kapıya yönetici geldi seçim yapılcakmış yeni yönetici secilcekmiş katılmak zorundasınız dedi bende eşim yok bende hastayım dedim yok zorundaymışız efendim.zaten kiracıyız taşıncaz burdan ne zorunluluğu bu gitcem kuscam şimdi herkesin ortasında o olcak
inşallah canım idrarımda çok kötü kokuyo ekşi limon tadı gibi..
enfekdiyon mu gebelik mi varmıydı böyle bişey sende :26:
aynen öyle hormonlu yicekleri üretsinler sonra para kazanmak için tüp desinler.pofff degere bakk basiyorlar hormonu yiyeceklere ne olcak böyle olcak
hele almanyanin bir salatagi var kizlar kocaman kolum kadar resmini yükleyim size
Uploaded with ImageShack.us
kız git kus da kaçsın gelmez bidaha kapınakapıya yönetici geldi seçim yapılcakmış yeni yönetici secilcekmiş katılmak zorundasınız dedi bende eşim yok bende hastayım dedim yok zorundaymışız efendim.zaten kiracıyız taşıncaz burdan ne zorunluluğu bu gitcem kuscam şimdi herkesin ortasında o olcak
yok canim az az geliyor.. sikayetim yok hic ama rahim temizlensin de hic dert etmiyorum..
yok cnm bende böyle birsey yokdu da sadece idrarim sariydi koyulasmisdi yani
slm cnm 534.çıkmıştı çarşamba günü bugün tekrarlandı ama pazartesi çıkcak sonuç merakla bekliyorum senin tekrarlandımı?
yok cnm bende böyle birsey yokdu da sadece idrarim sariydi koyulasmisdi yani
boşver ya ne yönetici seçimi
ev sahipleri kendi arasında seçsinler
hee de geç boşversene
slm kızlar size resim göstereceğim ama nerden yükleme yapacağımı bilmiyorum
aynen öyle hormonlu yicekleri üretsinler sonra para kazanmak için tüp desinler.
ne olacak bu türkiyenin hali bilmem...
salataya bakk ohhaa
kız git kus da kaçsın gelmez bidaha kapına
iyi yapıyosun canım ne güzel...
valla kürtaj olmadığına cok sevindim korunacakmısın peki?
slm kızlar bendede öyle bı sıkıntım varkı, bende bikaçgüne kırmızı kartı bekliyorum ama inşallah olmazda gol olmuştur ya bakalım dualarınıza ıhtıyacım var,,
bas agrılarım var arada mıgde bulantısı, hiç iştahım yok, idrarımda koku hissettim ama süreklı olmadı sanki ya bılemıyorumkı keske olsa bakalım. ha bıde unutmadan avuçlarım yanıyo cok sıcak bunuda anlamış degılım acıkçası..
slm kızlar bendede öyle bı sıkıntım varkı, bende bikaçgüne kırmızı kartı bekliyorum ama inşallah olmazda gol olmuştur ya bakalım dualarınıza ıhtıyacım var,,
bas agrılarım var arada mıgde bulantısı, hiç iştahım yok, idrarımda koku hissettim ama süreklı olmadı sanki ya bılemıyorumkı keske olsa bakalım. ha bıde unutmadan avuçlarım yanıyo cok sıcak bunuda anlamış degılım acıkçası..
ya turkiyede ne yapiyorlar bu durumda onu biliyor musun oflu ??
bana doktorumun dedigi beta sifirlandiktan sonra 3 defa adet gormem gerekiyormus.. hatta bana kalsa 6 ay derimde dedi ama millet sabredemiomus ya.. onun icin en az 3 ay korun dedi yani..
sağol canım hemen deneyeceğim şimdiselam canım..
konuya cevap ver kısmında eklenti ekle var..
dosya ekle kısmından yükleyebilirsin. :)
öğeyi seç upload de yüklenecek sonra da bitti falaan var işte
umarım anlatabilmişimdir.
damlaaaaaa yoksa kesemi???
canım valla betaya bakıyolar sıfırlanırsa sorun yok rahim temiz demek ama bunu ultrasonla da anlıyolar..
dokotrum erken düşüklerde korunma vermiyoruz dedi..
ama senin bebek biraz büyük olduğu için doktorun en az 3 ay demesi normal bence canım :26:
sağol canım hemen deneyeceğim şimdi
yok canım hoşunuza gidecek bi foto işte dur yükleyeceğim şimdi bakarsın tabi becerebilirsem
evet bunlar hic birseyi riske atmayi sevmezler en belirgin ozellikleri
filmlerinden bile anlarsin ne kadar kuskucu olduklarini..
bende doktoru dinlemeyi istiyorum zaten canim ne yapim hayirlisi olsun..
doktorun dedigi beta 5 in altina dustu mu ultrasonla bakacaklarmis tamamen temizlendimi diye..
oyle yani..
hayirlisi bekleyim gorelim ya...
plan program olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?