bebeısın kıpırdıyana kadarda ınanamayacaksın ben hala ınanamıyorum
tebrıkler canım ne guzel
yok guzel verenler var ama onlar da yeniler hep ya da gecen hafta ii klo veremyenler dvm pes etmek yok
Olsun canım kolay verilir canını sıkma
yok canım zaten eşimle kayınvalidem yapıyor sağolsunlar
ben oturuyorum
kuyruk sokumu dediğimiz kısım acayip acıyo
rahim büyürken olurmuş heralde
kaç kilo aldın şimdiye kadar?
kaçıncı ayındı?
hamilesin işte heyecanlanabilirsin doya doya
eger hamileysem herkes hamile kalabilir heranım stres sıkıntı hepbir koşturmaca ve ben 40 kiloyum şimdi çamasırıma baktım pembe 2 damla kan gibi bişey gelmiş o ne acaba adet mi olucam inşllh hamileyimdir
kizlar hosgeldiniz hepiniz
ben başından beri kilomu not ediyorumTebrikler canım,büyük ihtimalle hamilesinYarın da kana gidersin kesinleşir
Evet ben pek almadım.64 ile başladım hala öyleyim,Ben gebelikten önce aldım 60 tım 64 oldum malum kış ayları.Ama sanki haftaya falan artık yavaş yavaş almaya başlarım gibi geliyor.
ben de 2 kilo almışım senin haftanda üzülme3 kılo aldım 71 oldum persembe sabah böylydı uzun sure tartılmıcam
merak etme bişey olmaz adet olcanı sanmameger hamileysem herkes hamile kalabilir heranım stres sıkıntı hepbir koşturmaca ve ben 40 kiloyum şimdi çamasırıma baktım pembe 2 damla kan gibi bişey gelmiş o ne acaba adet mi olucam inşllh hamileyimdir
yaa ferda bende şu kadar zamanda 2kilo ancak aldım benimde ona çook moralim bozuluo yemeye çalıştıgım halde ortsı yok mu bunun?
hoşbuldum azram sağolasın nasılsın
tebrklrrrr rumuzcumm yarın da kana gdersnn iice kesnleşr inşşşşşşş
haklısın canımkuzum benim babamın eşindede o ağrı vardı halada var 20 gün sonra doğum yapıcak daha 3-4 aylıktı doktora gittik birlikte sorduk yapıcak birşey yok korkma demişti bebek büyürken olur demişti hatta ilaç da verdi ama içmedi bebekten oluyo diye seninkide öyle olabilir canım benim çok ayakta kalınca olur demişti doktor oldukça dikkat et kendine olurmu
ne güzel işte canımyaa ferda bende şu kadar zamanda 2kilo ancak aldım benimde ona çook moralim bozuluo yemeye çalıştıgım halde ortsı yok mu bunun?
ferda sımdı kac kılosun 52 ıle hamıle kalmıstın sanırım 58 mı oldun?
eger hamileysem herkes hamile kalabilir heranım stres sıkıntı hepbir koşturmaca ve ben 40 kiloyum şimdi çamasırıma baktım pembe 2 damla kan gibi bişey gelmiş o ne acaba adet mi olucam inşllh hamileyimdir
valla bende stres etkılemıyor dıyorum cunku bende cok streslıydım
kan mı?yerlesme kanamasıdır heralde bu konuda bılgım yok
sen yarın hemen kan a gıt
kan gelmeye devam edersede doktora gıt bugun yarını bekleme
53le başladım canım
bu sabah 58,8 çıktım canım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?