slm kızlar yemeğimizi yedik geldikama balık görmek istemiyorum nasıl miğdem bulandı anlatmam ama yedikten sonra
kevser cnm ben yapmıştım soğan kürünü çok fydalı bence herkes yapmalı
gene geldimmmmmmmm..
kızlar ıslak beZ koyunca ateşim daha çok yükseldi 38 oldu...
şimdi nasıl bilmiyorum ben sıcak şerbet falan mı içsem annem yapardı iyi gelirdi :26::26:
arkadaşşlar bişeyy sora bilirmiyim soğan kürünü uygulayan varmı?
adetin gecince mi yapmistin cnm ?
Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
test yaptim kurtuldum kocaman tek cizgiyi gordum tamam ama derin bir nefes aldim
hamile miyim degil miyim psikolojisi gitti
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahat
belirtilere cok takmistim ama su an itibariyle goguslerimdeki sizlamalar hafiflemeye basladi
ve durup dururken kocama naz yapip sebepsiz aglama krizim tuttu (her regl oncesi olur bu bana )
hayirlisi olsun..ben de dusukten sonra hemen hamile kalirim diye heveslenmistim dusugun bir ayagi icerdedir derler diye, ama sanirim oyle olmiycak..
anlamadım cnm afedersinn pko lumusun sen nedemek afedersinncnm ben yappmadim bilmiyorum
pko lumusun sen?
slm kızlar yemeğimizi yedik geldikama balık görmek istemiyorum nasıl miğdem bulandı anlatmam ama yedikten sonra
kevser cnm ben yapmıştım soğan kürünü çok fydalı bence herkes yapmalı
Hayir adetim bugun olmasi gerekiyordu Ben dr dun eczaneden test aldim ve ya Tim iki cizgi cikti sonra pek guvenemedim
Kan testi yaptirdim sukurler olsun Allah hepinize nasip Erwin arkadasim....
gene geldimmmmmmmm..
kızlar ıslak beZ koyunca ateşim daha çok yükseldi 38 oldu...
şimdi nasıl bilmiyorum ben sıcak şerbet falan mı içsem annem yapardı iyi gelirdi :26::26:
cnm içinn harareti gdıodr ...annem de sirkeli bez yapardı bi de onu dene cnm sıcak şerbeti hiç blmıom ben :44:
Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
test yaptim kurtuldum kocaman tek cizgiyi gordum tamam ama derin bir nefes aldim
hamile miyim degil miyim psikolojisi gitti
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahat
belirtilere cok takmistim ama su an itibariyle goguslerimdeki sizlamalar hafiflemeye basladi
ve durup dururken kocama naz yapip sebepsiz aglama krizim tuttu (her regl oncesi olur bu bana )
hayirlisi olsun..ben de dusukten sonra hemen hamile kalirim diye heveslenmistim dusugun bir ayagi icerdedir derler diye, ama sanirim oyle olmiycak..
bence 2 gün sonra ilk idrarla bidaha yap belli olmazzz
bende fazla havalardayım bakalım
foss çıkmaz inşallah kuşum
evet canım üşüttüm heralde ateşim var..ne oldu canim
hasta misin
hosgeldin cnmmmm
allah allah düsmesi lazimdi aslinda
cnm yap o zaman serbet falan iyi geliyorsa
anlamadım cnm afedersinn pko lumusun sen nedemek afedersinn
minoset iç cnm hiç bi zararı olmazmış bebege ...
aslm cnmm
afiyet olsunnnnnn
kokusundan mi etkilendin cnm
korkudan içemiyorum işteminoset iç cnm hiç bi zararı olmazmış bebege ...
inşallah çabuk gebe kalanlardan oluruzbata daha 4 gun var bakalim canimmm
goguslerimdeki hassasiyet gitti ya anliyorum regl gelicek
topic actim dusukten sonra yeniden ne zaman hamile kaldiniz diye ama cevap alamadim sanirim kaynadi arada topic :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?