hoş geldin aferin sana canım boş geçirme hiç tatlım bu zamanları
evet canım hormonlu
zaten listemin yanında hormonsuz diye not düştü
yani şimdi yenmeyecek mevsimi gelince yenecek
gerçi ben yine de çeri domates yiyorum ama
elisizmt artık bi bebek tickeri yapsan yaa
biz de takip etsek kaç haftalık oldun
yok yok 1,5 kilo hakkın var daha
hoşbulduk canımmmm
yap tabiBen de bazen yiyorum peynir ekmek kuru gelince yanına güzel oluyor ne yapiyim.
Olur yapayım dimi artık?Gerçi hala korkuyom ama yapayım yine de.Sonra avatar da bakayım internetten
oleyyy
ama bende iştah kalmadı 2-3 gün öncesine kadar fil gibi yiyordum artık canım bir şey istemiyor 2 gündür hamburger istiyor sadece onuda yersem aç gezeceğim artık
Ben de bazen yiyorum peynir ekmek kuru gelince yanına güzel oluyor ne yapiyim.
Olur yapayım dimi artık?Gerçi hala korkuyom ama yapayım yine de.Sonra avatar da bakayım internetten
o sonuç kilonu göstermez
kendin tartıl işte sabah kalkınca
başlangıç kilonu not et işte
ben de kilo almaktan korkuyorum ama yine de alıyorum
5 kilo aldım ama ne göbeğim çıktı doğru dürüst ne de öyle fazlam var gibi duruyor
eşim kilo sevmez hiç, şu durumda sesini çıkaramaz tabi de
ben de kendimi sevmem kiloluyken
ama eşim şu an hiç kilo almış gibi değilsin çok iyisin falan dedi sabah
moral vermek için mi dedi bilmiyorum
özlemm resim pek bi romantik kız maşallah
selam kızlaaarrrr
birşey sorucam size adetin 25. günü yumurtlama olur mu? o yumurta akı gibi şeyi gördüm de bugün:44:
slm kızlar uyumşm şimdi uyandm bu ne soguk ya kombiyi arttırdm hemen ...üşümüşüm valla...
başlangıç kilona 66 diyelim biz
ilk 3 ay yani 12. haftaya kadar en fazla 2 kilo almanız lazım az kilo almak için
ben de ilk 3 ay az aldım da ondan sonra çok hızlı gittim
4. ayda 2,5 kilo falan aldım sanırım
inşallah az kilo ile bitirirsin
benimki biraz zor gibi artık ama
duygucum hoşgeldin
orada mı soğuk öyle
biz de baya yakıyoz soğuk bura da
21. gün duymuştum ama 25 hiç duymadım ama olabilir ya.Adetlerin düzensizse olabilir tabi
Selam hoşgeldin valla soğuk ya.Bu havalarda da yapacak hiçbişey yok ki
ne oldu cnm sabahh
valla canım soğuklardan dolayı 5 gündür kankaydık adamla. bugün birdenbire oldu planlamamıştm
ay valla böbreklerim üşüyo diyince adamda iştah mı kalırdün akşam ve bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu bende panik oldum dr aradım yat kalkma dedi gebeliğim erken olduğu için müdahale edemezlermiş ilişki yasak ve bol sıvı tüket 1 hafta 10 güne kadar geçmezse gel dedi
bzim kızlarda progestan al dediler onu alıp içeceğim bebişi riske atmamak için artık ama çok korktum ve panikledim sonra netten de araştırdım benim 4-5 haftalık ya gebeliğim ve lekelenme kahverengi tortulu bebeğin yerleşme kanaması olabilirmiş büyük ihtimal ama biz işimizi sağlama alıp kalkmıyoruz bebişle
çok soğuk valla ama asıl soğuklarda kanka olmak yerine cancana olmalısınız sokulup yatınca alevlenmelisiniz kız
sağol tatlım adam fotoğrafçıda bile bi enstrüman buldu
iğnelerin btti mi Elisim ? kese gördnz pırpıt duydunuz demi sizz ? yazmşsan da k.bakma geçmişi çok okumadgm için kaçırıom çogu şeyi...
sağol tatlım adam fotoğrafçıda bile bi enstrüman buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?