Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar damlacım geçmiş olsun kendine dikkat et ve bencede başka bi doktora git
umut cnm kırmızılar gelmiş önümüzdeki aya inş.gelcek bebişin
duygu bende merak ediyorum aysunla birsumu kaç gündür göremedim onları
ferda bende cuma tartıldım 2 kilo almışım ama gebelik diyemi aldın yoksa öncesindemi almıştım bilmiyorum çünkü evde tartım yok ama biliyosun ben çooooooook almak istiyorum
eliscim keseyi ve pıtpıtları görmüşsün darısı başımıza

Geldimmm pzara ve markete gittik butun marketi eve tasidim resmen :)) ee neler varrr neler yokkk

oh iyi yapmışsın vallaaa

Aman allahım kendi evimde düzenimi halen kuramadım,makas bir hafta çekmecede bir hafta banyoda bir hafta çalışma masasında çılırıyorum

ay bende tırnak makası için deli oluyorum:)))

cok düzenliyimdir ama evde 2 kişi ortak kullanınca malesef böyle seyler oluyo ondan herseyi ayırasım var

elisim canım nasılsın bu arada? bebiş de iyi mi?
göbüş cıkmıştır ay aman buluşalım göbüş cıkınca da bi seveyim göbüşünü senin

ne guzel ya bol bol ye hilalimmm sennn
evt yaaa inşş ii hberlerle gelrler inşşş aysun salı grcek nete de birsum da yok hiçç :44:

Iyi yaptimmmm tabii tansasta 50 tl ustune 2 lt zeytinyagi 7 tldi bide 14 tlye 4 lt almis oldum tabi adam sok oldu reyonlara dalip dalip ciktimmmm kendimi kaybettimmmm

bide tirnagim batmiss oluyorumm bennnn

aslm hilalcim hosgeldin cnmmm
insallah aysunla birsumda hayirli haberlerle gelirler bende meraklardayim

Hepinize merhaba kızlar nasılsınız. Ben bugün güne erken başladım. Erkenden kocişle kahvaltı yaptık ardından evi temizledim. Sonra iş yerine geldim çalışıyorum. Sizler nasılsınız??

kızlarrrrr kocişin işten aradılar işe gitmiycekmiş bu akşam pzt.akşam gidicek heralde .bıgün böyle bi doğru düzgün giremedim girdim girdim çıktım.ama geçmişte yazdıklarınıza bakıyorumşimdik gene çıkıyorum dışarı çıkcaz

afiyet olsn hilalimmm
Hepinize merhaba kızlar nasılsınız. Ben bugün güne erken başladım. Erkenden kocişle kahvaltı yaptık ardından evi temizledim. Sonra iş yerine geldim çalışıyorum. Sizler nasılsınız??

saol cnm iiz biz de sogukta otruoz evde valla pek bşey de yapası gelmıo insann ...

İnşallah canım,sana da az kaldı zaten

Buluşalım canım,göbek çıkmadı daha ama gaz şişkinliği var oda göbiş kadar oluyor.Tabi benim zaten göbeğim vardı biliyorsun

afiyet olsn hilalimmm

saol cnm iiz biz de sogukta otruoz evde valla pek bşey de yapası gelmıo insann ...

bende soğuk ters tepki yaratıyo erkenden kalkıyorum normalde işe saat 10 gibi gidiyorum ama bu hafta kar buz demeden 8,30 da işe gittim hep.ve hep dışarıdaydı işlerim. anlayacağın soğuk hava bana yaradı

bende soğuk ters tepki yaratıyo erkenden kalkıyorum normalde işe saat 10 gibi gidiyorum ama bu hafta kar buz demeden 8,30 da işe gittim hep.ve hep dışarıdaydı işlerim. anlayacağın soğuk hava bana yaradı

ohh ii valla cnm aslnda ne kadar hareket edersn o kadar da ısınırsın orası da oyle yanii

Iyi yaptimmmm tabii tansasta 50 tl ustune 2 lt zeytinyagi 7 tldi bide 14 tlye 4 lt almis oldum tabi adam sok oldu reyonlara dalip dalip ciktimmmm kendimi kaybettimmmm

bide tirnagim batmiss oluyorumm bennnn

karlı bir alışveriş de olmuş aynı zamanda
arada bi marketi boşlatıyoruz yaa biz bayagıdır yapmadık alışveriş
bu ara üstüme başıma alıyorum deli gibi :)))))

İnşallah canım,sana da az kaldı zaten

Buluşalım canım,göbek çıkmadı daha ama gaz şişkinliği var oda göbiş kadar oluyor.Tabi benim zaten göbeğim vardı biliyorsun

tamam haftaya cumartesi buluşuruz belki çalışmazsam eger ok? konuşuruz yine..
ben cıkıcam şimdi canım

birazıda bebiştir bebiş artık hissettirir kendini mercimekkk

Son düzenleme:
slm azracım hayırlı olsun hamişliğinrabb,im tamamına erdirsin işşallah bu arada diğer kıslar sizede slmmmmeg hatırlar beni haziran ayından beri burdaydım ama işte uzunca bi zamandır sadece okuyorum çok fazla yazamıyorumama şunu bilinki kalbim ve dualarım hep sizinlen

saol cnmm saglıckla al kucagına bebişini de inşş cnm...

Son düzenleme:

aslm cnmmm tesekkür ederimm amin insallah

nasilsiniz..
ay ben cok sinirliyim yaaa!!!!
okulum bugun ya .. normalde dersim 1 de basliyordu .. ama grup olarak baska bir dersin odevini tamamlamamiz gerekiyor.. onun icin sabahin nurunda geldim buraya.. yolda bir saat suruyor..
geldim geleli de hic bisey yapmiyorum cunku iki kisi tamamlamamis ve bende onu tamamlamalarini bekliyorum..
cok uyuz oldum ya.. yazacaklarina konusuolar..
onlar yazsa geriye cok az bisey kalio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…