ayy maşallah canım benim neler yapmışsın öle bende pek heves yok ama ayaklanıp yapmak istiyorum ilk önce şaşkınlık vardı.ialaç olara pentox ve avicap(a vitamini yazıyır ) verdi bunlar 1 ay kullancak sonra tekrar yaptırcak test birde prolaktin hormanı yüksrk çıktı biraz onun için birşey demedi dr ama.
bu ilaçları size dr mu tavsiye etti siz araştırıpmı buldunuz.birde her eczanede varmıdır yosa netten siparişmi.amaannn ne zor bizim işimiz eşimm uyuyor ben bu saatte bunları araştırıyorum allah kolaylık versin bizlere.
ayy maşallah canım benim neler yapmışsın öle bende pek heves yok ama ayaklanıp yapmak istiyorum ilk önce şaşkınlık vardı.ialaç olara pentox ve avicap(a vitamini yazıyır ) verdi bunlar 1 ay kullancak sonra tekrar yaptırcak test birde prolaktin hormanı yüksrk çıktı biraz onun için birşey demedi dr ama.
bu ilaçları size dr mu tavsiye etti siz araştırıpmı buldunuz.birde her eczanede varmıdır yosa netten siparişmi.amaannn ne zor bizim işimiz eşimm uyuyor ben bu saatte bunları araştırıyorum allah kolaylık versin bizlere.
Vallaha ne duysak deneye deneye kobay olduk.Ben şahsen her duyduğumu deniyorum kocakarı ilacıymış neymiş hiç düşünmeden git çayırda otla desler otlarım yani o dereceyimAllah sonumuzu hayır etsin.
meganım o değer 12nin üzerine çıkmadan düşmüştü ne bileyim hamilelik gibi gelmiyor bana kafam çor ba gibii bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın birazcık işim vardaaAnladım canım ama yine kimyasa diye birşey yok.Henüz hiçbirşey belli değil hamilesin yada değilsin iki ihtimalde % 50 şuandaAllah tan umut kesilmez inşallah hamilesindir.Bak birkere kimyasalda olsa gebelik yaşamışsın tekrar doğal yoldan hamile kalabilirsin
gülüm geç döllenmeyse normal ama bu deger ee batasıcalar da yok meydanda boyle geckme oluomuydu onceden ?
Sizde spermlerdeki sorun nedir hareketlilik mi sadece yoksa sayı ve morfolojidede sorun varmı?
Sorun haretlilikse eğer hareketli sperm sayısı ve ileri hareketli sperm sayısı kaç?
Kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
Bu zaman dek bir tedavi gördünmü?
Yaşlarınız kaç?
Sperm dışında başka bir sorun varmı?
Uzun oldu ama bunların cevabını yazarsan yardımcı olmaya çalışıcam
oyle valla ama eskden tıp mı varmş insanlar bu şeklde hamile kalıomş hepsinn bi mantgı var aslnda meganm denemekten zarr çıkmaz dogal şeyler denıorz sonumuz ii olcak ii inşşşşş
spermiyogram hormon
liqufaksiyon süresi:<20dk fsh:2.1
vizikote:normal Lh:4.21
ph:7.9 prolaktin:18.95
miktar:2.8ml
sayım:9milyon/1ml
yuvarlak hücre:<1milyon
lökasit:2 milyon
1.saat 2.sat
ileri hız hareketli: 15 12
ileri yavaş hareketli: 45 44
dairesel yavaş hareketli: 6 6
yerinde hareketli: 14 16
hareketsiz: 20 22
morfoloji :
normal:82 anormal:18
baş %71 boyun %10 kuyruk %19
buraya kopyaladım canım hormon ve sperm test sonucunu 9 aydır istiyoruz benim yaşım 27 eşim 29 herhangi bir tedavi görmedik bu zamana kadar hep ben gittim dr pisikolojik herşey yolunda dedi bu arada bana hormon tahlili yapmadılar benim okadar istememe rağmen.artık biz dedik üroloğa gidelim diye gittik dr hareketsizlik dedi ama sayıda da problem var bence.
spermiyogram hormon
liqufaksiyon süresi:<20dk fsh:2.1
vizikote:normal Lh:4.21
ph:7.9 prolaktin:18.95
miktar:2.8ml
sayım:9milyon/1ml
yuvarlak hücre:<1milyon
lökasit:2 milyon
1.saat 2.sat
ileri hız hareketli: 15 12
ileri yavaş hareketli: 45 44
dairesel yavaş hareketli: 6 6
yerinde hareketli: 14 16
hareketsiz: 20 22
morfoloji :
normal:82 anormal:18
baş %71 boyun %10 kuyruk %19
buraya kopyaladım canım hormon ve sperm test sonucunu 9 aydır istiyoruz benim yaşım 27 eşim 29 herhangi bir tedavi görmedik bu zamana kadar hep ben gittim dr pisikolojik herşey yolunda dedi bu arada bana hormon tahlili yapmadılar benim okadar istememe rağmen.artık biz dedik üroloğa gidelim diye gittik dr hareketsizlik dedi ama sayıda da problem var bence.
