yok cnm bir daha yapmadim 6 ocakta test
canim demek istedigim su rabbim verecek olduktan sonra kac gün iliskiye girdigin hic önemli degil
allah bagislasin evladini insallah rabbim yeniden anne olmayi nasip eder sana.
haklarimizda hayirlisi insallah.
feceden buldum canım kadınlar kulübü sayfasındannerden buldun kuzum bununasılsın eminem iyimisin gülüm
cok komik
feceden buldum canım kadınlar kulübü sayfasından
iyim elifim sağol sen nasılsın
evet adını pazartesi koylım diyo yok pazartesini sevmem diyo ozaman monday yapalım süperr çok beğendim diyo
slm kızlar nasılsınızelfcim napıyon kuzum goruşmeyelı nasılsın azracim hayırlı olsun bebişin rabbım kucagına almayıda nasıp eder inşallah tatlım
oooooooooooo nerelerdesin be gülüm bir görünüp be kayboluyosun bak doğru söle sevmiyomusun yoksa bizi (DERMİŞİİİİİİİİM)iyiyim sağolasın canım benim şaka bir tarafa özletiyosun kendini nerelerdesin iyimisin
kız bu evime anam cok yakın sureklı ordayım aslında elektırıgım cok gıdıyo canım ev cok soguk o yuzden anama gıdıyorum :sizisevmezmıyım ya cok seviyom vallaaaaa
oyy kıyamam ben sana git kuzucum gitt sakın soğukta kalma emi git iyi yapıyosun şaka yapıyorum aşkımm gülüm kusuruma bakmazsan ben çıkıyorum eşim evde namaz kılıyodu bir bakayım dedim şimdi film takıp izliycez beni bekliyo öpüyorum çok kendine iyi bak olurmu görüşmek dileğiyle AEO kızlar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum eminem ferdam görüşürüz canlarımmmm
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334997 Eki Görüntüle 334998
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
slm kızlar nasılsınızelfcim napıyon kuzum goruşmeyelı nasılsın azracim hayırlı olsun bebişin rabbım kucagına almayıda nasıp eder inşallah tatlım
Tebrik ederim canım...Çok sevindm...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Böyle hamile arkadaşları görünce çoook seviniyorum Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşş :)))
tebrikler masumiyett allah anali babali büyütsün canim insallah
saglikli dogumlar simdiden
Kızlar hepinize çok çok tşk ederimmm çok heyecanlandım valla böyle testde de çıkınca heyecanlandım tabi ama sanırım kana gidersem ozaman içim daha rahat edecek. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlere de bu mutluluğu nasip etsin inşallahh
canım gözün aydınnKızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
bi dakka ya anlamadımkızlar çok kötüyüm
bebeğim beni bırakmak istiyor
dün akşamda bugün sabahta kahverengi lekelenme oldu sabah wc ye gittiğimde damla damla geldi
bende hemen dr aradım ve ilk haftalarda olduğum için müdahale edemeyiz ama senin yatman gerekiyor dedi hiç kalkmadan yatacaksın dedi halvet kesinlikle yasak dedi ve bol bol sıvı tüketeceksin su içeceksin dedi 10 güne kadar geçmezse gel dedi
kızlar çok kötüyüm
dün akşamda bugün sabahta kahverengi lekelenme oldu sabah wc ye gittiğimde damla damla geldi
bende hemen dr aradım ve ilk haftalarda olduğum için müdahale edemeyiz ama senin yatman gerekiyor dedi hiç kalkmadan yatacaksın dedi halvet kesinlikle yasak dedi ve bol bol sıvı tüketeceksin su içeceksin dedi 10 güne kadar geçmezse gel dedi
kızlar çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?