gidip alsın hemen o ilacı zaten kansızlık var bende birde onunla uğraşmayayım sadece çok korkuyorum ama izin vermeyeceğim gitmesine bebeğimin çok uzun zamandır bekliyorum ben onu
sana katılıyorum ferda doktorlara kalırsa herşey laylaylom ben kızıma hamile olduğumu öğrendim benimde lekelenmelerim var doktora diyorum daha önceden 2 tane düşüğüm var düşmemesi için iğneler varmış onu verin kullanayım diyorum doktorun bana dediği buda düşerse birdahali hamileliğinde veririm iğneyi diyo düşüne biliyomusun deneme tahtası gibi deneyecek beni bende hemen başka bir doktora gittim doğuma kadar o ilgilendi doğumumuda o yaptırdı
Çok tebrik ederim canım,sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim
Geçmiş olsun damla ama yatmakla kalma canım nedeni ne olursa olsun kanama için dktora gidilmeli bence.İnşallah bir sorun yoktur ama için rahat etsin,git derim.
gidip alsın hemen o ilacı zaten kansızlık var bende birde onunla uğraşmayayım sadece çok korkuyorum ama izin vermeyeceğim gitmesine bebeğimin çok uzun zamandır bekliyorum ben onu
hoşgeldin canım
nasılsın?
masumiyet canım kaçıncı ayınızdı bu ay?
ve bu ay özel bişey kullandın mı?
listeye ekliyorum da
eklenmesini istemiyorsan söylemeyebilirsin
utopya canim
sen bir kac ay önce doktorun söyledigi ile ilgili beslenme ile ilgili birseyler yazmisdim cnm
ariyorum ariyorum sabah beri birsey bulamadim ya
senide yormak istemedim ama rica etsem tekrardan paylasirmisin cnm:26:
Çok tebrik ederim canım,sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim
Amin inşallah çok tşk ederim darısı başınıza olsun kızlarrrrrr
çok üzüldümkızlar çok şükür kırmızılar bu ay çok bekletmedi beni
bugün geldiiii
yeni ay yeni umut inşallah
bu ay kuru incire ve hayıta devam ilaveten presedd alıyorum bu ay
cumartesi eşim spermiyograma gidecek inşallah değerler de iyi çıkar
pazartesi günü hormon tahlilleri yaptırıcam inşallah hepsi iyi çıkar kocişin değerleride iyi çıkarsa diğer ay dr takibine başlamayı düşünüyorummm
adet olmanın rahatlığıyla işlere saldırmış durumdayımbelki bebiş vardır diye iki haftadır sadece sil süpür genel işleri yapıyordumm
merak etme canım geçecek ve hiç hatırlamayacaksın bile bugünlerİyiyim canım teşekkür ederim, bulantılarım son sürat devam ediyor açlıktan ölüyorum ama yemek olayı yok,sadece ekmek peynir.Tatlı yemek istiyorum mutfağa girmemle çıkmam bir oluyor.Ama halimden memnunum bebişten haber almış oluyorum böyle :103: Sen nasılsın?
