cnmm azrammm bnmmmmmsaolsn
cnm bak yazdım ben yaptklarımı bunların hepsi ii harekete sayıya comviteks die bi hap varmş cnm bu çok iimş harekete bi tandgmza dr tavsye etmiş hareket için şimdi iki çockları var
bnm bennnnnn elismmm bizim degerlerr duzeldiiisayı normale ulaştı hareket de biraz arttı morfoloji de gayet ii olduuuu yaptgm kürleri yazdm işte herkes fayda görsn
aysun salı gını yazck cnm sonçları birsumu hiç blmıorm valla evt aynı şeyleri uygluorzzzz ve arka arkaya hamiş kalczzz inşşşş
seyyah kopardın beni sende ble çıkar heeeevalal dogru yaaa oyleym ben yaa kafama taktım mı tutunrm bşeye o salak testtn sonra da dvm ettk hiç bi zaman yılmadım yılmıcam da bebişe kadar aynen dvmm seyyahım çok saol cnm bnmmm
Allah sana da nasip etsinn ....sağlıckla kucagına da alsn cnmmslllllmmmm kızlar ben geldimm nasılsınızzz..yeni bi haber aldım eltim hamileşmiş..alllahım isteyen herkeze nasip etsin içinde bana da
yok cnm tandgmz comviteks kullandı havuç kürü degl ...bunu blmıodm bak senden duydum şimdi cnm olablr ama tabii bi arkdas vardı o topkten havuç suyu içirdi eşine bebiş erkksaolun kizlar cvplariniz icinn cok sicak bi topik vallaa
benim bir kizim var rabbim bagislarsa
yadirgamayin ne olur oncelik dualarimda rabbim olmayanalara ver once diye dua ediyorumm yanii hepinizz icin
sonrada hayirli bir erkek evlat istiyorum bu konuda topigimiz bile var bi cok arkadas yazisiyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/460770-super-anneler-2011-a-542.html#post22866444
ama dualarimizda oncelik sizleri tutuyoruz insallahh... en kisa zamanda kucaklariniz dolsun kusmuk cis kaka gece uykulariniz bolunsun insallahh
neyse benim konum erkek bebek icin sperm hizi cok onemliymis havu kuru uygulayan komsularinizin bebelerinin cinsiyetleri ne canim sakincasi yoksa yazabilirmisin
slllllmmmm kızlar ben geldimm nasılsınızzz..yeni bi haber aldım eltim hamileşmiş..alllahım isteyen herkeze nasip etsin içinde bana da
kocişin çalışma odasını tamamen boşalttım temizledim yeni aldığım halıyı serdim yarın koltuklarım gelicekkk
hosgeldin kevser
aslmm allah hayirli dogumlar nasip etsin insalah.
insallah seninde yakinda göbüsün dolsun.
afferin kız sana
hadi inşlllh ıradenle bebek yapcan
aslında bebeği de tek başına yapabilirsin sen de o potansıyeli görüyrm
ay duygu bir iki aya senin de hamile haberini duyarız inşllh
maşallh size
kocişin çalışma odasını tamamen boşalttım temizledim yeni aldığım halıyı serdim yarın koltuklarım gelicekkk
Allah sana da nasip etsinn ....sağlıckla kucagına da alsn cnmm
yok cnm tandgmz comviteks kullandı havuç kürü degl ...bunu blmıodm bak senden duydum şimdi cnm olablr ama tabii bi arkdas vardı o topkten havuç suyu içirdi eşine bebiş erkkAllah nasip etsin bi çiçegn bi böcegn olsn aynı avatar yazın gibi inşşşş
hayirli ugurlu olsun canim yeni koltuklarin
arkadaşşlar bişeyy sora bilirmiyim soğan kürünü uygulayan varmı?
arkadaşşlar bişeyy sora bilirmiyim soğan kürünü uygulayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?