Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmcım hiçde anormal değil sıkma kendını hamilesin tabi sevin bence cnm benım
bak kendınde demişsin geç yumurtluyorum dıye
oyuzden geç döllenme olmustur çok çok normal yani cnmcım
maşallahh bebişine ve sana

Teyzoslariii biz geldikkkk oglummm cokkk iyi tam 340 gr 21.28 cm ayaklarini tutup duruyodu anneside superrr 1 ayda 1 kg almis sadece cok mutlu annesi :))))

Hmm yok daha yaptırmadım.3 hafta sonra yaptıracağım.Dün doktora gittik 8+1 dim ama bebiş 7+5 görünüyormuş.Moralim bozuldu.Beslenemiyor mu diye korkmaya başladım yine.

cnm benımde sata göre 5 gün geriden geliyo bu çok normal bi durum
bazen öne geçicek bazen böyle boşuna sıkma kendını yani

hasta çorbamı içtim geldim siz naptınız bakayım

afiyet bal şker olsun cnmcım yarasın kuzumaa

hehe bas bas sülediydim burda nova şu bu diye ondan kalmısımdır aklında kuzucum
havada kapalı burda içim bayıldı he

aynen öle fısıtğım burada çok güzel hava valla bir güneş varki sanırsın ki yaz havası ama yarından sonra kar yağışları geliyo gülüm

Hmm yok daha yaptırmadım.3 hafta sonra yaptıracağım.Dün doktora gittik 8+1 dim ama bebiş 7+5 görünüyormuş.Moralim bozuldu.Beslenemiyor mu diye korkmaya başladım yine.

bıkac gun önde gerıde hıc önemlı degıl canım ya takılma sorun olsa dr söyler zaten
bıde sımdı bızım yedıklerımızden beslenmıyor bunuda unutmayalım
yınede ınsan etkılenıyor tabı bende öyleyım

Benim işyerinden arkadaşımda olmuştu böyle, kaç kez kan testi vermek zorunda kalmıştı. En sonunda gebesin dediler. Şimdi kızı 3 yaşında içini ferah tut sen. geç döllenmedir o

ben geçen hafta cuma gittim 5+6 çıktı pazar günü 6+5 çıktı bebek 2 günde 6 gün büymedi ya
Sen sıkma canını hep yanında +-2 yazar. Oynama payı üzme canını kuzum

Teyzoslariii biz geldikkkk oglummm cokkk iyi tam 340 gr 21.28 cm ayaklarini tutup duruyodu anneside superrr 1 ayda 1 kg almis sadece cok mutlu annesi :))))

maşallahhh oğluşunaaa maşallah annesineee
bende özledim yavrumu geçsin vakitde bende göreyim artık

ya ben hala bu duyguya alışamadım biliyomusunuz.
Gce yatıyorum ya heycandan uyuyamıyorum. Elim karnımda sürekli içimden bebeğimle konuşuyorum.
Acaba pskolojik bir sorunummu var benim :26:

Benim işyerinden arkadaşımda olmuştu böyle, kaç kez kan testi vermek zorunda kalmıştı. En sonunda gebesin dediler. Şimdi kızı 3 yaşında içini ferah tut sen. geç döllenmedir o

ay Allah razı olsun siz benim gönlümü ferahlattığınız gibi Allah da sizlerin gönlünü ferahlatsın inşallah kzılar.. sorularıma diğer cevap veren arkadaşlar sizde buna dahilsiniz.. Rabb im size de bebeklerinizi sıhhatle kucagınıa almayı olmayanlara da tez zamanda bu hissi yaşamayı nasip etsin inşallah...

amin amin elfü elfi amin..

aynen öle fısıtğım burada çok güzel hava valla bir güneş varki sanırsın ki yaz havası ama yarından sonra kar yağışları geliyo gülüm

evet istanbul öyleymiş annem aramıştı öğlen o da öyle dedi hava güneşli kar topluyo diye
burda erimedi bi türlü kar dün ve ondan önceki gün baya yağmıstı kuzum

oyyy oyyy masallah sıze ay kocaman olmus uzun olcak senın oglun
gamze benımde serbast beta 50 den kucuk cıktı :)))oglum olcak dımı:)))

amiiiiiiiiiiiiiiiin cnm benım

acaba neg beni de listesine ekler mi yoksa o da pazartesi günkü testi mi ister

gamzem oğluşuna maşallah, sanada tabiki kuzum.
İnşallah herşey hep böyle yolunda gider sağlıkla doğururursun kuzucuğunu

ya ben hala bu duyguya alışamadım biliyomusunuz.
Gce yatıyorum ya heycandan uyuyamıyorum. Elim karnımda sürekli içimden bebeğimle konuşuyorum.
Acaba pskolojik bir sorunummu var benim :26:

aynen bende gece hap karnımı tutuyorum konusuyorum bebegımle
ben seslı konusuyorum bıde sonra aklıma bısey gelıyor baslıyom aglamaya eşim delırdı yıne dıyor
ultrasonda göruyorum bebegımı ama eve gelınce sankı karnımda yok gıbı
cok tuhaf bısey kımıldayınca ınanacagım galıba

ENABE tebrikler
allah kucagina almayi da basip etsin
eve gecince seni hemen gebe listemize alicam canim

gamE gozun aydin tatlim
oglusun ve sana masallahh
ayrintili ultrasona girdinmi simdi
bugun kac haftaliksin son ultrasona gore

ilda yine rekor kirmissin kuzum masallah
ama madi dondurmasi harika bencede
icinde keci suru oldugundan cok da faydali

ben geçen hafta cuma gittim 5+6 çıktı pazar günü 6+5 çıktı bebek 2 günde 6 gün büymedi ya
Sen sıkma canını hep yanında +-2 yazar. Oynama payı üzme canını kuzum

Sağolun kızlar moral verdiniz.Benim pıhtılaşma bozukluğum var o yüzden bebeğin beslenmesine bağladım direk.Ama moral de önemli tabi düşünmemek lazım.

maşallahhh oğluşunaaa maşallah annesineee
bende özledim yavrumu geçsin vakitde bende göreyim artık

kizzz cok guzelll bakmak surasi burasi diye anlatiyo dr amaaa burnu bana benziyo suan icin degismezse tabi :)

maşallah size, yediklerin bebişe bal oluyor sana ek yük eklemiyor demekki.
nazarlardan korusun Rabbim

yuklemez mi gecen ay 1 ayda 4 kg almistim solemesi ayip :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…