Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallh degerler çok iyi çıkmış
neler yaptıgınızı yazar mısın canım
geçmişi okumadım yazdıysan bi daha yazıver olmaz mı

evt yazdm cnm ama olsn... yazmam mı seyyahım bıkmadan usanmadan yazarım
1) incir kürü zeytinyagında bekeltıosn incirleri sabahları gunde bir tane
2) iki ay aralıksız keçiboynuzu kürü sonra da ara ara yaptım ama tekrar başlıcam aldm.
3) bir bucuk ay boyunca solgar firmasının L-arginine die bi gıda takviyesi bi de evicap e vitamni
4) onbeş gun boyunca çakşır kökü suyu son on gündür çakşır tozu balla karıştırıp sabah ya da akşam bi kaşık yiyor
5) son bi aydır arginmax once iki tane içti eşim şimdi gunde üç tane : butun vitaminleri içeren bir hap (dr bu hapa devam edin dedi buna başlayınca madde 3 de yazdıklarımı bıraktık cunku bunn içinde hepsi mevcut ,
şimdi yapacaklarım:
comviteks die bi hap bu arignmaxtan çok farklı ve hareket için çok iimş kaan aydos tavsiye edıomş bu hapı
ve her gun bi tane havuç (katı meyva sıkacagım olmadığı için boyle yapalım dedik ama almayı düşnuorm havuç suyu da içine zeytnyaga damlatıp içilirse harekete çok iimiş)
bir de incirlerin içine ceviz koyup iş yerine verıorm gunde üç tane falan da boyle tuketck inciri...
bunlar işte kızlar....arada unutulablıo tabii ama elmden geldgnce hatrlatmaya çalşıorm sabah yiemezse akşam yıo mesela akşam yıemezse sabah...oyle degşklkler olablıo...

Son düzenleme:

cnm masallahh
cok sevindim degerlerinizin iyi cikmasina

Suesue yoksa sen de duygu musun?

kizlar havuc suyu yapaniniz varmi icine yag damlatmadan icilsede harekete iyi gelir mi
birde hareket icin baska ne onerirsinizz

[]

sorumun cevaplarının hepsini buldum canım burda çok iyi uyguladığız şeyler hep aynı
inşallah bizde faydasınız görmüşüzdür
bu hafta adet olursam haftaya cumartesi de benim ki gidecek bakalım bizim değerler ne durumda
aysun ve birsumdan da haber yok çok merak ediyorum onların sonuçlarında inşallah iyi çıkmıştırrrr

oooooo duygu bu ne böle maşallh size
bunları ben yapsam ben de bile çıkar
azmin elinden bi şey kurtulmaz afferin sana
hiç durmadan devam et
Nasıl çıkmış değerleri?Daha doğrusu ne değeri ya bebiş mi var yoksa

eşinin degerleri canım
sue duygu bu arada :))

kizlar havuc suyu yapaniniz varmi icine yag damlatmadan icilsede harekete iyi gelir mi

canım biz koymadan tüketiyoruz çünkü ben evde yapmıyorum eşim dışarda içiyor yemeğin yanında
faydasına gördük inşallah halada görüyoruzdurrr
sorun ne canım sizde yazarsan ona göre tavsiyelerde bulunuruzzz

hiç durmadan devam et

eşinin degerleri canım

Öyleymiş ben de bakıyorum duygu yok gebe listesinde yok meğer o da değişmiş

Suesue yoksa sen de duygu musun?
bnm bennnnnn elismmm bizim degerlerr duzeldiiisayı normale ulaştı hareket de biraz arttı morfoloji de gayet ii olduuuuyaptgm kürleri yazdm işte herkes fayda görsn
aysun salı gını yazck cnm sonçları birsumu hiç blmıorm valla evt aynı şeyleri uygluorzzzz ve arka arkaya hamiş kalczzz inşşşş
hiç durmadan devam et

eşinin degerleri canım
seyyah kopardın beni sende ble çıkar heeeevalal dogru yaaa oyleym ben yaa kafama taktım mı tutunrm bşeye o salak testtn sonra da dvm ettk hiç bi zaman yılmadım yılmıcam da bebişe kadar aynen dvmm seyyahım çok saol cnm bnmmm

cnm masallahh
cok sevindim degerlerinizin iyi cikmasina
cnmm azrammm bnmmmmmsaolsn

cnm bak yazdım ben yaptklarımı bunların hepsi ii harekete sayıya comviteks die bi hap varmş cnm bu çok iimş harekete bi tandgmza dr tavsye etmiş hareket için şimdi iki çockları var

Çok sevindim canım,Darısı bebişin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…