Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saolun kizlar cvplariniz icinn cok sicak bi topik vallaa
benim bir kizim var rabbim bagislarsa
yadirgamayin ne olur oncelik dualarimda rabbim olmayanalara ver once diye dua ediyorumm yanii hepinizz icin

sonrada hayirli bir erkek evlat istiyorum bu konuda topigimiz bile var bi cok arkadas yazisiyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-542.html#post22866444

ama dualarimizda oncelik sizleri tutuyoruz insallahh en kisa zamanda kucaklariniz dolsun kusmuk cis kaka gece uykulariniz bolunsun insallahh

neyse benim konum erkek bebek icin sperm hizi cok onemliymis havu kuru uygulayan komsularinizin bebelerinin cinsiyetleri ne canim sakincasi yoksa yazabilirmisin

slllllmmmm kızlar ben geldimm nasılsınızzz..yeni bi haber aldım eltim hamileşmiş..alllahım isteyen herkeze nasip etsin içinde bana da

kocişin çalışma odasını tamamen boşalttım temizledim yeni aldığım halıyı serdim yarın koltuklarım gelicekkk

afferin kız sana
hadi inşlllh ıradenle bebek yapcan
aslında bebeği de tek başına yapabilirsin sen de o potansıyeli görüyrm
ay duygu bir iki aya senin de hamile haberini duyarız inşllh
maşallh size

slllllmmmm kızlar ben geldimm nasılsınızzz..yeni bi haber aldım eltim hamileşmiş..alllahım isteyen herkeze nasip etsin içinde bana da
Allah sana da nasip etsinn ....sağlıckla kucagına da alsn cnmm
yok cnm tandgmz comviteks kullandı havuç kürü degl ...bunu blmıodm bak senden duydum şimdi cnm olablr ama tabii bi arkdas vardı o topkten havuç suyu içirdi eşine bebiş erkk Allah nasip etsin bi çiçegn bi böcegn olsn aynı avatar yazın gibi inşşşş

Son düzenleme:
afferin kız sana
hadi inşlllh ıradenle bebek yapcan
aslında bebeği de tek başına yapabilirsin sen de o potansıyeli görüyrm
ay duygu bir iki aya senin de hamile haberini duyarız inşllh
maşallh size

:saolsn eşim de harfi harfine uygluo cnm dedklerimi çok sevndk dun bundan sonra da bebiş hberiyle sevnlm inşşş Allah hepimize nasip etsin Seyyahımm once klolar gitsn sonra bebişler gelsn inşşşşşşşşşşş

ammiiiinnn cnm insallahh guzel rabbim guzel gonlune gore versin insallahh seninde
hepinizinn en kisa zamanda ici dolu koca gobuslu olmaniz dilegimlee

gene geldimmmmmmmm..
kızlar ıslak beZ koyunca ateşim daha çok yükseldi 38 oldu...

şimdi nasıl bilmiyorum ben sıcak şerbet falan mı içsem annem yapardı iyi gelirdi :26::26:

arkadaşşlar bişeyy sora bilirmiyim soğan kürünü uygulayan varmı?

slm kızlar yemeğimizi yedik geldikama balık görmek istemiyorum nasıl miğdem bulandı anlatmam ama yedikten sonra

kevser cnm ben yapmıştım soğan kürünü çok fydalı bence herkes yapmalı

Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
test yaptim kurtuldum kocaman tek cizgiyi gordum tamam ama derin bir nefes aldim
hamile miyim degil miyim psikolojisi gitti
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahat
belirtilere cok takmistim ama su an itibariyle goguslerimdeki sizlamalar hafiflemeye basladi
ve durup dururken kocama naz yapip sebepsiz aglama krizim tuttu (her regl oncesi olur bu bana )

hayirlisi olsun..ben de dusukten sonra hemen hamile kalirim diye heveslenmistim dusugun bir ayagi icerdedir derler diye, ama sanirim oyle olmiycak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…