anladım cnm benimki hap formatındaydı ama sanırım iğneside varmış.ama sen zaten dr.kontrolündeysen sorun yok.inş.gelcek bebişin
megancım öyle ama değere takılmamaya çalışıyorum belkide yükselir ama benim karnım ağrıyor malesef
Duygum 3 kere yazdım ama görmedinn kuzummm canım benimmm çok sevindim inann şükürler olsun o değerler dahada güzelleşecek hayırlısıyla.Benim değer 3.8 çıktı tuhaff belkide yükselir ne olduğu belli değil duygum
meganım naslsnnn ? ben de iim geç yumrtladım bu ay çalşma zamanları anlayacagın degerlermz de yukseldi moralm de düzeldi boyle işte
Ben dr. kontrolündeyim ama yinede bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Ben yazdan beri gidiyorum ilk aylar tahlillerle geçti.Sonrasında yumurta takibi vs. derken yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye düşünyorum.Önümüzdeki 3 ay kısmetse peşpeşe aşılama yaptırıcam dr. da uygun görürse sonrasındada olmazsa bir tüp bebe deniyicem tüm bunların sonucunda inşallah hamile kalabilirim.Ama kalamazsamda bebiş defteri benim için kapanacakİnşalah ilk aşılamada tutar:18:
Şimdi aşılama yapılacağı ay iğne ile geliştirilecek yumurtalar peşindende çatlatma iğnesi olacak sizce bu süreçte hayıt hapı ve glifor u kullanmaya devam edeyimmi yoksa aşılama zamanı dr. un verdiği ilaçlar dışında birşey kullanmayayımı?Varmı bu konuda bir tavsiyesi olan?
megancım öyle ama değere takılmamaya çalışıyorum belkide yükselir ama benim karnım ağrıyor malesef
Sağol canım bnm iyiyim.Sen nasılsın diyicem ama tahmin edebiliyorum iyisin iyi Bu gün bir alıntı mesajda gördüm Diğer hastanede yapılan tahlilinde sonuçlar iyi çıkmış.Sayı ve morfoloji normal harekette ufak bir sorun var sanıırım dimi oda kürlerle halolur inşallah. Yumurtlama günlerini iyi değerlendir inşalah en yakın zamanda gelecek bebişin.
cnm bnm arkdas aşılama oldu onlarn kulladnkarı iğneler falan o kadar etkli ki şak gelşti yumrtabaşka hiçbşey kullanmana gerek yok cnm bence
bu ay normal denıosnz ama demi bat kaç senn?
evt meganm aynen oyle hareket daha zor duzelen bşey , yeni yeni şeyler de denemeye başladık hayırlısı inşşş ...geç de yumrtladm buna da sevndm çunku testten dolayı kaççaktı yumrtlama ,evt degerlendıorz cnm hayırlısı inşşş bakalmmm
Sağol canım bnm iyiyim.Sen nasılsın diyicem ama tahmin edebiliyorum iyisin iyi Bu gün bir alıntı mesajda gördüm Diğer hastanede yapılan tahlilinde sonuçlar iyi çıkmış.Sayı ve morfoloji normal harekette ufak bir sorun var sanıırım dimi oda kürlerle halolur inşallah. Yumurtlama günlerini iyi değerlendir inşalah en yakın zamanda gelecek bebişin.
Anladım canım zaten bende öyle düşünüyorum ama sizlerinde fikrini almak istedim.Benim yumoşlar çok hassas ilaca karşı günde bir tane kullandım saropheni o halde bile 2-3 yumoş oluşuyor.Bu haplar zaten çok etkili değil hapla böle gelişiyorsa iğneyle sanırım daha kolay gelişir :26:ve başka hiçbir şeye gerek kalmaz bencede ben hiç karıştırmıyım önümüzdeki ay sadece dr. un verdikelrini kullanayım
Ben bu ay doğal yoldan deniyorum ama yumurta takibide yapılıyor dr. da en son gittiğimde üç yumoş vardı.12-14-18 mm ölçülerindeydi.Dr gün aşırı ilişki dedi bizde ona uyuyoruz ovulasyonda henüz çift çizgi çıkmadı yumurtalar daha çatlamadı ama ben yinede halvete devam ediyorum.Birde presed kullanıyorum
Hreket nasıl çokmu yavaş:26: keçi kürü kullanıyormusunuz?Keçi boynuzu kürünün faydasını görenler var.Hem hareket doğal yoldan hamile kalamayacağın kadar düşük olsaydı dr. aşılama yada tüp önerirdi birkaç ay kürlerle ve presedle doğal yoldan deneyin inşalah hamiş kalacaksın.Sen rahim filmi çektirmişmiydin ?
