Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım valla benim 16 gün sürdü...
hormonlar bozuluyo addet düzeni değişiyo o yüzden özellikle hayıt kullandım ben

ama senin bebek 16. gun mu dusmustu oyle demistin sanirim..:26::26:
benim kanamam oldu 1. gun geldi zaten bebek gitti tahminim.. 2. gun de devam etti ama.. ilk iki gunde en buyuk parcalar gitti canim .. bu durumda o kadar uzun surmez diye okudum bi yerde sanirim.. ne diosun sen

valla canım inan bilmiyorum evet bnmki en sona düştü..
gne en azından 8-10 arası sürebilir bnce

Allah'tan hayırlısı canım Allah can sağlığı versin de olur yine bebiş inş drne diyorsa onu yap bence

valla canım inan bilmiyorum evet bnmki en sona düştü..
gne en azından 8-10 arası sürebilir bnce

evet zaten 8 gunden az beklemiyorum benim adetimde normalde o kadar suruyor zaten.. hayirlisi oflucum ya ilk defa boyle birsey yasadik ne bilelim gorcez iste. ama nette okudugumda cocuk ilk gunde falan dustuyse kanama 7-10 gun surer diyordu.. beklicez gorcez canim..

Allah'tan hayırlısı canım Allah can sağlığı versin de olur yine bebiş inş drne diyorsa onu yap bence

saol canim benim oyle tabiki
ya birde vucudumunda kendine gelmesi lazim.. bedenime de cok yuklenmek istemiyorum canim.. mesela iki hafta onceki beta degerimi gorunce cok kotu oldum.. 34 bin kusurdu.. vucudun da dengesini bozmamak lazim. diyorum hem kilo vereyim o bekleme surecinde.. zaten hamilelik vitaminlerimi kullaniyorum hala.. doktorum diger hamilelge vucudun hazir olur dedi.. yapacak birsey yok canim.. beklicez.. zaman tanicaz kendimize..

napalımm kuzum bu da bizim sınavımız
RABBİm bidaha yaşatmasınnn

kizlar ben cikiyorum dizime bakicam hepinize hayirli aksamlar diliyorum
yarin görüsürüz insallah öpüldünüz

bence de biraz kilo ver diyetle felan kafanı meşgul et hem düşünmemiş olursun böylece bünyede toplar kendini ama diyet yapayım derken de abartıp vücudunu dirençsiz bırakma

canım vala rüyalarda görüyorum ama :)
eğer hamileysem anlatırımm

kasıklarım ağrıyo daha çok bakalım

inş oflum hamilesindir ya... ne zamandı senin bat daha kaç gün var

kizlar ben cikiyorum dizime bakicam hepinize hayirli aksamlar diliyorum
yarin görüsürüz insallah öpüldünüz

iyi akşamlar canım valla bende bir yandan dizi izliyorum görüşürüz yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…