çok dogal bi foto ama ... evde çeklmiş gibi duro ...
dün akşam ve bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu bende panik oldum dr aradım yat kalkma dedi gebeliğim erken olduğu için müdahale edemezlermiş ilişki yasak ve bol sıvı tüket 1 hafta 10 güne kadar geçmezse gel dedi
bzim kızlarda progestan al dediler onu alıp içeceğim bebişi riske atmamak için artık ama çok korktum ve panikledim sonra netten de araştırdım benim 4-5 haftalık ya gebeliğim ve lekelenme kahverengi tortulu bebeğin yerleşme kanaması olabilirmiş büyük ihtimal ama biz işimizi sağlama alıp kalkmıyoruz bebişle
çok soğuk valla ama asıl soğuklarda kanka olmak yerine cancana olmalısınız sokulup yatınca alevlenmelisiniz kız
evet canım teşekkür ederiz. bende bunu kocaman yaptım evimin duvarına astım zaten
Keseyi gördük pıt pıtları da duyduk çok şükür.Bebişin genel durumu yerleşmesi iyiymiş.Doktora korkulacak bişey var mı diye sordum yok dedi.Kanama belirtisi hiçbişey görmedim dedi,artık kendini iyi şeylere hazırla dedi.İğneler de bitmedi canım doğuma kadar devam edecek.Hayırlısı olsun
Keseyi gördük pıt pıtları da duyduk çok şükür.Bebişin genel durumu yerleşmesi iyiymiş.Doktora korkulacak bişey var mı diye sordum yok dedi.Kanama belirtisi hiçbişey görmedim dedi,artık kendini iyi şeylere hazırla dedi.İğneler de bitmedi canım doğuma kadar devam edecek.Hayırlısı olsun
ohhh maşallahkuzularıma benim artık korkulacak çok bir şey kalmadı o zaman değil mi tatlım Allah'ım bize de o zamanları gösterir inş
cnm kahverengi lekelnme normal genelde oluo çok korkulcak bşey yok ama sen yne alıosn tedbirini en iisni de yapıosn cnm o hap ii evt başla bence de o hapa yat yat dinlen gülüm bebişin tutunuo sana sımsıkı hiç mrk etme senn
çokk güzel hberler elisimm çok şükürr ...ii şeylere hazırız zaten mrk etmesn dr ...ilk hamişlk hberini aldgmda blıodm korkulcak bşey olmayacagını ...sen bol bol yat dinlen de oyle de yapıosndr zaten...
inş kuzum inşannesini bırakmasın hiç kuzucuğum dr telaşlanmadı zaten bende kızıyordum ama araştırınca sakinleştim canım
inş kuzum inşannesini bırakmasın hiç kuzucuğum dr telaşlanmadı zaten bende kızıyordum ama araştırınca sakinleştim canım
görşrz cnm....annemle dışarı çıkıcaz kızlar oturma odasına perde bakıcam. öpüyorum sizi
kendimi yormuyorum süpürge falan açmıyorum ama hareketliyim,her an mutfağa banyoya gidecek bir bahane buluyorum.O da egzersiz oluyor heralde
annemle dışarı çıkıcaz kızlar oturma odasına perde bakıcam. öpüyorum sizi
görşrz cnm....
tabii cnm yürüyüş hareket de ii sonçta ...evt cnm hiçç iş miş yapma tut bi kadın ya da eşin yapablıosa yapsın ...en guzeli valla
ahh şu erkklerrEşim zaten ortalığı dağıtmasa otomatik olarak ev temizlenmiş oluyor.
Geldimmm pzara ve markete gittik butun marketi eve tasidim resmen :)) ee neler varrr neler yokkk
Geldimmm pzara ve markete gittik butun marketi eve tasidim resmen :)) ee neler varrr neler yokkk
ahh şu erkklerrdestek olcaklarına köstek oluolar gerçi bnmki ev dagıtmaz duzenlidir ama bnmki de çoook fazla herşeye karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?