bence hamilesinnnnn
ALLAH RAZI OLSUNNN :))
ateşin çıktı mı derken..
valla bi çıkıyo bi gidiyo..
üstümü örtünce yanıyom ateşim çıkıyo
açınca donuyom
bi an önce iyileşmem lazım yaa
azra ve gamze hoşgeldinizzzz
masumiyet cnm ovulasyonun çok güzel bu ay adetinin kaçıncı günü yumurtladın peki?
Oflummmm akinti iyidirrr iyi aksinn birak sik sik camasir degistir
azrammm ilk limon cekti canim ayrannn sarimsakli yogurt heryerde 1 torba tursuyla gezdim :)
elisim hic saymadik kalbini ama 1 adet pipi yaninda esantiyon olarak pipinin altinda 2 torba var sere serpe yatiyo utanmazzz
puffffyyymmm hahahha benim koca hala kizim diye seviyo karnimihala inananiyo oglumuz olcagina bebek solda limon aci tursu ayran sarimsakli yogurt sonuc pipiiiiii
azrammm ilk limon cekti canim ayrannn sarimsakli yogurt heryerde 1 torba tursuyla gezdim :)
elisim hic saymadik kalbini ama 1 adet pipi yaninda esantiyon olarak pipinin altinda 2 torba var sere serpe yatiyo utanmazzz
puffffyyymmm hahahha benim koca hala kizim diye seviyo karnimihala inananiyo oglumuz olcagina bebek solda limon aci tursu ayran sarimsakli yogurt sonuc pipiiiiii
öyle değil ölçtünmü böyle 38 falan oldumu, hani enfeksiynel bir durumun var mı yok mu onu anlamak için sordum
bilmiyorum ki tatlım bakalım yakında kana baktırıcam işte belli olucak
hosbulduk hilalcimm
nasilsin cnm?
du bakalım benim akıbet nolucak hilalcim :26:
hayırlısı..
hahah sorma cnm ya tuzlu ayran icerken mest oluyorum adeta
kontrol ediyorum,kimler tıklıyo diye heee
adam yerine koymuyo musunuz nen beni,tıklayın çabıkh diyorumkeditörünüs konuşuyu
kızlar kışın bebişin tutması daha zor oluyomuş soğuktan dolayıyazın sıcaktan daha iyi yerleşirmiş duyunca moralim 0 oldu :18::18::18::18:
hosbulduk oflummm
daha iyilesememisin insallah kisa zamanda iyilesirsin canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?