Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay cnm çok tşkler yaa benimde aynı öyle ümidim kırılmıştı gerçekten çünki şeffaf değil benimki bilemiyorum yinede:26:

benimde öyleydi yumurtlamadan sonra sürekli kilot değiştiriyordum

bende ancak bugün kendime geldim, iki gün istirahat vermişti doktor evde idim. Bugün işe gittim. Onda da kar yağışı nedeni ile erken çıktık.

iyileştin mi sen canım
korkumdan ağrı kesici de içemiyorum ben yaa
valla nasıl iyileşicem bilmiyorum
sıcak tutuyorum her yerimi..
utanmasam montla gezcem..

Geldimmmmm hazirimm aksamaa :))

gulbebekimmmm uzulme sakin bi dahaki aya isallahhh

damlapal elindeki takvim eskiyse yaslara 1yada 2 ekliyosun o yuzden topicde tutmamistir

puffffyyymmm benim oglumda hep solda bende hep eksi yedim tursu ve hala yiyiyorum hic tatli istemedim acida yiyiyorum :))) oglum geliyo bildiginiz uzre

o zaman ben kesin hamile değilim bu ay ya. kupkuruyum

sen beni çıldırtccan kesin kuzum belirtiler değişebiliyor milletin gögsü acıyo şişyo yok koyulaşıyo fln bende de ondan yok herkesin bünyesi nasıl farklıysa belirtileride farklı gülümmmmmmmmmm

ben dün de yaptım 1 tane hilalcim,koyuya yakındı epey.. dün 25. gündü..
şimdi sadece 1 tane kaldı elimde onu da bat günü yapiim diyorum..
hayırlısı..
bu ayki sperm durumumuz belli aslında,niye umutlanıyosam artık

canım bu ay tuturabildiysek bile bebiş henüz yerleşmedi, o nedenle bence içebilrsin. Zaten Rabbim demiş derler, o bize haber verene kadar korkmayacakmışız, o korurmuş bebişimizi.
birde ayağını belini sıcak tut. sıcak su torbasını ihmal etme. Tavuk suyuna çorba şehriye çorbası yap iç limonlu karabiberli falan. Birde ağrın oluyorsa parol majezik falan hamile ikende verilirmiş.
ona göre yani.

sen beni çıldırtccan kesin kuzum belirtiler değişebiliyor milletin gögsü acıyo şişyo yok koyulaşıyo fln bende de ondan yok herkesin bünyesi nasıl farklıysa belirtileride farklı gülümmmmmmmmmm
canım ben bi arkadaşıma kahve falı bakmıştım hamilesin diye kız inanmıyodu kornuyuodu gerçekten hamile çıktı seni ben hamile bıraktım diye dalga geçiyodum bugün aradım bi fal kapa da beni hamile bırak diye.... her şeyi ona bağlıyoruz işte
tatlım siz daha yeni evli değilmisiniz kız 4 gün nasıl sabrediyo benm panter yaz kış soguk sıcak misafir falan dinlemez valla

benimkide öyle... hatta bütün kavgalarımız bu yüzden. annem koridorda ütü yaparken bile ama 4 gündür 11 de falan uyuyoruz ben de anlamadım

sen şimdi bunu söyleyerek bana pipili geliceğini mi söylemeye çalışıyosun.
Yemezler benim kızım geliyor Bide pipiliymiş cidden çocuğa ayıp ediyorum kızım diye severek

hoşgeldin gamzem

aman iyice pimpiriklendim ya :)
noluyo anlamadım..
aslında ıhlamur aldırmak lazım bol limonlu içsen geçen çorba içmiştim bol limonlu iyi gelmişti..
ama geceleri daha fena oluyorum :)
senin çalışmalar bitti mii...

kız ciddi misin :)
havalara sokma şimdi beni ama kendimi tuhaf hissediyorum nedense

valla ben burda da yazmıştım hep ıslağım diye hala da az az devam ediyo bende hiç olmazdı çünkü adete yakın bende kuşkulanmıştım

cnm bende 22.gün yapmışım yumurtlamadan sonra gene var 2.çizgim sonra 30 yapmıştım koyulaşmıştı bide 33.te yapmıştım
sen hiç takılma sperm durumuna fln umutlu ol

gamzem benimde cnm hep tuzlu seyler cekiyor
tursu yiyorum sanki ömrümde hic yememisim gibi bir tat oluyor
ayran hele hayallerimin erkegi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…