çok teşekkür ederim, öyleyim değil mi hamileyim :9 inanamıyprum da bir türlü hala:) ama dediğim gibi erken gitmedim aslında 35 gün oldu bugünanormal birşeyler var bende zaten.. çok geç yumurtluyorum ondan mı böyle oldu acaba... resmen 1-2 haftalık
Hmm yok daha yaptırmadım.3 hafta sonra yaptıracağım.Dün doktora gittik 8+1 dim ama bebiş 7+5 görünüyormuş.Moralim bozuldu.Beslenemiyor mu diye korkmaya başladım yine.
hasta çorbamı içtim geldim siz naptınız bakayım
hehe bas bas sülediydim burda nova şu bu diye ondan kalmısımdır aklında kuzucum
havada kapalı burda içim bayıldı he
Hmm yok daha yaptırmadım.3 hafta sonra yaptıracağım.Dün doktora gittik 8+1 dim ama bebiş 7+5 görünüyormuş.Moralim bozuldu.Beslenemiyor mu diye korkmaya başladım yine.
çok teşekkür ederim, öyleyim değil mi hamileyim :9 inanamıyprum da bir türlü hala:) ama dediğim gibi erken gitmedim aslında 35 gün oldu bugünanormal birşeyler var bende zaten.. çok geç yumurtluyorum ondan mı böyle oldu acaba... resmen 1-2 haftalık
Teyzoslariii biz geldikkkk oglummm cokkk iyi tam 340 gr21.28 cm ayaklarini tutup duruyodu anneside superrr 1 ayda 1 kg almis sadece cok mutlu annesi :))))
Teyzoslariii biz geldikkkk oglummm cokkk iyi tam 340 gr21.28 cm ayaklarini tutup duruyodu anneside superrr 1 ayda 1 kg almis sadece cok mutlu annesi :))))
bıkac gun önde gerıde hıc önemlı degıl canım ya takılma sorun olsa dr söyler zaten
bıde sımdı bızım yedıklerımızden beslenmıyor bunuda unutmayalım
yınede ınsan etkılenıyor tabı bende öyleyım
Benim işyerinden arkadaşımda olmuştu böyle, kaç kez kan testi vermek zorunda kalmıştı. En sonunda gebesin dediler. Şimdi kızı 3 yaşında içini ferah tut sen. geç döllenmedir o
aynen öle fısıtğım burada çok güzel hava valla bir güneş varki sanırsın ki yaz havası ama yarından sonra kar yağışları geliyo gülüm
ay Allah razı olsun siz benim gönlümü ferahlattığınız gibi Allah da sizlerin gönlünü ferahlatsın inşallah kzılar.. sorularıma diğer cevap veren arkadaşlar sizde buna dahilsiniz.. Rabb im size de bebeklerinizi sıhhatle kucagınıa almayı olmayanlara da tez zamanda bu hissi yaşamayı nasip etsin inşallah...
amin amin elfü elfi amin..
ya ben hala bu duyguya alışamadım biliyomusunuz.
Gce yatıyorum ya heycandan uyuyamıyorum. Elim karnımda sürekli içimden bebeğimle konuşuyorum.
Acaba pskolojik bir sorunummu var benim :26:
bıkac gun önde gerıde hıc önemlı degıl canım ya takılma sorun olsa dr söyler zaten
bıde sımdı bızım yedıklerımızden beslenmıyor bunuda unutmayalım
yınede ınsan etkılenıyor tabı bende öyleyım
ben geçen hafta cuma gittim 5+6 çıktı pazar günü 6+5 çıktı bebek 2 günde 6 gün büymedi ya
Sen sıkma canını hep yanında +-2 yazar. Oynama payı üzme canını kuzum
maşallahhh oğluşunaaa maşallah annesineee
bende özledim yavrumu geçsin vakitde bende göreyim artık
maşallah size, yediklerin bebişe bal oluyor sana ek yük eklemiyor demekki.
nazarlardan korusun Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?