iyi gecelerrrrrnasilsiniz bakalim
iyiyiz cnm sen?????
bende iyiyim cnm saol ya sanki bu ay tuttu gibi geliyo bana sankim hamileyim :90::90:
ohhhhhhhhhhh hadi bakalım ne zmndı bat??*
5 subat dedim ama erken gelyo genelde 2-3unde falan bekliyorm bu sefer umutsuz degilimhamile cikarsam bu sozlerimi hatirlayip aaaa icine dogmustu deriz
Herkese merhaba
Kızlar ben bugün bir cesaret glifor a başladım inşallah faydasını görürüm.Bu ay Hayıt hapı, folic asit, troid ilacım, preseed, sarophene şimdi birde glifor inşallah bu ay bu ilaçların meyvesini alırım
Herkese merhaba
Kızlar ben bugün bir cesaret glifor a başladım inşallah faydasını görürüm.Bu ay Hayıt hapı, folic asit, troid ilacım, preseed, sarophene şimdi birde glifor inşallah bu ay bu ilaçların meyvesini alırım
Megancim hepsini bi ay icinde icmedin dime? vay maasallah hadi biri tutsun artik yaw .
bende yaki yapistirdim belime bugun yarin aksam siftah yapicaz kismetse
hoşgeldin cnm hazırlıklar süper belki biliyosundur bende serephone kullandım ama devamında prognex veriyo dr.sana vermedimi şundan soruyorum prognex ve hayıt hapı ikiside progesteron içeriyor aynı anda içme diye
yarasın cnm inş. gelcek tez zamanda bebişler.
gülbebeğim hoşgeldin
Megancim hepsini bi ay icinde icmedin dime? vay maasallah hadi biri tutsun artik yaw .
Hoşbuldum canım.Ben 6 aydır yumurta takibi yaptırıyorum 3 ü özelde yapıldı klomen + ovıtrelle çatlatma iğnesi kullandım.3 yumurta takibimde devlette yapıldı sadece serophene verdi dr. bende ek olarak hayıt hapı içtim.Bu ay zaten son yumurta takibim.Biliyorsundur önümüzdeki ay aşılama olacak aşılamada iğne kullanılacağını biliyorum ama adını bilmyorum.Bu prognez iğne sanırım ne için veriyor dr. bana henüz vermedide:26:
Çok yoruldummm misafir vardııı kalabalıktık sabahtan beri koşturuyorum geçmişi okumayada fırsatım olmadı ama destek olan canım arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.Benim güzel ailem herşeyimi sizlerle paylaşıyorum ve dertlerin paylaştıkça azaldığını sizlerle birlikte öğrendim Rabbim gönlünüzde yüreğinizde dilediğiniz her ne varsa onu size hayırlısıyla versin inşallah....
Hadi inşallah Meganımmm meyvesini alırsın inşallahh kucağına kuzummmmhepsi meyve vermeye birebir ilaçlar
megancım öyle ama değere takılmamaya çalışıyorum belkide yükselir ama benim karnım ağrıyor malesefSağol gülbebekim bende geçmişi okuyamadım ama senin mesajını okudum adet olmadığın sürece bence umut var 3. çıktı sanırım betahcg sonucun bence adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar yaptır
slm kızlarrrr nberrr gülümm değerler düzeldi bizm okumşsndrrkana gtmişsn cnm galba 3 civarı çıkmş inşşş geç döllenmedir katlanır o deger inşş cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?