cnm hiç hevesn kırılmasın bak biz üç aydır duydugmz herşeyi denedk faydasını da görmeye başladık sayı da morfoloji de arttıhareket de digerlerine oranla daha az da olsa o da arttı sen bnm bu yazdıklarmdan yapabldginizi yap oncelkle inann ve pes etme cnm en sonnda meyvesini alcaz hepimiz inan bana
adı ne cnm bu ilacın ?İnşallah öyle olur.Aslında ben bugün başladığım ilaca bir cesaret başladım ama korkuyorum sonuçta şeker ilacı ve ben şeker hastası değilim.Ama bir kaç topik var kkda pco lular kilo vermek isteyenler hamile kalmak isteyenler bu ilacı kullanıyor bende oradan cesaret aldım bir ay kadar denemek istedim inşallah bir sorun olmaz şekerim düşüp komaya girermişim
teşekkür ederim canım benim size maşallah işe yaramaya başlamış inşallah tez zamanda da bebişin gelir.benim eşimde okadar zor bi adamki çoğu şeyi yemez herşeyi seçerken bunları nasıl yedirrim bilemiyorum.inşallah canım bu emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz için hayırlısı
meganım o değer 12nin üzerine çıkmadan düşmüştü ne bileyim hamilelik gibi gelmiyor bana kafam çor ba gibii bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın birazcık işim vardaa
meganım o değer 12nin üzerine çıkmadan düşmüştü ne bileyim hamilelik gibi gelmiyor bana kafam çor ba gibii bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın birazcık işim vardaa
duygum bende adet düzensizliği vardı 5 aydır günü gününe oluyordum ferdanın dediğine göre bata 2 yada 3 gün varmış...
cnm sizin hareket ii kiisiin sorun ne blıomsn prolaktinn yuksek olması ve sayı düşük bi de lokosit var yaa o spermde bakteri oldgunu gösterr başka bi urologa göstern cnm size antbytk vercktr ve sayı artacaktır bi de endokronoloji uzmanına gdn ve prolaktin için eşine ilaç versn cnm ...bu bi ay içinde düzelck bşey bence ...hiç vakit kaybetmedn ii bi urologa ve endokronoloji uzmanına gidin derm benn
adı ne cnm bu ilacın ?
araştrcm bakaym meganım iice bi bakalm da saglıgına zarrlı olmasn cnm bnm tam evhamlı insana soyledn bunu yandınGlifor ilacın adı.İnterntte glifor ile hamile kalanlar yaz bak çıkıyor bir sürü topik.Bende onları okudum okudum bir cesaret başladım Allah sonumu hayır eylesin
ayy canım benim inşallah öledir valla yazdıklarını okurken bile içim titredi hemen.inşallah herkesin senin benim düzelsinn.
bakteri varsa sayı ondanmı düşük acaba
Spermiogram ve hormon tahlili ayrıntılı yapılmış.Ben erkekte hormon sonuçlarından anlamıyorum.Ama spermiogram sonucunda bencede sayıda da problem varMorfoloji güzel anladığım kadarıyla ama harektte ve sayıda sorun var.9ay çokta uzun bir zaman değil yaşlarınızda müsayitmiş bence bir süre dr. un tavsiye ettiği ilaçları kulanın ve doğal yoldan deneyin 6 ay kadar olmazsa yardımcı üreme tekniklerinden yararlanırsınız.İnşallah doğal yoldan en kısa zamanda hamile kalırsın.
araştrcm bakaym meganım iice bi bakalm da saglıgına zarrlı olmasn cnm bnm tam evhamlı insana soyledn bunu yandın
evtt sayıyı düşüreblr lokosit bak yaz spermde lokosit die googleden ben bakteri die blıorm bunu nerde yasıosnz buyuk yerse şöyle ii bi urolog araştrp gdn sizden bi de sperm kültür testi isteyp ona göre antibytk vercktr cnm
meganım sende pko var mı?
inşallah canım benim drlarda çok erken gördü aslında 1 sene olmadan asla istemiyoruz eşlerden test dedi yıpranırsınız dediler dedikleri gibide oldu.aslında akışına bırakmek en güzeli ama çok zor hepinizin bildiği gibi...inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve en kısa zamanda sağlıkla gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?