merhaba kızlar
geçmişi okuyamadım maşallah çok hızlı ilerliyoruz.yeni hamişleri tebrik erderim sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin rabbim
hayırlısıylada bizlerede nasip etsin
kızlar,
bir daha huzursuzluk çıkaran bir mesaj gördüğünüz zaman,kötü içerikleyin
önce bana,sonra yönetime gidiyor kötü içerikler
:))) kazen'e msj attim sagolsun degistirdi ama yazdigim msji gormeliydinizzzzzkocamin ailesi olan terminatorgiller tarafindan desifre edildigimden nickimin degistirilmEsini rica ediyorum dedim :)))
:))) kazen'e msj attim sagolsun degistirdi ama yazdigim msji gormeliydinizzzzzkocamin ailesi olan terminatorgiller tarafindan desifre edildigimden nickimin degistirilmEsini rica ediyorum dedim :)))
hımm tmm ozaman öyle yaparız megim
tmm cnm benım hadi iyi akşamlar sana öpüyorum seni kocamaaann görüşürük yarım kuzucum
ben bişey anlamadım noldu biri lafmı etti bizim güzel topiğimizee
ne güzelmiş burası, merhaba arkadaşlar
Ben de bebek istiyorum 31 Aralık'ta regl olmuştum , 10 gündür bulantı ve göğüslerde şişlik ağrı var, iki gündür de karnımın alt tarafında ağrı yanma. Hasta mı olcam, yoksa bunlar belirti olabilir mi? Ne dersiniz ?
kazen ne gıss
megg yardım et tatlım bi el atıver hadi şimdi başka adres açmim yaa
Kızlar bişi sorucam ben şimdi işyerinden çıkınca test alsamda eve gidince yapsam çıkar mı ki ??
Selam canım, adetin kaç gün gecikti?
ferdacım nutriway dediğin envy ürünü mü
bendede var kullansammı bilemedim doktora sordum direk reçeye kendi ilaçlarını yazdı
omega 3 var bendede kullansam zararı olmaz sanırım
balık yağı yazdı doktor almadım henüz
Kızlar bişi sorucam ben şimdi işyerinden çıkınca test alsamda eve gidince yapsam çıkar mı ki ??
slm kızlarasembcım nasılsın
canim bence cok daha iyi piyasadakilerden
demirim onun sayesinde yukseldi
doktorum da biliyor zaten onu ic dedi
elisizmit kuzum benim sanki fazlaydi gibi
net hatirlamiyorum ki
umutege kuzum sizi de heveslendirdim insallah bos cikmaz
bu ay olmasa bile yakindir
BAT bugündü canım ama gelen giden yok arada çok hafif bi bel ağrısı var o kadar yani
güneş balçıkla sıvanmaz istemeyen girmez cnmcım,ağzı olan konuşur zaten....sen nasılsın bulantıların hafifledimi.<br>
<br>
<br>
<br>
merhaba.inşallah gebesindir belirtilerin benziyor tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?