ne güzelmiş burası, merhaba arkadaşlar
Ben de bebek istiyorum 31 Aralık'ta regl olmuştum , 10 gündür bulantı ve göğüslerde şişlik ağrı var, iki gündür de karnımın alt tarafında ağrı yanma. Hasta mı olcam, yoksa bunlar belirti olabilir mi? Ne dersiniz ?
sen üzülme gebişim biz senin yerinede sinir olduk zaten
saol megımmm
darısı basına ınsallah canım
meg sabah bizim topiği eleştiriyodum böyle yine. elf bana bbir saydı anam dedim ya bu ne.
Yok sen sanki cevap veryomusun falan bulursan oku kopucaksın. Garibimin bişeyden haberi yok topiğimizi koruyor bir başına topiğin fedaisi
kuzum 2 defa dinledik saydik ama inan hic hatirlayamiyorum yaa
demir hapi mi o hic duymadim
demir hapiysa ben nutriway kullaniyorum
elevit verdi
bir de omega3 kullaniyorum o da nutriwayin
demirse zarari olmaz ama sen bilirsin
zaten ergec baslican demir hapina
iyi akşamlar kızceler. öptü hepinizi
reyhancım,
inşallah o yerleşme lekesidir kuzum
çok tiksinç bi topik burası
topikin ismine bak,bi de paylaşılanlara bak
ne alakası var bebeyle gebeyle allam yareppim ya
moda konuşucaz burda
birkaç gün geçsin gelmezse , test yap cnm yerleşme kanaması olabilirkızlar:18: benim yarın adet olmam gerekiyordu dün nokta kadar mı desem biraz büyük gibi çok ama çok açık pembe leke oldu geçti okadar bugün bişi yok :26:Allahımm yoksamm
bilmiyorum kendimi kaptırmicam bu sefer
enee kizzz neler olmus aa simdi sayfalari aratmayin deyin bakemmmm kimmmis ne demis
devit vermediler bana ferrevit protonal omega 3 kalsiyum magnezyum verdiler
tbrk ederim cnm sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
gamze ssenmisin yaa sendemi değiştirdin adını bende değiştirmek istiyorum yaa nasıl yaptın söylermisin
kızlar,
bir daha huzursuzluk çıkaran bir mesaj gördüğünüz zaman,kötü içerikleyin
önce bana,sonra yönetime gidiyor kötü içerikler
evet canım bizde ahamiş olduğu için inanıyoruz ona çokkkkYok tatlım moralim biraz bozulmuştu moralleriniz sayesinde bişeyim kalmadı canım.
Evet canım dün gittik iyiyiz.Nasılsın demiştim ama yoğunsun görmedin sanırım,iyi gördüm ama :13:
Vala ferda hamiş içine doğmuştur olabilir yani.İnşallah da öyledir
inşallah canım yaa niye böyle bişe olduki anlamadım bu ay 10 günlük bir soğan suyu kürü uyguladım olursa eğer önce Allah sonra da bu kür vesile olcak gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?