ya valla acayip canım sıkıldı yaane oluoo boyleee yaa ödemm bence buu ben de dkkat ettm bi sürü spor yaptım bu hafta ama daha çok almş duruorm ...sen de dkkat edıosn yanii çok aşırı yemıosnm saglıklı beslenıosn :44:
evet canımFerda sen damlanın kilosunu takip edecektin sanırım değil mi?Ben de isterimBeraber bakalım mı?
selam kızlar dün adet olmam lazımdı olacakmış gibi sancım var ama olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ateşim buay 36,4 dü sabah ölçtüm 37,1 ovulasyon testide yaptım t çizgisi kopkoyu yumurtlama dönemimde bile bu kadar değildi şimdi hamilemiyim değilmiyim aklım çok karısık lütfen yardımcı olun !!!!!!!!!!!!!
selam kızlar dün adet olmam lazımdı olacakmış gibi sancım var ama olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ateşim buay 36,4 dü sabah ölçtüm 37,1 ovulasyon testide yaptım t çizgisi kopkoyu yumurtlama dönemimde bile bu kadar değildi şimdi hamilemiyim değilmiyim aklım çok karısık lütfen yardımcı olun !!!!!!!!!!!!!
hoşbuldum canım
eşimin abisi, eşi ve oğlu geliyor istanbuldan canım
onu ben de biliyorum bakalım yeni haberler de gelir
hoşbuldum bu arada
yaa hiç kilo demeyin banaaa moralim bozukk
bugün bir kilo daha fazla çıktımm
bu hafta 2 kilo almış görünüyorum
anladım canım fazla yorma kendini dikkat et emi tatlım size iyi oturmalar öpüyorum canım
ya valla acayip canım sıkıldı yaa
dediğin gibi yemiyorum da nasıl alıyorum anlamadım
1 haftada 2 kilo alınır mı yaaa
100 kilo olcaaaammmm
evet canım
bakalım tabii
ama benim gidiş çok kötüü yaaa
siz bana benzemeyin inşallahh
senin durumlar nasıl
almamışındır muhtemelen ya da az almışındır heralde
rumuzyok kaçıncı deneme ayındı
ve bu ay özel bişey yapmış mıydın?
kaç kilo aldın şimdiye kadar?yok ben 100 kılo olcam
sımdıden 70 ustundeyım
kaçıncı ayındı?yaa durun ne olur ya vallahi inanmıyorum ben elim ayagım titriyo yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olduk yumurtladıgım gün ve 2 gün daha baskada bişey yapmadım ablamın sözü diğer ablamın dogumu derken herşeyi unuttum
ya valla acayip canım sıkıldı yaa
dediğin gibi yemiyorum da nasıl alıyorum anlamadım
1 haftada 2 kilo alınır mı yaaa
100 kilo olcaaaammmm
evet canım
bakalım tabii
ama benim gidiş çok kötüü yaaa
siz bana benzemeyin inşallahh
senin durumlar nasıl
almamışındır muhtemelen ya da az almışındır heralde
tebrıklerrr
hamılesın canım
kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Kış ayı çok normal canım.HAreket etmiyoruz yemek te iyi gidiyor.Bennce iyi almışsın,daha fazla alan vardır
yok ya değilimdir inanmıyorum vallahi
yok ya değilimdir inanmıyorum vallahi
3 kılo aldım 71 oldum persembe sabah böylydı uzun sure tartılmıcam
yok guzel verenler var ama onlar da yeniler hep ya da gecen hafta ii klo veremyenler dvm pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?