Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım hormonlu
zaten listemin yanında hormonsuz diye not düştü
yani şimdi yenmeyecek mevsimi gelince yenecek
gerçi ben yine de çeri domates yiyorum ama

Ben de bazen yiyorum peynir ekmek kuru gelince yanına güzel oluyor ne yapiyim.

elisizmt artık bi bebek tickeri yapsan yaa
biz de takip etsek kaç haftalık oldun

Olur yapayım dimi artık?Gerçi hala korkuyom ama yapayım yine de.Sonra avatar da bakayım internetten

Olur yapayım dimi artık?Gerçi hala korkuyom ama yapayım yine de.Sonra avatar da bakayım internetten
yap tabi
korku hepimizde var allah korusun

oleyyy
ama bende iştah kalmadı 2-3 gün öncesine kadar fil gibi yiyordum artık canım bir şey istemiyor 2 gündür hamburger istiyor sadece onuda yersem aç gezeceğim artık

canım zaten iştah kapanıyor ilk 3 ay
kilo almazsın merak etme
hiçkilo almayan hatta zayıflayanlar bile çok

iğnelerin btti mi Elisim ? kese gördnz pırpıt duydunuz demi sizz ? yazmşsan da k.bakma geçmişi çok okumadgm için kaçırıom çogu şeyi...

aynen bende sevmem kiloyu esimde sevmez bir iki kilo alayim hemen dalga gecmeye baslar
temem canim yarin ilk isim tartilcam.

selam kızlaaarrrr

birşey sorucam size adetin 25. günü yumurtlama olur mu? o yumurta akı gibi şeyi gördüm de bugün:44:

21. gün duymuştum ama 25 hiç duymadım ama olabilir ya.Adetlerin düzensizse olabilir tabi

slm kızlar uyumşm şimdi uyandm bu ne soguk ya kombiyi arttırdm hemen ...üşümüşüm valla...

Selam hoşgeldin valla soğuk ya.Bu havalarda da yapacak hiçbişey yok ki

hoşbulduk ferdacımmm buz buz vallaaa :18:60a çıkardm kombiyi kociş gelnce ellibeşe indirr hemen altmış yapnca pskljk olarak ısnmaya başlıorm bennn

Son düzenleme:
ne oldu cnm sabahh

dün akşam ve bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu bende panik oldum dr aradım yat kalkma dedi gebeliğim erken olduğu için müdahale edemezlermiş ilişki yasak ve bol sıvı tüket 1 hafta 10 güne kadar geçmezse gel dedi
bzim kızlarda progestan al dediler onu alıp içeceğim bebişi riske atmamak için artık ama çok korktum ve panikledim sonra netten de araştırdım benim 4-5 haftalık ya gebeliğim ve lekelenme kahverengi tortulu bebeğin yerleşme kanaması olabilirmiş büyük ihtimal ama biz işimizi sağlama alıp kalkmıyoruz bebişle

valla canım soğuklardan dolayı 5 gündür kankaydık adamla. bugün birdenbire oldu planlamamıştm

çok soğuk valla ama asıl soğuklarda kanka olmak yerine cancana olmalısınız sokulup yatınca alevlenmelisiniz kız

ay valla böbreklerim üşüyo diyince adamda iştah mı kalır

iğnelerin btti mi Elisim ? kese gördnz pırpıt duydunuz demi sizz ? yazmşsan da k.bakma geçmişi çok okumadgm için kaçırıom çogu şeyi...

Keseyi gördük pıt pıtları da duyduk çok şükür.Bebişin genel durumu yerleşmesi iyiymiş.Doktora korkulacak bişey var mı diye sordum yok dedi.Kanama belirtisi hiçbişey görmedim dedi,artık kendini iyi şeylere hazırla dedi.İğneler de bitmedi canım doğuma kadar devam edecek.Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…