canım valla benim 16 gün sürdü...
hormonlar bozuluyo addet düzeni değişiyo o yüzden özellikle hayıt kullandım ben
ama senin bebek 16. gun mu dusmustu oyle demistin sanirim..:26::26:
benim kanamam oldu 1. gun geldi zaten bebek gitti tahminim.. 2. gun de devam etti ama.. ilk iki gunde en buyuk parcalar gitti canim .. bu durumda o kadar uzun surmez diye okudum bi yerde sanirim.. ne diosun sen
valla canım inan bilmiyorum evet bnmki en sona düştü..
gne en azından 8-10 arası sürebilir bnce
bence de valla tek sağlıkla sıhhatle olsunlar da razıyız biz yatağımızı onlara vermeye
evet bunlar hic birseyi riske atmayi sevmezler en belirgin ozellikleri
filmlerinden bile anlarsin ne kadar kuskucu olduklarini..
bende doktoru dinlemeyi istiyorum zaten canim ne yapim hayirlisi olsun..
doktorun dedigi beta 5 in altina dustu mu ultrasonla bakacaklarmis tamamen temizlendimi diye..
oyle yani..
hayirlisi bekleyim gorelim ya...
plan program olmuo
bnmde bi kaç günden beri koyu ve sarı
valla canım inan bilmiyorum evet bnmki en sona düştü..
gne en azından 8-10 arası sürebilir bnce
Allah'tan hayırlısı canım Allah can sağlığı versin de olur yine bebiş inş drne diyorsa onu yap bence
hayirlisi insallah meraktan catliycam bende senle birlikte simdi oflum hamile mi degil mi
evet zaten 8 gunden az beklemiyorum benim adetimde normalde o kadar suruyor zaten.. hayirlisi oflucum ya ilk defa boyle birsey yasadik ne bilelim gorcez iste. ama nette okudugumda cocuk ilk gunde falan dustuyse kanama 7-10 gun surer diyordu.. beklicez gorcez canim..
saol canim benim oyle tabiki
ya birde vucudumunda kendine gelmesi lazim.. bedenime de cok yuklenmek istemiyorum canim.. mesela iki hafta onceki beta degerimi gorunce cok kotu oldum.. 34 bin kusurdu.. vucudun da dengesini bozmamak lazim. diyorum hem kilo vereyim o bekleme surecinde.. zaten hamilelik vitaminlerimi kullaniyorum hala.. doktorum diger hamilelge vucudun hazir olur dedi.. yapacak birsey yok canim.. beklicez.. zaman tanicaz kendimize..
kizlar ben cikiyorum dizime bakicam hepinize hayirli aksamlar diliyorum
yarin görüsürüz insallah öpüldünüz
saol canim benim oyle tabiki
ya birde vucudumunda kendine gelmesi lazim.. bedenime de cok yuklenmek istemiyorum canim.. mesela iki hafta onceki beta degerimi gorunce cok kotu oldum.. 34 bin kusurdu.. vucudun da dengesini bozmamak lazim. diyorum hem kilo vereyim o bekleme surecinde.. zaten hamilelik vitaminlerimi kullaniyorum hala.. doktorum diger hamilelge vucudun hazir olur dedi.. yapacak birsey yok canim.. beklicez.. zaman tanicaz kendimize..
canım vala rüyalarda görüyorum ama :)
eğer hamileysem anlatırımm
kasıklarım ağrıyo daha çok bakalım
kizlar ben cikiyorum dizime bakicam hepinize hayirli aksamlar diliyorum
yarin görüsürüz insallah öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?