yok canım hiç de erken değilYok tatlım istemediğimden değil çok da mutlu oldum gördüğüme ama kana da gitsem orda da kesinleşse öyle mi koysan daha mı iyi olur diyorum böyle bir garip hissediyorum tam emin olamıyor insan çok farklı bir heyecanım varİnşallah kandaki değerimde yüksek bişey çıkar
Canım 6.ayımızdı bizim korunmayı bırakalı özel bişey folik asitle balık yağı içiyordum ağustos ayından beri bu ay da incir yiyiyordum yumurtlama zamanına kadar her gün iki tane o işe yaramış mıdır bilmem eşime de arginmax almıştık iki aydır içiyordu ama günde 1 tane kutuda daha fazla içmesi söyleniyordu ama o 1 tane yeter dedi
Bu ay ilişkilerimde altıma yastık koyarak yaptık ve ilişki bittikten sonra yarım saat o yastıkla mumya gibi yattım böylelikle pek dışarıya kaçırmamış oldum. Tek ekstra davranışım bu oldu başka bişey yok :44:
Yok tatlım istemediğimden değil çok da mutlu oldum gördüğüme ama kana da gitsem orda da kesinleşse öyle mi koysan daha mı iyi olur diyorum böyle bir garip hissediyorum tam emin olamıyor insan çok farklı bir heyecanım varİnşallah kandaki değerimde yüksek bişey çıkar
Canım 6.ayımızdı bizim korunmayı bırakalı özel bişey folik asitle balık yağı içiyordum ağustos ayından beri bu ay da incir yiyiyordum yumurtlama zamanına kadar her gün iki tane o işe yaramış mıdır bilmem eşime de arginmax almıştık iki aydır içiyordu ama günde 1 tane kutuda daha fazla içmesi söyleniyordu ama o 1 tane yeter dedi
Bu ay ilişkilerimde altıma yastık koyarak yaptık ve ilişki bittikten sonra yarım saat o yastıkla mumya gibi yattım böylelikle pek dışarıya kaçırmamış oldum. Tek ekstra davranışım bu oldu başka bişey yok :44:
tabi canım bekle
hem listem yenilendi
yeni listemi vereyim
o liste eski doktoruma aitti
bunu da doktorum kilo alımım hızlı olduğundan verdi
KAHVALTI
2 çeşit peynir
zeytin
domates, salatalık,biber
1 dilim çavdar ekmeği
haftada 2-3 yumurta
ARA ÖĞÜN
2 ceviz
4-5 fındık
4-5 badem
2 adet kayısı kurusu
kan yapıcı kuru üzüm
ÖĞLEN
çorba
sebze yemekleri
ARA ÖĞÜN (İKİNDİ)
1 porsiyon taze meyve
AKŞAM
ızgara et,balık,tavuk
pilav (bulgur ya da pirinç)3-4 kaşık
salata
hergün 1 kase yoğurt, 1 bardak süt ve peynir
haftada 1 gün 1 porsiyon balık
günde 2-2,5 litre su
amin canım çok sağol ALLAH sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallhÇok tşk ederim canım Amin inşallah Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu tez zamanda
aynen bende çok sinir oluyorum başlarından savıyolar bizi ama yılmak yok o doktoru beğenmediysen başkasına gideceksin ben 5 yıl uğraşmışım bebeğim olsun diye 2 tane düşük yapmışım adamın bana dedğine bak nekadar basit geliyo herdüşük yaptığımda yıkılıyodum resmen ALLAH kimseye yaşatmasın ALLAH evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahsinir oluyorum böyle tiplere yaa
biz o bebeği bulana kadar kaç takla atıyoruz
hem atmasak bile can o yaa yazık değil mii
sonuna kadar elinden geleni yaparsın
Allaha havale edersin gerisini
ama kader diyip geriye çekilmek beni sinir ediyorr
kızlar çok şükür kırmızılar bu ay çok bekletmedi beni
bugün geldiiii
yeni ay yeni umut inşallah
bu ay kuru incire ve hayıta devam ilaveten presedd alıyorum bu ay
cumartesi eşim spermiyograma gidecek inşallah değerler de iyi çıkar
pazartesi günü hormon tahlilleri yaptırıcam inşallah hepsi iyi çıkar kocişin değerleride iyi çıkarsa diğer ay dr takibine başlamayı düşünüyorummm
adet olmanın rahatlığıyla işlere saldırmış durumdayımbelki bebiş vardır diye iki haftadır sadece sil süpür genel işleri yapıyordumm
çok üzüldüm
neyse canım dediğin gibi yeni ay yeni umut
hem çok az kaldı emin oll
yeni batını ver de ekleyim canım
merak etme canım geçecek ve hiç hatırlamayacaksın bile bugünler
tatlı yeme zaten hiç faydası yok, ben de hiç yiyememiştim
peynir ekmek iyidir
ben iyiyim canım çok şükürr
yok canım hiç de erken değil
gebelik testin hamileyim diye bağırıyor resmenn
kan değerin de baya iyi görünüyor
benim 260 iken bundan çok daha silikti çizgilerim
canimmm cok tesekkür ederimmmmm
hemen not aliyorum
benim doktor böyle seyler falan vermiyor
üzülme tatlım ben üzülmedim çünkü
vakti gelince gelecek inşallah benimde bebeğim
yeni bat 28 şubat
aslında hiç bir batım doğru değil :18::18:çünkü hiç 30 günde bir olmuyorum son aylarda :26:
hayıt bu ay etkisini gösterdi bu arada çok az ağrım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?