Canım herkeste farklı belirtiler oluyor,akıntı bende olmuştu şeffaf akıntı değildi benimki.Böyle losyon kıvamında,sonraları daha da katılaştı.Ama akıntısı çok sonra başlayan arkadaşlar da var.Zaten o internette bahsi geçen gebelik belirtileri genelde 5. haftadan sonra başlıyor.Yani çoğumuz o belirtileri gebeliğimiz kesinleştikten sonra yaşamaya başladık.
benimde öyleydi yumurtlamadan sonra sürekli kilot değiştiriyordum
bende ancak bugün kendime geldim, iki gün istirahat vermişti doktor evde idim. Bugün işe gittim. Onda da kar yağışı nedeni ile erken çıktık.
o zaman ben kesin hamile değilim bu ay ya. kupkuruyum
valla normalde öylede canım bize bu aralar bişey oldu hava çok soğuk kocişle 4 gündür kankayız
cnm hoşgeldin ben bu ayki ovulasyonlarımı fark ettim çekmecede seninkilere çoooooooooooook benziyor benim çok fazla yoktu 3gün yapıp sonra atlıya atlıya yaptım ama hep var 2.çizgim git gide açılmış sonra koyulaşmış tekrardan
yok canım ya dün gece hiç uyuyamadım ağrılardan fena üşütmüşüm..
karın boşluğum belim o kadar çok ağrıyo kii..
arada bi üşüyorum arada bir yanıyorum..
tylolhot içsem bişey olur mu :26:
canım ben bi arkadaşıma kahve falı bakmıştım hamilesin diye kız inanmıyodu kornuyuodu gerçekten hamile çıktı seni ben hamile bıraktım diye dalga geçiyodum bugün aradım bi fal kapa da beni hamile bırak diye.... her şeyi ona bağlıyoruz iştesen beni çıldırtccan kesin kuzum belirtiler değişebiliyor milletin gögsü acıyo şişyo yok koyulaşıyo fln bende de ondan yok herkesin bünyesi nasıl farklıysa belirtileride farklı gülümmmmmmmmmm
tatlım siz daha yeni evli değilmisiniz kız 4 gün nasıl sabrediyo benm panter yaz kış soguk sıcak misafir falan dinlemez valla
Geldimmmmm hazirimm aksamaa :))
gulbebekimmmm uzulme sakin bi dahaki aya isallahhh
damlapal elindeki takvim eskiyse yaslara 1yada 2 ekliyosun o yuzden topicde tutmamistir
puffffyyymmm benim oglumda hep solda bende hep eksi yedim tursu ve hala yiyiyorum hic tatli istemedim acida yiyiyorum :))) oglum geliyo bildiginiz uzre
damlapal elindeki takvim eskiyse yaslara 1yada 2 ekliyosun o yuzden topicde tutmamistir
puffffyyymmm benim oglumda hep solda bende hep eksi yedim tursu ve hala yiyiyorum hic tatli istemedim acida yiyiyorum :))) oglum geliyo bildiginiz uzre
canım bu ay tuturabildiysek bile bebiş henüz yerleşmedi, o nedenle bence içebilrsin. Zaten Rabbim demiş derler, o bize haber verene kadar korkmayacakmışız, o korurmuş bebişimizi.
birde ayağını belini sıcak tut. sıcak su torbasını ihmal etme. Tavuk suyuna çorba şehriye çorbası yap iç limonlu karabiberli falan. Birde ağrın oluyorsa parol majezik falan hamile ikende verilirmiş.
ona göre yani.
kız ciddi misin :)
havalara sokma şimdi beni ama kendimi tuhaf hissediyorum nedense
ben dün de yaptım 1 tane hilalcim,koyuya yakındı epey.. dün 25. gündü..
şimdi sadece 1 tane kaldı elimde onu da bat günü yapiim diyorum..
hayırlısı..
bu ayki sperm durumumuz belli aslında,niye umutlanıyosam artık
gamzem benimde cnm hep tuzlu seyler cekiyor
tursu yiyorum sanki ömrümde hic yememisim gibi bir tat oluyor
ayran hele hayallerimin erkegi gibi
olurr. sakın içmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?