kızlar ben çıkıyorum tv.nin karşısında uzanıp keyif yapayımbide karnım acıktı
senn için ne düşndüğümü blıosn meganm batlarımız yakın cnm geç yumrtladgm için bnm de 10 ya da 11i batım ...senn de baktm 13ü sevgililer günü hediyen bi gun onceden gelsn inşş meganm ya da bi gun sonra yaparsn testi tam hediye olurrrgelsinn bebişlerimiz gelsnnn
Teşekkür ederim canımBende senin için saf ve temiz duygular besliyorum Şaka bir yana inan çok istiyorum ve inanıyorum yakın zamanda gelecek bebişin:13:
Batlarımız yakınmış evet beraber sevgilliler günü hediyesi verelim kocişlere.
Ben hamile kalmayı istediğim ilk aydan beri hep ayyy bu ay hamile kalsam doğum günü hediyesi olsa eşime şu ay kalsam evlilik yıldönümü hediyesi olsa sevgiler günü hediyesi olsa yılbaşı vs. vs hep bunların planını yapardım.Kaç yılbaşı kaç doğum günü sevgililer günü geride kaldı 3 yılı geçti.
Nedense ilk defa bu ay aklıma gelmemişti. Bu ay biran önce adet olup aşılama için hazırladığım kağıtlarıda alıp dr. a koşmayı dört gözle beklediğimden başka hiçbir ihtimal gözümde canlanmamıştı
kızlar ben çıkıyorum tv.nin karşısında uzanıp keyif yapayımbide karnım acıktı
slm kızlar ben 2011 asılama yapanlar kulubundeydım buraya yenı geldım 15 haftalık hamıleyım asılma ıle oldu ve ılk asılammdı tuttu sızler nasılsınız allahım ısteyen herkese nasıp kısmet etsin
yok cnm o da daha ii eskisi yuzde 30 du şimdi yuzde 36 normali yuzde 50 olması lazm ya dra bakma sen o birkaç ay daha deneyn sonra tüp bebek merkezine gdn dıo ...ama bnm umudum arttı üç ayda bu kadar düzeldiyse yaza kadar dvm dıorm denemeye ben en azından aşılama olsa ble ona da sperm kalitesi harekti lazm ...kaan aydos var çoook ünlü bir urolog ankarada o mesela aşılama ve tüpten en az üç ay once vitamnler verıo ...yanii her halükarda bizm bu yaptıklarmz işe yarıyacak benm de içimden bi ses aynen dvmdogal yoldan gelck dıo aslnda bunu hepmz için hssedıorm inşş dogru çıkcak bu hissim
1kere olmuştu biliyorsun kuzummm çok hastalandım ben o ara olsun.Geçmişe bakmak içinden çıkmak zor oluyor gerçektennanaaam çok utandım bak şimdi :26:valla gülüm butun geçmişe yetşemıom yaaa hepsini okuyablenlere hayranm başta meg ve ferda bi on sayfa okuom bakıom daha yirmi kusur sayfa var gecıom son sayfaya ...k.bakma cnmm bugun hulya soyledi degerinizi ben umutlym ovucanda çift çizgi gördgnde hani adete az kalmştı o zaman halvet olmştu demi cnm sizin?
Ben umutluyum senden hala değeri 3 çıkıp yükselenler var.Ben ne zaman yartırsam 0 çıkıyor vAr bunda bir hayır bence geç döllenme olma ihtimali var.İnşallah rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Yüzde 36 hareketlilik çokta az sayılmaz bencede birkaç ay yaza kadar deneyin doğal yoldan bence tedaviye gerek kalmadan gelecek bebişin inşallah.Ama kürleride ihmal etmeyin keçi boynuzu kürü ve taze sıkılmış havuç suyu faydalı diye biliyorum.Yanı sıra presedde kullanırsınız tez zamanda gelir bebeniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?