kızlar bende kaçtım ferihalardayım
amiiinnn. Inşallah canımmmmm
slm kızlar gecen ay hayıt tohumunu cay olarak demledım ıctım günde ıkı bardak adet olana kadar ama bu ay hapını kullanmak ıstıyorum nasıl ve kac tane kullanmam gerekıyor günde
bence de biraz kilo ver diyetle felan kafanı meşgul et hem düşünmemiş olursun böylece bünyede toplar kendini ama diyet yapayım derken de abartıp vücudunu dirençsiz bırakma
inş oflum hamilesindir ya... ne zamandı senin bat daha kaç gün var
iyi akşamlar canım valla bende bir yandan dizi izliyorum görüşürüz yarın
ya kızlar topıkte kımse kalmadımı cvp verın lütfen
Ya oflucugun senden baska vefalı yok bu topıkte bılıyormusun etse etse bana genede yardımı oflu eder dedım yardım et oflucugun bır sualım var zatıalınıze:26::26::26:
canım pardon diziye dalmışımferda merhaba
omega 3 ü nasıl kullanıyosun canım günde 1 tanemi
gün içindemi yatarkenmi
günde 1 tane içeceksinslm kızlar gecen ay hayıt tohumunu cay olarak demledım ıctım günde ıkı bardak adet olana kadar ama bu ay hapını kullanmak ıstıyorum nasıl ve kac tane kullanmam gerekıyor günde
sor canım benim tabii
canım ya vefalı arkadasım benım allah tez zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsın bak abdestlı abdestlı senın adına bırsürü dua aldınben bu ay hayıt hapını kullanmak ıstıyorum cayı demlemek zor gelıyor günde ıkı defa o yüzden ne zaman baslamalıyım daha adet olmama bırkacgün var günde kactane ıcmem gerekıyor ve ne kadar süre kullanmalıyım
canım ya vefalı arkadasım benım allah tez zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsın bak abdestlı abdestlı senın adına bırsürü dua aldınben bu ay hayıt hapını kullanmak ıstıyorum cayı demlemek zor gelıyor günde ıkı defa o yüzden ne zaman baslamalıyım daha adet olmama bırkacgün var günde kactane ıcmem gerekıyor ve ne kadar süre kullanmalıyım
canım pardon diziye dalmışım
ben balık ceviz yiyebiliyorum
o nedenle 2-3 günde 1 içiyorum canım
günde 1 tane içeceksin
açtok farketmez
yiyemiyorum ben balıgı çok
2 günde bir içsem olur heralde
yatarkenmi kullanıyosun ilacı
hoşbuldum canım
yalan dünyayı izliyorum da arada da bakıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?