Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gulum cüm prolaktin için hayıt hapını kullanabilirsin biz topikçek kullanıyoruz.Bir yan etkisi yok bitkisel bişey.Hevesli ol umutsuzluğa kapılma dr. ilaç verdiyse faydasını göreceksiniz ve inşalah en yakın zamanda doğal yoldan gelcek bebişniz.Dr direk aşılama demediğine göre doğal yoldan şansınız var

cnm biz dört ay denedk olmaynca direk spermıogram yaptrdk sayı ve hareket düşük çıknca da drek ben araştrmaya başladm bunlar hep bnm araştrp buldgum şeyler hepsini kadınlar kulubunden buldm drlar hiç bşey demıo cnm tek bldkleri varikosel var mı o zaman ameliyat aşılama tüp bu yanii ...bi son gtttgmz dr varikosele gerek yok dedi sizn dr yne iimiş hormon tahlili yaptrmş ben de istıorm aslnda eşime hormon tahlili ...bakalm belki yaptrrz cnm arginmax nette var eczanemizde .comdan aldm bu hapı gttgmz son dr da tavsye etti digerleri de eczane de btksel şeyler de aktarrda mevcut cnm bnm yne sormak istedgn şeyler varsa sor bize katıl batını yazdr bak gör herşey daha kolay olcak burda çok guzel bi dayanşma ve dostluk var

Vallaha ne duysak deneye deneye kobay olduk.Ben şahsen her duyduğumu deniyorum kocakarı ilacıymış neymiş hiç düşünmeden git çayırda otla desler otlarım yani o dereceyimAllah sonumuzu hayır etsin.

oyle valla ama eskden tıp mı varmş insanlar bu şeklde hamile kalıomş hepsinn bi mantgı var aslnda meganm denemekten zarr çıkmaz dogal şeyler denıorz sonumuz ii olcak ii inşşşşş

meganım o değer 12nin üzerine çıkmadan düşmüştü ne bileyim hamilelik gibi gelmiyor bana kafam çor ba gibii bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın birazcık işim vardaa
gülüm geç döllenmeyse normal ama bu deger ee batasıcalar da yok meydanda boyle geckme oluomuydu onceden ?

duygum bende adet düzensizliği vardı 5 aydır günü gününe oluyordum ferdanın dediğine göre bata 2 yada 3 gün varmış...

spermiyogram hormon
liqufaksiyon süresi:<20dk fsh:2.1
vizikote:normal Lh:4.21
ph:7.9 prolaktin:18.95
miktar:2.8ml
sayım:9milyon/1ml
yuvarlak hücre:<1milyon
lökasit:2 milyon

1.saat 2.sat
ileri hız hareketli: 15 12
ileri yavaş hareketli: 45 44
dairesel yavaş hareketli: 6 6
yerinde hareketli: 14 16
hareketsiz: 20 22

morfoloji :
normal:82 anormal:18
baş %71 boyun %10 kuyruk %19
buraya kopyaladım canım hormon ve sperm test sonucunu 9 aydır istiyoruz benim yaşım 27 eşim 29 herhangi bir tedavi görmedik bu zamana kadar hep ben gittim dr pisikolojik herşey yolunda dedi bu arada bana hormon tahlili yapmadılar benim okadar istememe rağmen.artık biz dedik üroloğa gidelim diye gittik dr hareketsizlik dedi ama sayıda da problem var bence.

oyle valla ama eskden tıp mı varmş insanlar bu şeklde hamile kalıomş hepsinn bi mantgı var aslnda meganm denemekten zarr çıkmaz dogal şeyler denıorz sonumuz ii olcak ii inşşşşş

İnşallah öyle olur.Aslında ben bugün başladığım ilaca bir cesaret başladım ama korkuyorum sonuçta şeker ilacı ve ben şeker hastası değilim.Ama bir kaç topik var kkda pco lular kilo vermek isteyenler hamile kalmak isteyenler bu ilacı kullanıyor bende oradan cesaret aldım bir ay kadar denemek istedim inşallah bir sorun olmaz şekerim düşüp komaya girermişim

Son düzenleme:

