Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar
geçmişi okuyamadım maşallah çok hızlı ilerliyoruz.yeni hamişleri tebrik erderim sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin rabbim
hayırlısıylada bizlerede nasip etsin

inşallah gülüm amin..

kızlar,

bir daha huzursuzluk çıkaran bir mesaj gördüğünüz zaman,kötü içerikleyin
önce bana,sonra yönetime gidiyor kötü içerikler

Zevkle En sevdiğim şeydir muhpirlik meslek icabı

Son düzenleme:
:))) kazen'e msj attim sagolsun degistirdi ama yazdigim msji gormeliydinizzzzz kocamin ailesi olan terminatorgiller tarafindan desifre edildigimden nickimin degistirilmEsini rica ediyorum dedim :)))

kazen ne gıss
megg yardım et tatlım bi el atıver hadi şimdi başka adres açmim yaa

:))) kazen'e msj attim sagolsun degistirdi ama yazdigim msji gormeliydinizzzzz kocamin ailesi olan terminatorgiller tarafindan desifre edildigimden nickimin degistirilmEsini rica ediyorum dedim :)))

nedense bunu yazmana hiç şaşırmadım kuzum
Gece kayınvalidemler geldi eşimin doğum günü için gecenin bir yarısı zile bastılar aklıma sen geldin onları görünce, anam gamzenin dediği gibi evi terminatörler bastı dedim
Tabi şaka ben çok mutlu oldum gelmelerine.
Ayrıca dün yeleği bitirdim bebekime ördüğümü koltuğun üstündeydi kayınvalidem gördü ağladı canım ya, nasıl mutlu oluyor.

bu giller götürecek bizi gamze
gamzegil,meggil,hürremgil,fatmagülgil

hımm tmm ozaman öyle yaparız megim

tmm cnm benım hadi iyi akşamlar sana öpüyorum seni kocamaaann görüşürük yarım kuzucum

ben bişey anlamadım noldu biri lafmı etti bizim güzel topiğimizee

güneş balçıkla sıvanmaz istemeyen girmez cnmcım,ağzı olan konuşur zaten....sen nasılsın bulantıların hafifledimi.

merhaba.inşallah gebesindir belirtilerin benziyor tatlım.

Kendimce ben de cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum.Kalp atışlarına göre belli oluyormuş diyorlar.Sizin kalp atışları ve cinsiyetleri yazar mısınız?Benim kalp atışı 150 ile 160 arası değişiyormuş

Kızlar bişi sorucam ben şimdi işyerinden çıkınca test alsamda eve gidince yapsam çıkar mı ki ??

canim bence cok daha iyi piyasadakilerden
demirim onun sayesinde yukseldi
doktorum da biliyor zaten onu ic dedi

elisizmit kuzum benim sanki fazlaydi gibi
net hatirlamiyorum ki

umutege kuzum sizi de heveslendirdim insallah bos cikmaz
bu ay olmasa bile yakindir

yok canım ya sorun değil benim için sakın dert etme kendine
ben her şekilde umutluyum bu ay olmasa diğer ay allahın ayları ömür verdikçe bitmez
elbet allah nasip edersi birgün bizimde gelecek nazlı veletlerrr

BAT bugündü canım ama gelen giden yok arada çok hafif bi bel ağrısı var o kadar yani

Çıkabilir,ama çıkmasa da negatiftir anlamına gelmiyor bat günü çıkmaması çok normal.Ama bence silik de olsa çıkar gibi geliyor.İdrarını tutarsın biraz konsantre olursa daha etkili sonuç verirmiş.Dediğim gibi çıkmasa negatif kabul etmemek lazım birkaç gün sonra tekrarlarsın.İnşallah çıkar

güneş balçıkla sıvanmaz istemeyen girmez cnmcım,ağzı olan konuşur zaten....sen nasılsın bulantıların hafifledimi.<br>
<br>
<br>
<br>
merhaba.inşallah gebesindir belirtilerin benziyor tatlım.

aynen öyle cnmcım yok dvm ediyo kuzum çıkarıyorumda malesef
ama bugun cnm arpa şehriye çornba çekti yaptım yedım azevel 2 tabak bayadır böyle iştahlı bişey yememiştim iyi oldu valla
sen nasılsın cnmcım

Kızlar bişi sorucam ben şimdi işyerinden çıkınca test alsamda eve gidince yapsam çıkar mı ki ??

bence sabah ilk idrarınla yap cnm tabi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…