Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese merhaba
Kızlar ben bugün bir cesaret glifor a başladım inşallah faydasını görürüm.Bu ay Hayıt hapı, folic asit, troid ilacım, preseed, sarophene şimdi birde glifor inşallah bu ay bu ilaçların meyvesini alırım

hoşgeldin cnm hazırlıklar süper belki biliyosundur bende serephone kullandım ama devamında prognex veriyo dr.sana vermedimi şundan soruyorum prognex ve hayıt hapı ikiside progesteron içeriyor aynı anda içme diye

Çok yoruldummm misafir vardııı kalabalıktık sabahtan beri koşturuyorum geçmişi okumayada fırsatım olmadı ama destek olan canım arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.Benim güzel ailem herşeyimi sizlerle paylaşıyorum ve dertlerin paylaştıkça azaldığını sizlerle birlikte öğrendim Rabbim gönlünüzde yüreğinizde dilediğiniz her ne varsa onu size hayırlısıyla versin inşallah....
Hadi inşallah Meganımmm meyvesini alırsın inşallahh kucağına kuzummmmhepsi meyve vermeye birebir ilaçlar

Megancim hepsini bi ay icinde icmedin dime? vay maasallah hadi biri tutsun artik yaw .
bende yaki yapistirdim belime bugun yarin aksam siftah yapicaz kismetse

hoşgeldin cnm hazırlıklar süper belki biliyosundur bende serephone kullandım ama devamında prognex veriyo dr.sana vermedimi şundan soruyorum prognex ve hayıt hapı ikiside progesteron içeriyor aynı anda içme diye

Hoşbuldum canım.Ben 6 aydır yumurta takibi yaptırıyorum 3 ü özelde yapıldı klomen + ovıtrelle çatlatma iğnesi kullandım.3 yumurta takibimde devlette yapıldı sadece serophene verdi dr. bende ek olarak hayıt hapı içtim.Bu ay zaten son yumurta takibim.Biliyorsundur önümüzdeki ay aşılama olacak aşılamada iğne kullanılacağını biliyorum ama adını bilmyorum.Bu prognez iğne sanırım ne için veriyor dr. bana henüz vermedide:26:

Son düzenleme:
Megancim hepsini bi ay icinde icmedin dime? vay maasallah hadi biri tutsun artik yaw .

eee yakı yaktımııı İlk çok fena oluyor ben çok gıdıklandım

Dedim vallahaHepsinide bu ay içtim.
Folic asit ve troid ilacım zaten sabit ve mecburi.
Serophene de yumurta takibi olduğu için içmem gerekiyordu.
Hayıt hapınıda eğer hormonlarda bir dengesizlik varsa diye tedbir amaçlı içiyorum.
Gliforuda bugün bir kaç topikte gördüm ve başladım kullanan ve faydasını görenler var.
Güvendiğim bir eczacı abimiz var onada danıştım çok yan etkisi olan bir ilaç değil birkaç içmekten bir zarar gelmez kulanan çok var dedi.Bende bir cesaret başaldım bugün.Kullananlar bulantıdan şikayet etmiş ama bende hiçbir yan etki yapmadı bugün inşallah böyle devam eder.
Hayırlısı olsun İnşalah hamiş kalırsın bende önümüzdeki ay yakı yapıştırıcam

Son düzenleme:

anladım cnm benimki hap formatındaydı ama sanırım iğneside varmış.ama sen zaten dr.kontrolündeysen sorun yok.inş.gelcek bebişin

Sağol gülbebekim bende geçmişi okuyamadım ama senin mesajını okudum adet olmadığın sürece bence umut var 3. çıktı sanırım betahcg sonucun bence adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar yaptır

slm kızlarrrr nberrr gülümm değerler düzeldi bizm okumşsndrrkana gtmişsn cnm galba 3 civarı çıkmş inşşş geç döllenmedir katlanır o deger inşş cnmm

meganım naslsnnn ? ben de iim geç yumrtladım bu ay çalşma zamanları anlayacagın degerlermz de yukseldi moralm de düzeldi boyle işte

Sağol gülbebekim bende geçmişi okuyamadım ama senin mesajını okudum adet olmadığın sürece bence umut var 3. çıktı sanırım betahcg sonucun bence adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar yaptır
megancım öyle ama değere takılmamaya çalışıyorum belkide yükselir ama benim karnım ağrıyor malesef
slm kızlarrrr nberrr gülümm değerler düzeldi bizm okumşsndrrkana gtmişsn cnm galba 3 civarı çıkmş inşşş geç döllenmedir katlanır o deger inşş cnmm

Duygum 3 kere yazdım ama görmedinn kuzummm canım benimmm çok sevindim inann şükürler olsun o değerler dahada güzelleşecek hayırlısıyla.Benim değer 3.8 çıktı tuhaff belkide yükselir ne olduğu belli değil duygum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…