Spermiogram ve hormon tahlili ayrıntılı yapılmış.Ben erkekte hormon sonuçlarından anlamıyorum.Ama spermiogram sonucunda bencede sayıda da problem var Morfoloji güzel anladığım kadarıyla ama harektte ve sayıda sorun var.9ay çokta uzun bir zaman değil yaşlarınızda müsayitmiş bence bir süre dr. un tavsiye ettiği ilaçları kulanın ve doğal yoldan deneyin 6 ay kadar olmazsa yardımcı üreme tekniklerinden yararlanırsınız.İnşallah doğal yoldan en kısa zamanda hamile kalırsın.

cnm sizin hareket ii kii siin sorun ne blıomsn prolaktinn yuksek olması ve sayı düşük bi de lokosit var yaa o spermde bakteri oldgunu gösterr başka bi urologa göstern cnm size antbytk vercktr ve sayı artacaktır bi de endokronoloji uzmanına gdn ve prolaktin için eşine ilaç versn cnm ...bu bi ay içinde düzelck bşey bence ...hiç vakit kaybetmedn ii bi urologa ve endokronoloji uzmanına gidin derm benn

teşekkür ederim canım benim size maşallah işe yaramaya başlamış inşallah tez zamanda da bebişin gelir.benim eşimde okadar zor bi adamki çoğu şeyi yemez herşeyi seçerken bunları nasıl yedirrim bilemiyorum.inşallah canım bu emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz için hayırlısı

adı ne cnm bu ilacın ?

dedgm gibi cnm siz dra gdn sizin sorun drla çok rahat çözlcek bi sorun ...hormon tahlilini nerde yaptrdnz cnm ozel bi labda mı hastahanede mi?

meganım o değer 12nin üzerine çıkmadan düşmüştü ne bileyim hamilelik gibi gelmiyor bana kafam çor ba gibii bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın birazcık işim vardaa

Ama olsun sonuçta kimyasal gebelikte olsa sperm yumurtaya ulaşmış ve döllenme olmuş sadece rahim içne yerleşememiş tutunamadan sonlanmış.İnşallah yine kimyasal gebelik değildir.Dua edip beklemekten başka çare yok sanırım şuan.İnşlalah Allah hayırlısını nasip etsin.

hmm o zaman bekleylm gulum en dogrusu bu sanrm

ayy canım benim inşallah öledir valla yazdıklarını okurken bile içim titredi hemen.inşallah herkesin senin benim düzelsinn.
bakteri varsa sayı ondanmı düşük acaba

Glifor ilacın adı.İnterntte glifor ile hamile kalanlar yaz bak çıkıyor bir sürü topik.Bende onları okudum okudum bir cesaret başladım Allah sonumu hayır eylesin
araştrcm bakaym meganım iice bi bakalm da saglıgına zarrlı olmasn cnm bnm tam evhamlı insana soyledn bunu yandın
ayy canım benim inşallah öledir valla yazdıklarını okurken bile içim titredi hemen.inşallah herkesin senin benim düzelsinn.
bakteri varsa sayı ondanmı düşük acaba

evtt sayıyı düşüreblr lokosit bak yaz spermde lokosit die googleden ben bakteri die blıorm bunu nerde yasıosnz buyuk yerse şöyle ii bi urolog araştrp gdn sizden bi de sperm kültür testi isteyp ona göre antibytk vercktr cnm

inşallah canım benim drlarda çok erken gördü aslında 1 sene olmadan asla istemiyoruz eşlerden test dedi yıpranırsınız dediler dedikleri gibide oldu.aslında akışına bırakmek en güzeli ama çok zor hepinizin bildiği gibi...inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve en kısa zamanda sağlıkla gelir.

meganım sende pko var mı?

İyi ettim öyleyse tam adamına söyledim sen bana yardımcı olacaksın anladım ben

Buarada pko yok bendeAma pkolularda yumurtlamaya faydası oluyormuş bendede olur diye düşündüm birde hamile kalınca düşükleri önleyip gebelik şekeri olmasınıda engelliyor diye okudum. bir topikte

Evet gerçekten çekmeyen anlamaz çok zor bir süreç ama umutlu olup pozitif düşünmekten başka çaremiz yok.Birde eşine destek ol şimdi sorun onda olduğu için kendini kötü hissedebilir senin desteğine ihtiyacı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…