Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay cnm çok tşkler yaa benimde aynı öyle ümidim kırılmıştı gerçekten çünki şeffaf değil benimki bilemiyorum yinede:26:

Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin geliyordur.

gamze öncelikle hoşgeldin, bebişin kalbi akikada kaç atıyor?Ona göre de cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş diyorlar.

Valla gayet koyu, kaçıncı gün yaptın testi?

kizlar herkese merhabalar
nasilsiniz yafrularim

Hoş geldin iyiyiz sen nasılsın?

bende de hic akinti yok bir ara geldi ama cok az oda adetimin ilkgünüydü bence de kimine göre degisiyor belirtiler kupkuruyum diye de hamile degilsin diye bir kaide yok özlemcim

valla benimde gebelikte oluyodu ama daha erken değil mi yaaa belirtiler için..
valla abartmıyorum altıma işedim sandım :)

anam nasıl iyileşcem ben yaa..
anneme diyim de ıhlamur getirsin yarın bana :)
ölcem heralde

yaz kızım....

ayva,elma,limon, tahta tarçın, karanfil,ıhlamur. kaynatıyosun. biraz bal ekleyip içiyosun ama bi bardak değil. bi demlik. yarına hiç bişeyin kalmaz banada dua edersin

canım hiç ateşin falan çıktımı bu arada. ben şirket doktoruna gitmiştim hastayım diye, korunmuyoruz dedim, onun için c grubu ilaç verdi. antibiyotikde verdi ama sadece ateşin çıkarsa içmeye başlarsın dedi. Ateşin oksa sorunda yok. Ben belirtilerime göre çarşamba akşam yumurtladım. salı halvet olmuştu, perşembe sabahta oldu, bugünde olsun diyorum, bir de pazar oldumu yeterde artar bile diyorum.
gebe kalcaz kızım iyileş bir an önce

azra ve gamze hoşgeldinizzzz
masumiyet cnm ovulasyonun çok güzel bu ay adetinin kaçıncı günü yumurtladın peki?

hosbulduk cnm
iyiyim cnmm hamdolsun saolasin

yaz kızım....

ayva,elma,limon, tahta tarçın, karanfil,ıhlamur. kaynatıyosun. biraz bal ekleyip içiyosun ama bi bardak değil. bi demlik. yarına hiç bişeyin kalmaz banada dua edersin
ALLAH RAZI OLSUNNN :))

ateşin çıktı mı derken..
valla bi çıkıyo bi gidiyo..
üstümü örtünce yanıyom ateşim çıkıyo
açınca donuyom
bi an önce iyileşmem lazım yaa

du bakalım benim akıbet nolucak hilalcim :26:
hayırlısı..

Oflummmm akinti iyidirrr iyi aksinn birak sik sik camasir degistir

azrammm ilk limon cekti canim ayrannn sarimsakli yogurt heryerde 1 torba tursuyla gezdim :)

elisim hic saymadik kalbini ama 1 adet pipi yaninda esantiyon olarak pipinin altinda 2 torba var sere serpe yatiyo utanmazzz

puffffyyymmm hahahha benim koca hala kizim diye seviyo karnimi hala inananiyo oglumuz olcagina bebek solda limon aci tursu ayran sarimsakli yogurt sonuc pipiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…