Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyle ilgileniyordum
ama yeni üye oldum.size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar sonra çıkmam gerekecek fırsat buldukçada
sizlerleyim inşallah.
ocak 6 da adet oldum adetimin 10.günününden 20 .gününe kadar aralıklı olarak çalışmalarımı yaptım.
bugün adetimin 23.günü ve sol kasığımda batmalar oluyor tekrar yumurtlamayamı başladım
yoksa çalışmalarımızın sonucumu belirti veriyo yada BAT 6 şubat belirtimi başladı.tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar .şimdiden teşekkürler.kan testi yapsam anlaşılırmı..

Selam kızlar,bir yandan bir şeyler atıştırıyorum bir yandan size bakıyorum.Nasılsınız?

mereba canım hoşgeldin aramıza canım hamilede olabilirsin ama çokda belirtilerin yok aslında sadece olma olasılığı var diyebiliyorum bence bekle kanda çıkar belki ama beklemen daha doğru olur 2-3 gün daha bekle git yaptır kan testi kuzucum

Selam canım hoş geldin.Canım belirtiler için çok erken.O internette bahsi geçen belirtiler de genelde 6. haftadan sonra başlıyor,zaten o zamana kadar da kalp atışlarını bile duymuş oluyoruz.Daha bata çok var,biraz bekleyeceğiz

bu hafta 200 gram almş görnuorm kızlarraslnda abartılı bşey de yemedm az az yedm ...ama ilk iki hafta ii vernce duruşa girdi klolarr inş haftaya veririm guzel bi klo listenn sonda olcam bu hafta :26:

Son düzenleme:
bu ay 200 gram almş görnuorm kızlarraslnda abartılı bşey de yemedm az az yedm ...ama ilk iki hafta ii vernce duruşa girdi klolarr inş haftaya veririm guzel bi klo listenn sonda olcam bu hafta :26:

Kış ayı çok normal canım.HAreket etmiyoruz yemek te iyi gidiyor.Bennce iyi almışsın,daha fazla alan vardır

hoşgeldin ferdam nasılsın misafirlerin kim bakalım
hoşbuldum canım
eşimin abisi, eşi ve oğlu geliyor istanbuldan canım

İyiyim canım teşekkür ederim.

Hoşgeldin,yeni haber olarak masumiyet hamile başka var mı bilmiyorum ben de yeni geldim.
onu ben de biliyorum bakalım yeni haberler de gelir
hoşbuldum bu arada

bu ay 200 gram almş görnuorm kızlarraslnda abartılı bşey de yemedm az az yedm ...ama ilk iki hafta ii vernce duruşa girdi klolarr inş haftaya veririm guzel bi klo listenn sonda olcam bu hafta :26:
yaa hiç kilo demeyin banaaa moralim bozukk
bugün bir kilo daha fazla çıktımm
bu hafta 2 kilo almış görünüyorum

ne oluoo boyleee yaa ödemm bence buu ben de dkkat ettm bi sürü spor yaptım bu hafta ama daha çok almş duruorm ...sen de dkkat edıosn yanii çok aşırı yemıosnm saglıklı beslenıosn :44:

Ferda sen damlanın kilosunu takip edecektin sanırım değil mi?Ben de isterim Beraber bakalım mı?

selam kızlar dün adet olmam lazımdı olacakmış gibi sancım var ama olmadım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ateşim buay 36,4 dü sabah ölçtüm 37,1 ovulasyon testide yaptım t çizgisi kopkoyu yumurtlama dönemimde bile bu kadar değildi şimdi hamilemiyim değilmiyim aklım çok karısık lütfen yardımcı olun !!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…