Aman allahım kendi evimde düzenimi halen kuramadım,makas bir hafta çekmecede bir hafta banyoda bir hafta çalışma masasında çılırıyorum
Geldimmm pzara ve markete gittik butun marketi eve tasidim resmen :)) ee neler varrr neler yokkk
Aman allahım kendi evimde düzenimi halen kuramadım,makas bir hafta çekmecede bir hafta banyoda bir hafta çalışma masasında çılırıyorum
slm kızlar damlacım geçmiş olsun kendine dikkat et ve bencede başka bi doktora git
umut cnm kırmızılar gelmiş önümüzdeki aya inş.gelcek bebişin
duygu bende merak ediyorum aysunla birsumu kaç gündür göremedim onları
ferda bende cuma tartıldım 2 kilo almışım ama gebelik diyemi aldın yoksa öncesindemi almıştım bilmiyorum çünkü evde tartım yok ama biliyosun ben çooooooook almak istiyorum
eliscim keseyi ve pıtpıtları görmüşsün darısı başımıza
Hoşgeldin nasılsın?
aynı tas aynı hamam gamzemm bu ara yine sesszlk var demek ki yne bi patlma olcakkk kısa zaman sonraa
iyiyim canimm
isallaaahhhhhh patlasin topicimizzz bebikler bassin topicimizi :)
oh iyi yapmışsın vallaaa
ay bende tırnak makası için deli oluyorum:)))
cok düzenliyimdir ama evde 2 kişi ortak kullanınca malesef böyle seyler oluyo ondan herseyi ayırasım var
elisim canım nasılsın bu arada? bebiş de iyi mi?
göbüş cıkmıştır ay aman buluşalım göbüş cıkınca da bi seveyim göbüşünü senin
slm kızlar damlacım geçmiş olsun kendine dikkat et ve bencede başka bi doktora git
ferda bende cuma tartıldım 2 kilo almışım ama gebelik diyemi aldın yoksa öncesindemi almıştım bilmiyorum çünkü evde tartım yok ama biliyosun ben çooooooook almak istiyorum
afiyet olsn hilalimmmkızlarrrrr kocişin işten aradılar işe gitmiycekmiş bu akşam pzt.akşam gidicek heralde .bıgün böyle bi doğru düzgün giremedim girdim girdim çıktım.ama geçmişte yazdıklarınıza bakıyorumşimdik gene çıkıyorum dışarı çıkcaz
Hepinize merhaba kızlar nasılsınız. Ben bugün güne erken başladım. Erkenden kocişle kahvaltı yaptık ardından evi temizledim. Sonra iş yerine geldim çalışıyorum. Sizler nasılsınız??
Buluşalım canım,göbek çıkmadı daha ama gaz şişkinliği var oda göbiş kadar oluyor.Tabi benim zaten göbeğim vardı biliyorsunoh iyi yapmışsın vallaaa
ay bende tırnak makası için deli oluyorum:)))
cok düzenliyimdir ama evde 2 kişi ortak kullanınca malesef böyle seyler oluyo ondan herseyi ayırasım var
elisim canım nasılsın bu arada? bebiş de iyi mi?
göbüş cıkmıştır ay aman buluşalım göbüş cıkınca da bi seveyim göbüşünü senin
afiyet olsn hilalimmm
saol cnm iiz biz de sogukta otruoz evde valla pek bşey de yapası gelmıo insann ...
bende soğuk ters tepki yaratıyo erkenden kalkıyorum normalde işe saat 10 gibi gidiyorum ama bu hafta kar buz demeden 8,30 da işe gittim hep.ve hep dışarıdaydı işlerim. anlayacağın soğuk hava bana yaradı
Iyi yaptimmmm tabii tansasta 50 tl ustune 2 lt zeytinyagi 7 tldi bide 14 tlye 4 lt almis oldum tabi adam sok oldu reyonlara dalip dalip ciktimmmm kendimi kaybettimmmm
bide tirnagim batmiss oluyorumm bennnn
İnşallah canım,sana da az kaldı zaten
Buluşalım canım,göbek çıkmadı daha ama gaz şişkinliği var oda göbiş kadar oluyor.Tabi benim zaten göbeğim vardı biliyorsun
slm azracım hayırlı olsun hamişliğinrabb,im tamamına erdirsin işşallah bu arada diğer kıslar sizede slmmm meg hatırlar beni haziran ayından beri burdaydım ama işte uzunca bi zamandır sadece okuyorum çok fazla yazamıyorum ama şunu bilinki kalbim ve dualarım hep sizinlen
slm azracım hayırlı olsun hamişliğinrabb,im tamamına erdirsin işşallah bu arada diğer kıslar sizede slmmm meg hatırlar beni haziran ayından beri burdaydım ama işte uzunca bi zamandır sadece okuyorum çok fazla yazamıyorum ama şunu bilinki kalbim ve dualarım hep sizinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?