İyi yapmışsın canim
Sonra bir de değerin düşük çıktı diye
Canın sıkılırdi
azra gunaydin seker anne nasilsin?
huzur senin ismin neydi arkadasim
zaten bebisim benimleyse adet gelmez ins. da gelmez bu sefer umutluyum sanki ama korku da var tabi :18::18: sen ne durumdasin cnm ?
Canim ben bu ay korunuyorum
Dk bıraktım ilacın etkisi geçsin diyorum
Önümüzdeki ay inşallah çalısmalara baslicaz
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyle ilgileniyordum
ama yeni üye oldum.size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar sonra çıkmam gerekecek fırsat buldukçada
sizlerleyim inşallah.
ocak 6 da adet oldum adetimin 10.günününden 20 .gününe kadar aralıklı olarak çalışmalarımı yaptım.
bugün adetimin 23.günü ve sol kasığımda batmalar oluyor tekrar yumurtlamayamı başladım
yoksa çalışmalarımızın sonucumu belirti veriyo yada BAT 6 şubat belirtimi başladı.tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar .şimdiden teşekkürler.kan testi yapsam anlaşılırmı..
Selam kızlar,bir yandan bir şeyler atıştırıyorum bir yandan size bakıyorum.Nasılsınız?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyle ilgileniyordum
ama yeni üye oldum.size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar sonra çıkmam gerekecek fırsat buldukçada
sizlerleyim inşallah.
ocak 6 da adet oldum adetimin 10.günününden 20 .gününe kadar aralıklı olarak çalışmalarımı yaptım.
bugün adetimin 23.günü ve sol kasığımda batmalar oluyor tekrar yumurtlamayamı başladım
yoksa çalışmalarımızın sonucumu belirti veriyo yada BAT 6 şubat belirtimi başladı.tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar .şimdiden teşekkürler.kan testi yapsam anlaşılırmı..
günaydın herkese
misafirim gelecek
gelmeden size bir bakayım dedim
yeni haber var mı?
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın afiyet olsun kuzum
günaydın herkese
misafirim gelecek
gelmeden size bir bakayım dedim
yeni haber var mı?
bu ay 200 gram almş görnuorm kızlarraslnda abartılı bşey de yemedm az az yedm ...ama ilk iki hafta ii vernce duruşa girdi klolarr inş haftaya veririm guzel bi klo listenn son da olcam bu hafta :26:
hoşbuldum canımhoşgeldin ferdam nasılsın misafirlerin kim bakalım
onu ben de biliyorum bakalım yeni haberler de gelirİyiyim canım teşekkür ederim.
Hoşgeldin,yeni haber olarak masumiyet hamile başka var mı bilmiyorum ben de yeni geldim.
yaa hiç kilo demeyin banaaa moralim bozukkbu ay 200 gram almş görnuorm kızlarraslnda abartılı bşey de yemedm az az yedm ...ama ilk iki hafta ii vernce duruşa girdi klolarr inş haftaya veririm guzel bi klo listenn son da olcam bu hafta :26:
ne oluoo boyleee yaa ödemm bence buu ben de dkkat ettm bi sürü spor yaptım bu hafta ama daha çok almş duruorm ...sen de dkkat edıosn yanii çok aşırı yemıosnm saglıklı beslenıosn :44:hoşbuldum canım
eşimin abisi, eşi ve oğlu geliyor istanbuldan canım
onu ben de biliyorum bakalım yeni haberler de gelir
hoşbuldum bu arada
yaa hiç kilo demeyin banaaa moralim bozukk
bugün bir kilo daha fazla çıktımm
bu hafta 2 kilo almış görünüyorum
hoşbuldum canım
eşimin abisi, eşi ve oğlu geliyor istanbuldan canım
onu ben de biliyorum bakalım yeni haberler de gelir
hoşbuldum bu arada
yaa hiç kilo demeyin banaaa moralim bozukk
bugün bir kilo daha fazla çıktımm
bu hafta 2 kilo almış görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?