktor pazartesi bidaha çağırdı yine kan testi yaptıracakmış.. tehlikeli bir durum mu var ki? düşme riski mi var acaba? hamilesin dedi de ne kadar olduğunu söylemedi, yei test istedi... ?????????,
kafam çok karışık sevinemedim bile (
avcılar hospital da gönül kazezoğluna göründüm yakın diye, hakkında bir bilgisi olanınız var mı?

tesekkurler canım darısı hepınızın basına
evet gamzeden duymustum 50 kucuk erkek dıye bakalım bendede dogru sonuc verecek mı
hıc farketmez tabı saglıklı olsun yeter

bu doktorlar sınır ederler adamı
korkma sadece deger katlıyormu dıye ıstemıstır
normalde saglıklı bır gebelıkte 2 gunde 2 ye katlar oyuzden 2000 oluncada deger kese gözukur
hıc kafan karısmasın pazartesı bıdaha kan ver bısey olmaz
hamılesın tebrıkler

öncelikle gözün aydın kuzucum Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn sormadınmı sen doktoruna nasıl diyee 2 günde bir değerler artıyo muhtemelen onun iin çağırmıştır kuzucummm

cnm tbrk ederim hamilesin
onlarla kafanı boşa kurcalama stresde yapmaki bebişin etkilenmesin
p.tesi testi tkrlıycak 2 katına çıktıysa tmmdır diycek
erken gittiğin için dr a değerin böyle olması çok normal
hiiiç canını sıkma bebişini mutlu et cnmcım

aynen canımmm
kendim için değil valla bebek için..
yapmayınca içime kuşku düşüyo ya olmazsa falan
iyice paranoyak oldukkk
aynen canım bazen benimki fark ediyo diyoki bebek için istiyosun değilimi diyo bende yoooooooooo diyorum ama adam farkında
ama kızlar ALLAH tan ümit kesilmez ama ben bu ay kendimden hiiiiç ümitli değilim ya geçen ay 13 14. günü yumurtlama olmuştu bu ay olmadıda olursada ay sonunda olur yani hayıt beni düzeltemedi bu 2. ayım hayıtta herşey kısmet klomenle büyüyodu yumurtalar şimdi oda yok neyse düşünmeyeyim yine yaaa yoksa geliyo benimkiler genee

maşşşşaaaallllaaahhh diyorum sana uykucu ildadan sonra obur ildamızda olduu
ama afiyet bal şeker olsun bebeğine yarasın

dejavu canım ALLAH a emanet ol yolun açık olsun canım
doğum gününde kutlu olsun nice uzun yıllara
bende mayısta 29 olucam kısmetse

teşekkür ederim kızlar ikinize de ilgilendiğiniz için... ya aslında kötü bir doktorda değil gibi ama ne bileyim.. dediğini gibi katlaması için demiştir muhtemelen... ama benim bu aslın 35 günüm yani 5 hafta oldu böyle düşük çıkması oralmi.. testlere bakıyorum da gebeliğin 1 veya 2. haftası diyor.. ilginç değil mi? bu kadar erkenden belli olur mu ki?

gec döllenme dıye bısey var
muhtemelen senınde öyle olmustur
bat gunu 30 larda cıkıp yukselenler var gec döllenme olunca öyle oluyor takma kafana
pazartesıye katlar degerın

çok teşekkür ederim, öyleyim değil mi hamileyim :9 inanamıyprum da bir türlü hala:) ama dediğim gibi erken gitmedim aslında 35 gün oldu bugün anormal birşeyler var bende zaten.. çok geç yumurtluyorum ondan mı böyle oldu acaba... resmen 1-2 haftalık

rica ederim canım benim ne demek bizim hesabımızla doktorların hesabı bir olmuyo sıkıntı etme sen canınııda sıkmadan bekle git kan ver bakalım değerlerin iyi bana göre ben öyle biliyorum en azından canım 2 kat yükselmezse ki (ALLAH KORUSUN) o zaman söyler doktor ama rahat ol bence sıkıntı yok boşuna sıkıntı yapıpda meleğinide üzme annesi emiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…