Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm kahverengi lekelnme normal genelde oluo çok korkulcak bşey yok ama sen yne alıosn tedbirini en iisni de yapıosn cnm o hap ii evt başla bence de o hapa yat yat dinlen gülüm bebişin tutunuo sana sımsıkı hiç mrk etme senn

ohhh maşallah kuzularıma benim artık korkulacak çok bir şey kalmadı o zaman değil mi tatlım Allah'ım bize de o zamanları gösterir inş

çokk güzel hberler elisimm çok şükürr ...ii şeylere hazırız zaten mrk etmesn dr...ilk hamişlk hberini aldgmda blıodm korkulcak bşey olmayacagını ...sen bol bol yat dinlen de oyle de yapıosndr zaten...

Son düzenleme:

inş kuzum inş annesini bırakmasın hiç kuzucuğum dr telaşlanmadı zaten bende kızıyordum ama araştırınca sakinleştim canım

çokk güzel hberler elisimm çok şükürr ...ii şeylere hazırız zaten mrk etmesn dr...ilk hamişlk hberini aldgmda blıodm korkulcak bşey olmayacagını ...sen bol bol yat dinlen de oyle de yapıosndr zaten...

kendimi yormuyorum süpürge falan açmıyorum ama hareketliyim,her an mutfağa banyoya gidecek bir bahane buluyorum.O da egzersiz oluyor heralde

annemle dışarı çıkıcaz kızlar oturma odasına perde bakıcam. öpüyorum sizi
görşrz cnm....
kendimi yormuyorum süpürge falan açmıyorum ama hareketliyim,her an mutfağa banyoya gidecek bir bahane buluyorum.O da egzersiz oluyor heralde

tabii cnm yürüyüş hareket de ii sonçta ...evt cnm hiçç iş miş yapma tut bi kadın ya da eşin yapablıosa yapsın ...en guzeli valla

Son düzenleme:
birsumla aysunu çok mrk ediyorum yaa kızlar bi hber yok demi ikisinden de :44:

Son düzenleme:
görşrz cnm....

tabii cnm yürüyüş hareket de ii sonçta ...evt cnm hiçç iş miş yapma tut bi kadın ya da eşin yapablıosa yapsın ...en guzeli valla

Eşim zaten ortalığı dağıtmasa otomatik olarak ev temizlenmiş oluyor.

Geldimmm pzara ve markete gittik butun marketi eve tasidim resmen :)) ee neler varrr neler yokkk

ahh şu erkklerr destek olcaklarına köstek oluolar gerçi bnmki ev dagıtmaz duzenlidir ama bnmki de çoook fazla herşeye karışır

Aman allahım kendi evimde düzenimi halen kuramadım,makas bir hafta çekmecede bir hafta banyoda bir hafta çalışma masasında çılırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…