Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebeısın kıpırdıyana kadarda ınanamayacaksın ben hala ınanamıyorum
tebrıkler canım ne guzel

eger hamileysem herkes hamile kalabilir heranım stres sıkıntı hepbir koşturmaca ve ben 40 kiloyum şimdi çamasırıma baktım pembe 2 damla kan gibi bişey gelmiş o ne acaba adet mi olucam inşllh hamileyimdir

yok guzel verenler var ama onlar da yeniler hep ya da gecen hafta ii klo veremyenler dvm pes etmek yok

E tabi yeni başlayınca kolay veriliyor,vücud rejime spora alışınca daha fazlası gerekiyor vermek için o zaman da yavaşlıyor kilo verme.

yok canım zaten eşimle kayınvalidem yapıyor sağolsunlar
ben oturuyorum
kuyruk sokumu dediğimiz kısım acayip acıyo
rahim büyürken olurmuş heralde

kuzum benim babamın eşindede o ağrı vardı halada var 20 gün sonra doğum yapıcak daha 3-4 aylıktı doktora gittik birlikte sorduk yapıcak birşey yok korkma demişti bebek büyürken olur demişti hatta ilaç da verdi ama içmedi bebekten oluyo diye seninkide öyle olabilir canım benim çok ayakta kalınca olur demişti doktor oldukça dikkat et kendine olurmu

kaç kilo aldın şimdiye kadar?

kaçıncı ayındı?
hamilesin işte heyecanlanabilirsin doya doya

yaa ferda bende şu kadar zamanda 2kilo ancak aldım benimde ona çook moralim bozuluo yemeye çalıştıgım halde ortsı yok mu bunun?

eger hamileysem herkes hamile kalabilir heranım stres sıkıntı hepbir koşturmaca ve ben 40 kiloyum şimdi çamasırıma baktım pembe 2 damla kan gibi bişey gelmiş o ne acaba adet mi olucam inşllh hamileyimdir

valla bende stres etkılemıyor dıyorum cunku bende cok streslıydım
kan mı?yerlesme kanamasıdır heralde bu konuda bılgım yok
sen yarın hemen kan a gıt
kan gelmeye devam edersede doktora gıt bugun yarını bekleme

ben başından beri kilomu not ediyorum
şimdi baktım ben 10. haftada 1 kilo almışım
ondan önce almamışım
ama şimdi 6 kilo aldım

3 kılo aldım 71 oldum persembe sabah böylydı uzun sure tartılmıcam
ben de 2 kilo almışım senin haftanda üzülme
ha 2 ha 3
ben sonradan hızlandım yaa
bu hafta 2 kilo aldım

merak etme bişey olmaz adet olcanı sanmam
yerleşme şeysidir
ama yarın bi doktora git sen
kan tahlili yapsın progestan verir ona göre

ferda sımdı kac kılosun 52 ıle hamıle kalmıstın sanırım 58 mı oldun?

haklısın canım
ben de okudum öyle yazıyor internette
dinlenecem işte yapacak bişey yok
sağol canım

yaa ferda bende şu kadar zamanda 2kilo ancak aldım benimde ona çook moralim bozuluo yemeye çalıştıgım halde ortsı yok mu bunun?
ne güzel işte canım
az kilo almak her zaman iyidir
zaten bi dönem geliyor öyle bir hızlaıyorki kilo alışı şaşırıp kalıyorsun
mesela ben bu hafta 2 kilo aldım işte
19. haftada 4 kilo almıştım
sonra birden bi sabah 1 kilo fazla
sonra bu sabah 1 kilo daha fazla çıktım
alırsın daha
bence ona heveslenme hiç

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım,yorma kendini canım

off doktora nasıl söylicem yaa
daha randevuya 2 haftam var
ki doktor bana 1 kilo alacaksın demişti
şimdiden 2 kilo aldım ben
kesin diyetisyene göndericek

çok korkuyorum iyiki varsınız yaa bende stresin etkilediğini düşünmüyorum sadece duaların etkisinin büyük oldugunu düşünüyorum ama gerçekten hamileseysem bekleyen tüm arkadaslarım daha cok ümitlenebilir ...buarda normalde iki damla kan geldikten sonra adetim baslardı hala bişey yok

53le başladım canım
bu sabah 58,8 çıktım canım işte

yınede resımde cok fit gözukuyorsun masallah sana
takılma bosver kıloya
ömrunde baska hıcbır zaman böyle kılo almayacaksın nasılsa
senın doktor a ben gıtsem benı bogar kadın gece uyuyamaz heralde

cnm tebriklerrr o yerlesme kanamasidir canim normal yani görülebilir
yarin hemen doktora git bencede kan verki sende inanasin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…