gamzem benimde cnm hep tuzlu seyler cekiyor
tursu yiyorum sanki ömrümde hic yememisim gibi bir tat oluyor
ayran hele hayallerimin erkegi gibi
ay cnm çok tşkler yaa benimde aynı öyle ümidim kırılmıştı gerçekten çünki şeffaf değil benimki bilemiyorum yinede:26:
Geldimmmmm hazirimm aksamaa :))
gulbebekimmmm uzulme sakin bi dahaki aya isallahhh
damlapal elindeki takvim eskiyse yaslara 1yada 2 ekliyosun o yuzden topicde tutmamistir
puffffyyymmm benim oglumda hep solda bende hep eksi yedim tursu ve hala yiyiyorum hic tatli istemedim acida yiyiyorum :))) oglum geliyo bildiginiz uzre
kizlar herkese merhabalar
nasilsiniz yafrularim
valla ben burda da yazmıştım hep ıslağım diye hala da az az devam ediyo bende hiç olmazdı çünkü adete yakın bende kuşkulanmıştım
cnm bende 22.gün yapmışım yumurtlamadan sonra gene var 2.çizgim sonra 30 yapmıştım koyulaşmıştı bide 33.te yapmıştım
sen hiç takılma sperm durumuna fln umutlu ol
valla ben burda da yazmıştım hep ıslağım diye hala da az az devam ediyo bende hiç olmazdı çünkü adete yakın bende kuşkulanmıştım
cnm bende 22.gün yapmışım yumurtlamadan sonra gene var 2.çizgim sonra 30 yapmıştım koyulaşmıştı bide 33.te yapmıştım
anam nasıl iyileşcem ben yaa..
anneme diyim de ıhlamur getirsin yarın bana :)
ölcem heralde
aman iyice pimpiriklendim ya :)
noluyo anlamadım..
aslında ıhlamur aldırmak lazım bol limonlu içsen geçen çorba içmiştim bol limonlu iyi gelmişti..
ama geceleri daha fena oluyorum :)
senin çalışmalar bitti mii...
hahahha hayallerinin erkeği öylemi
bende de hic akinti yok bir ara geldi ama cok az oda adetimin ilkgünüydü bence de kimine göre degisiyor belirtiler kupkuruyum diye de hamile degilsin diye bir kaide yok özlemcim
pişşşşşşşttttttttttttttttt tıklayın şu linke bakiimmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
hosbulduk cnmHayırlısı olsun canım inşallah bebişin geliyordur.
gamze öncelikle hoşgeldin, bebişin kalbi akikada kaç atıyor?Ona göre de cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş diyorlar.
Valla gayet koyu, kaçıncı gün yaptın testi?
Hoş geldin iyiyiz sen nasılsın?
ALLAH RAZI OLSUNNN :))yaz kızım....
ayva,elma,limon, tahta tarçın, karanfil,ıhlamur. kaynatıyosun. biraz bal ekleyip içiyosun ama bi bardak değil. bi demlik. yarına hiç bişeyin kalmaz banada dua edersin
canım hiç ateşin falan çıktımı bu arada. ben şirket doktoruna gitmiştim hastayım diye, korunmuyoruz dedim, onun için c grubu ilaç verdi. antibiyotikde verdi ama sadece ateşin çıkarsa içmeye başlarsın dedi. Ateşin oksa sorunda yok. Ben belirtilerime göre çarşamba akşam yumurtladım. salı halvet olmuştu, perşembe sabahta oldu, bugünde olsun diyorum, bir de pazar oldumu yeterde artar bile diyorum.
gebe kalcaz kızım iyileş bir an önce
azra ve gamze hoşgeldinizzzz
masumiyet cnm ovulasyonun çok güzel bu ay adetinin kaçıncı günü yumurtladın peki?
pişşşşşşşttttttttttttttttt tıklayın şu linke bakiimmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
Megcim Allah'ın izni ile 17 Ekimde doğacakmış bebişim, tabi tuttuysa bu ay :), valla bu tarihte doğar ise annesi gibi terazi olacak bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?