bi dakka ya anlamadım
şimdi sana progestan vermediler mi
sadece yat mı dediler???
vermediler hiçbir şey sadece yat dedi dr su iç dedi ilişkiye girme dedi 1 hafta sonra kontrole gideceğim ama ben dayanamam pazartesi giderim çok korkuyorum
zaten rüyamda gördüm bu gece bebeğim düşüyordu sabahta bunlar olunca iyice panikledim
yardım edin ne olur:18:
canım kac haftalıksın bılmıyorum ama benımde kanamam olmustu bır hafta yattım ama ılk fındık kadar kahverengı gelmıstı sonra da akıntı seklınde kanama olmustu seyden de olurmus bebek tam yerlesırse kanama yaparmıs ıcını ferah tut bıze de halvet yasak demıstı o bır hafta yapmadık tabı ama sımdı gayet rahatız bır hafta yat hıc bır yere uzanma gerekırse bulasık bıle yıkama benım esım saoldun herseyıme yardım etmıstı dıkkat et
canım gözün aydınn
biliyordum zaten ama testte görünce daha bir güzel oldu
Allah kucağına almayı da nasip etsin
hemen hamile listemize ekliyorum
Canım çok tşk ederim sağolasın valla ovulasyon testinde de çıkmıştı iki çizgi çok net enteresan oldu durum ateşimde bu sabah 37.3 dü yani 37.3 e sabitlemiş ateşim oldukça yüksekti 4 günde gecikme var adetimde hamileyim diyebilirim herhalde şimdi kandaki değerimi merak ediyorum ona da çarşamba gidebilicez anca neyse içim rahatladı en azından
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı zamanda kucağına almayıda nasip etsin
Teşekkür ederim canım sende kendine dikkat et aman doktor yat diyorsa yat arkadaşımızında dediği gibi progesteron veriyorlardı galiba ilaç bebek daha sıkı tutunsun diye sorsaydın keşke doktoruna verirdi belki
Amiiin hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim için bol bol dua et olur mu
4 hafta bitti yani ultrasona girmedim daha sadece kan testi yaptırdım ama sat göre 5 haftanın içinde dün azıcık leke olmuş çamaşırda gördüm bu sabahta tortulu kahverengi lekelenme oldu çok panikledim inş yerleşme lekesidir dediğin gibi çok sağol azıcıkta olsa içim rahat etti
canım valla bana kalırsa progestana başla yaa
eşin gitsin nöbetçi eczane bulsun alsın
içinde kullanımı yazıyor
kanama olunca doktorlar verir düşmesin diye
ama senin doktor sanırım biraz Allaha havale etmiş
düşerse düşmez düşmezse bizimdir gibisindir
tabi ki yat dinlen kalkma, kesinlikle yorulma, sadece tuvalete kalk
ama progestanı da kesinlikle kullanırdım ben yerinde olsam
yattığın yerde de dua et
Allah bebeğini korusun canım benim
kızlar çok kötüyüm
bebeğim beni bırakmak istiyor
dün akşamda bugün sabahta kahverengi lekelenme oldu sabah wc ye gittiğimde damla damla geldi
bende hemen dr aradım ve ilk haftalarda olduğum için müdahale edemeyiz ama senin yatman gerekiyor dedi hiç kalkmadan yatacaksın dedi halvet kesinlikle yasak dedi ve bol bol sıvı tüketeceksin su içeceksin dedi 10 güne kadar geçmezse gel dedi
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334997 Eki Görüntüle 334998
canım benim o ne için yani ne var içinde o ilacın acaba tıp merkezine felan mı gitsem ne yapsam bilemedim şimdi annemi çağırdım gel diye kalkamıyorum ben
aynen bende de o zamanlarda oldu canım ben sımdı 13 haftalıgım sımdı yat uzanmalısın ama gerekırse ınt bıle gırme bence ben oyle yaptım progestan da alsın esın sana bak mutfak dolabına falan uzanma ne bılım hıcbır yere uzanma sımdıden basla yatmaya yanına suyunu al ıc bol bol bende de oldu dınlendım bır hafta kalkmadım evı dahı esım süpürdü mısafır kabul etmedık dınlendım dıkkat etmelısın
canım hayırlı uğurlu olsun meleğin ALLAH analı bablıbüyütmek nasip etsin inşallah
haklısın canım int laptop var onunla giriyorum gittiğim yere geliyor yani benimle belki dr da öyle düşünmüştür yerleşme lekesi diye yani kalkmam valla yerimden eşime söylerim alır gelir şimdi ilacı ama bi zararı yok değil mi
o ilaç bebeğin sana tutunmasını sağlıyor canım
progestan hormonu düşüklüğünden genelde kanama oluyor
bebek tutunsun düşmesin diye veriyor doktorlar kana olduğunda
sen bilirsin ama bence hemen kullanmaya başla
ya da adam gibi bi doktora git
aradığın doktoru hiç sevmedim ben
yok canım hıcbır zararı benım komsum burda kendı ıstedı dr dan hıcbır sey olmaz ıcını ferah tut ve dınlen sadece
canım valla bana kalırsa progestana başla yaa
eşin gitsin nöbetçi eczane bulsun alsın
içinde kullanımı yazıyor
kanama olunca doktorlar verir düşmesin diye
ama senin doktor sanırım biraz Allaha havale etmiş
düşerse düşmez düşmezse bizimdir gibisindir
tabi ki yat dinlen kalkma, kesinlikle yorulma, sadece tuvalete kalk
ama progestanı da kesinlikle kullanırdım ben yerinde olsam
yattığın yerde de dua et
Allah bebeğini korusun canım benim
gidip alsın hemen o ilacı zaten kansızlık var bende birde onunla uğraşmayayım sadece çok korkuyorum ama izin vermeyeceğim gitmesine bebeğimin çok uzun zamandır bekliyorum ben onu
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334997 Eki Görüntüle 334998
kızlar çok kötüyüm
bebeğim beni bırakmak istiyor
dün akşamda bugün sabahta kahverengi lekelenme oldu sabah wc ye gittiğimde damla damla geldi
bende hemen dr aradım ve ilk haftalarda olduğum için müdahale edemeyiz ama senin yatman gerekiyor dedi hiç kalkmadan yatacaksın dedi halvet kesinlikle yasak dedi ve bol bol sıvı tüketeceksin su içeceksin dedi 10 güne kadar geçmezse gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?