geçen yaz kocayla gittik tatil öncesi şehri göründe şok oldum çok değişmiş eşimde pek kıskandı ne güzel şehirmiş yaww sen hastamısın ne bıraktın buraları dedi.Eski günleri kısmen yad ettim neticede eşim yanımda dimi fokunu çıkartmıyım:))
kızlar ya bayağı seyri değişti ya
ünv.den sonra değişim yaşadı
atatürk cad. baya cafeler barlar herkes gece gündüz dışarda aileler falan baya ii olmuş bende son 5 senedir inegölde ve bursadayım. ama sık sık gidiorum tabi ailem herkes ordaa bakalım kısmetse ramazanda düşünüyorum gitmeyii
Nilla
alya
sebbnemm
haykolik
candan38
megim
kızlar hepinize iyigeceler
bu arada sever misiniz esra erolu bilmiyorum ama benim arkadaşımdır kendüsü..
iyi geceler cnmmm
meggg nerden çıktı bu fotoooooooo
:)) demek baya değişmiş yoksa eski haliyle neden bıraktın denecek şehir değildi ama :))
valla benimki mecburiyet canım ben kütahyalıyımm :))) annem babam akrabalrım arkadaslarımmm öğrencilik yıllarımmm hepsi o şehirdeee
gerçi vardı cnm barlar kafeler ama neler değişti çok merak ettim valla bende ramazandan sonra gidicem alyacım kısmetse
hıh benım de var hemde kalesinde cektırmıstımm ama tarayıcım yokk gosteremem((
ben istanbulda yaşarken,samimiydik esrayla..
şimdilerde görüşmüyoruz..
ama arasam,ararım yani..
kız meg sen ist.da ne yapıyodun ?:??:
valla gizem oluştu bak merak ettimm kız yoksa senide tv den falan tanıyomuyuzzzz
kuzum ne zaman çektin ??
ayyy eskilere gittim valla
cnm seyfiye gidip yemek yemek istedi bir anda
yalnız hepimizin kütahyada bi mazisi var hee ortak şehir ilan ediorum kütahyayııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kız meg sen ist.da ne yapıyodun ?:??:
valla gizem oluştu bak merak ettimm kız yoksa senide tv den falan tanıyomuyuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?