Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım haklısın.rabbim isteyince imkansız yada olmayacak birşey yok.
bende kızıma tek ilişkiyle ve ilk denemede hamile kaldım.
ben temmuz gibi düşünüyordum hamişliği.
arkadaşlarım dedi ki o öyle hemen oluyo mu bak biz kaç aydır çalışıyoruz tık yok dediler.
bende bunda uğraşılacak birşey var herhalde dedim eşime.biz şimdiden başlayalım dedim ama olacağı aklımın ucuna dahi gelmedi.
adet günüme 3-4 gün varken idrar testi ile anlamıştık. nerden anladın o kadar erken dersen acayip uyku yapmıştı bende.

slm kızlar nasılsınız elfcim napıyon kuzum goruşmeyelı nasılsınazracim hayırlı olsun bebişin rabbım kucagına almayıda nasıp eder inşallah tatlım

feceden buldum canım kadınlar kulübü sayfasından
iyim elifim sağol sen nasılsın

evet adını pazartesi koylım diyo yok pazartesini sevmem diyo ozaman monday yapalım süperr çok beğendim diyo

bende iyiyim sağolasın kuzucum eşim evde fazla kalamıycam bir bakayım dedim namaz kılıyo şuan fırsat bu fırsat girdim işte ayrı kalamaıyorum ne yapayım canım benim

slm kızlar nasılsınız elfcim napıyon kuzum goruşmeyelı nasılsınazracim hayırlı olsun bebişin rabbım kucagına almayıda nasıp eder inşallah tatlım

oooooooooooo nerelerdesin be gülüm bir görünüp be kayboluyosun bak doğru söle sevmiyomusun yoksa bizi (DERMİŞİİİİİİİİM)iyiyim sağolasın canım benim şaka bir tarafa özletiyosun kendini nerelerdesin iyimisin

kız bu evime anam cok yakın sureklı ordayım aslında elektırıgım cok gıdıyo canım ev cok soguk o yuzden anama gıdıyorum :sizisevmezmıyım ya cok seviyom vallaaaaa

kız bu evime anam cok yakın sureklı ordayım aslında elektırıgım cok gıdıyo canım ev cok soguk o yuzden anama gıdıyorum :sizisevmezmıyım ya cok seviyom vallaaaaa

oyy kıyamam ben sana git kuzucum gitt sakın soğukta kalma emi git iyi yapıyosun şaka yapıyorum aşkımm gülüm kusuruma bakmazsan ben çıkıyorum eşim evde namaz kılıyodu bir bakayım dedim şimdi film takıp izliycez beni bekliyo öpüyorum çok kendine iyi bak olurmu görüşmek dileğiyle AEO kızlar görüşmek üzere hepinizi öpüyorum eminem ferdam görüşürüz canlarımmmm

tamam canım benımde koca evde bugun bende cıkıyorum sonra gforuşuruz tatlım öptummmmm cokkkkkk

Tebrik ederim canım...Çok sevindm...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Böyle hamile arkadaşları görünce çoook seviniyorum Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşş :)))

tebrikler masumiyett allah anali babali büyütsün canim insallah
saglikli dogumlar simdiden

Tebrik ederim canım...Çok sevindm...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Böyle hamile arkadaşları görünce çoook seviniyorum Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşş :)))

tebrikler masumiyett allah anali babali büyütsün canim insallah
saglikli dogumlar simdiden

Kızlar hepinize çok çok tşk ederimmm çok heyecanlandım valla böyle testde de çıkınca heyecanlandım tabi ama sanırım kana gidersem ozaman içim daha rahat edecek. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlere de bu mutluluğu nasip etsin inşallahh

Amiiin hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim için bol bol dua et olur mu

kızlar çok kötüyüm
bebeğim beni bırakmak istiyor
dün akşamda bugün sabahta kahverengi lekelenme oldu sabah wc ye gittiğimde damla damla geldi
bende hemen dr aradım ve ilk haftalarda olduğum için müdahale edemeyiz ama senin yatman gerekiyor dedi hiç kalkmadan yatacaksın dedi halvet kesinlikle yasak dedi ve bol bol sıvı tüketeceksin su içeceksin dedi 10 güne kadar geçmezse gel dedi

canım gözün aydınn
biliyordum zaten ama testte görünce daha bir güzel oldu
Allah kucağına almayı da nasip etsin
hemen hamile listemize ekliyorum

bi dakka ya anlamadım
şimdi sana progestan vermediler mi
sadece yat mı dediler???

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı zamanda kucağına almayıda nasip etsin

canım kac haftalıksın bılmıyorum ama benımde kanamam olmustu bır hafta yattım ama ılk fındık kadar kahverengı gelmıstı sonra da akıntı seklınde kanama olmustu seyden de olurmus bebek tam yerlesırse kanama yaparmıs ıcını ferah tut bıze de halvet yasak demıstı o bır hafta yapmadık tabı ama sımdı gayet rahatız bır hafta yat hıc bır yere uzanma gerekırse bulasık bıle yıkama benım esım saoldun herseyıme yardım etmıstı dıkkat et

canım çok geçmi,ş olsun çok dikkat et kendine yat dinlen doktorun dedği gibi progestan felan kullanıyomusun inşallah herşey yoluna girer canım çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…