Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam canım çok saol

slm cnmcımm hoşgeldin nerelerdesn yahu

iyiyim kzum seni sormalı cnm benım

anacıgımdaydım kac gundur elektırıklerımız kalorifer kazanı bozulmuştu ev buz gıbıydı bebişimiz uşumesın dıye anama gıtmıştım tatlımsizi cok özledım canım ya elf nasıl yok galıba

Herkese iyi akşamlar kızlar ben gidiyorum dua edin de yarına kadar regl olmayayım öpüyorum hepinizi

oo kötü olmus cnmcım iyi yapmıssınız ikinizde üşmeyin cnm benım

bizde seni özledik valla kuzum elf 1 saat önce çıktı cnm eşi gelmişti çıktı
bulantıların felen ne alemde kuzum benım tam gaz dvm ediyo

bende de araara var canım ozellıkle sabahları ama ilcta kullanıyorum canım sen kullanmıyormusun doktora gıttınmı hayatım:18:

bende de araara var canım ozellıkle sabahları ama ilcta kullanıyorum canım sen kullanmıyormusun doktora gıttınmı hayatım:18:

ben kullanmıyorum ilaç ama dr a gidene kadr böyle dvm ederse bende istiycem ilaç
yok daha gitmedim kuzum 12. haftamda gitcem cnmcım
sen gittinmi acüp

OHH yarısın gebişime:) afiyet olsun . inş.geçer bulantıların,bende iyiyim cnm bugün doktora gittim bende ,biraz çalıştım fıstıklarıma bakıyım dedim
hoşbulduk tatlım iyim sen nasılsın bebiş ne durumda

bebişin kesesin bugün gördük tatlım herşey normal dedi doktor.bana göre 6 haftalık doktora göre geç döllenme olmuş 5haftalık.cumaya gidicem inş.kalp atışlarını duyarız ,tatlım ..

ben kullanmıyorum ilaç ama dr a gidene kadr böyle dvm ederse bende istiycem ilaç
yok daha gitmedim kuzum 12. haftamda gitcem cnmcım
sen gittinmi acüp

ilaç iyi geliyo canım vala kullanmasam duramam hayattta bende daha gıtmedım 12 haftada gıdecem canım zeka testi ve ense olçmek için canım

selam kızlar
çabucak bişi sorup çıkıcam
şindi benim yüzümde bissürü sivilce çıktı ya
bu kozmetik temizleyicileri kullanmak zararlı mı bilgisi olan var mı?

oo süper kuzum demek keseyi gördün bugunn maşallahh
pıtpıtlarınıda duyarsın bebişinide görürsün cnmcım

ilaç iyi geliyo canım vala kullanmasam duramam hayattta bende daha gıtmedım 12 haftada gıdecem canım zeka testi ve ense olçmek için canım

allah kolaylık versin tatlım ya bendede aceyip mideyanması var doktor şurup verdi, bakalım bende içicem artarsa.

gozun aydın canım benım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın tatlımmm

demekki baya faydası oluyo ilacın bende isterim olmadı
aynen bende 12 de gitcem kuzum inşallah hayırlı hbrlerle döneriz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…