Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar gecen ay hayıt tohumunu cay olarak demledım ıctım günde ıkı bardak adet olana kadar ama bu ay hapını kullanmak ıstıyorum nasıl ve kac tane kullanmam gerekıyor günde

hoş geldin ben hiç kullanmadım canım bunu ama bizim kızlar deneyimli şimdi yardımcı olurlar sana

6-8 arası canım inşallahhh

Ya oflucugun senden baska vefalı yok bu topıkte bılıyormusun etse etse bana genede yardımı oflu eder dedım yardım et oflucugun bır sualım var zatıalınıze:26::26::26:

yaa bu yalan dunyanin her bolumu gitgide daha guzel oluo.. tipki avrupa yakasi gibii

Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde, günde 1 kere, 1 tablet, sabahları, bir miktar sıvı ile bütün olarak yutulur. 3 ay boyunca ara vermeksizin menstruasyon günleri de dahil olmak üzere alınmalıdır. Agnucaston® kesildiğinde semptomlar yeniden ortaya çıkarsa tedaviye devam edilmelidir. Doz Aşımı: Şu ana kadar böyle bir durumla karşılaşılmamıştır.

ferda merhaba
omega 3 ü nasıl kullanıyosun canım günde 1 tanemi
gün içindemi yatarkenmi
canım pardon diziye dalmışım
ben balık ceviz yiyebiliyorum
o nedenle 2-3 günde 1 içiyorum canım

slm kızlar gecen ay hayıt tohumunu cay olarak demledım ıctım günde ıkı bardak adet olana kadar ama bu ay hapını kullanmak ıstıyorum nasıl ve kac tane kullanmam gerekıyor günde
günde 1 tane içeceksin
açtok farketmez

sor canım benim tabii

canım ya vefalı arkadasım benım allah tez zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsın bak abdestlı abdestlı senın adına bırsürü dua aldınben bu ay hayıt hapını kullanmak ıstıyorum cayı demlemek zor gelıyor günde ıkı defa o yüzden ne zaman baslamalıyım daha adet olmama bırkacgün var günde kactane ıcmem gerekıyor ve ne kadar süre kullanmalıyım

bana sormamışsın ama cevaplayım
adet olduktan sonra başla 2-3. günü
günde 1 tane
adete bir hafta 10 gün kala da bırak

aynen canım bende öyle yapıyorum demlemek zor geldi hapını alıcam bende... :))
duaların için ALLAH RAZI OLSUN..
cümlemize nasip etsin inşallah....
adetin 3.4. günü aşlayabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…