Kadın üretiyor fakat mantarlıyken halvet olursa erkeğede geçiyor sonra kadın ilaç kullanıp iyileşiyor tekrar halvet sonra hooop erkekte kalan bakteriler tekrar kadındaki mantarı hortlatıyor yani erkeğe bulaştıranda biziz ama tek taraflı tedavi olunca daha sonra erkeğe bulaştırdığımızı geri alıyoruz diye biliyorum
ahaaa aynı dönem okumuşuz ben genelde kantinde takıırdım ilk sene o sigara dumanın altında yani ikinci öğr. bu arada :)) sonra pek uğramadım okula :)))
kız dur bakem bı bende ıthalat ıhracat mezunyum sonra ıktısat acık ogretım ama yemedı kaldım ıkı sene sonra evlendım bıraktım bende 2 sene gumrukte calıstım sen hangı mobılyada calıstın
evet evet bıldıgımız KEMAL KUKRER uzum sırkesıı
aaaaa gızzzzz doktorrr sülediiii dedikyaaabak bu sirkeli suyu bende duydum..
yanlış yönlendirmemek için söylememiştim..
ben de 2 hafta öncesine kadar sirkelisuyla yıkamaya başladım..
bilmiorum ama gözle görülür dercede kaşıntının azaldıgını hissettim..
ben de Eskişehirde okudum Kütahyayı hiç bilmem ama çok hoşuma giden bişeyi var otobüsler otogara girince muavinler bağarıyodu
Çini garrr Çinigar Çini garrrr die.Sürahisi vardı bi de mecburiyet caddesi:)
ben de Eskişehirde okudum Kütahyayı hiç bilmem ama çok hoşuma giden bişeyi var otobüsler otogara girince muavinler bağarıyodu
Canım bişey sorucam
Hani ramazanda sirekeye ekmek banıp oruç açılıyorya sirkenin ayrı bir yeri var diye biliyorum yani bende denemek istiyorum bu sirkeyi oramızı yıkamak için kullansak bir günah işlemiş olmayız dimi tamemen bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın
Canım bişey sorucam
Hani ramazanda sirekeye ekmek banıp oruç açılıyorya sirkenin ayrı bir yeri var diye biliyorum yani bende denemek istiyorum bu sirkeyi oramızı yıkamak için kullansak bir günah işlemiş olmayız dimi tamemen bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın
hehehe şimdi terminal değişti. bide mecburiyet cad. sevgi yolu oldu trafiğe kapandı eskişehiride çok severim malum adalaarrrrrrrrrrrr
hehehe şimdi terminal değişti. bide mecburiyet cad. sevgi yolu oldu trafiğe kapandı eskişehiride çok severim malum adalaarrrrrrrrrrrr
:))) evet cnm mecburiyet caddemiz vardı
ben eskişehire geliyordum gezmeye esparkınız güzel oldu bizim için :) 1 saat uzaklıkta
yok cnm daha neler bende ikinci öğrenimdim :)))
eee mecbur kışın kantinde olmak zorunda kalıyordun arabesk ortamda :))))
ben gittim bitirdim geeldim işte :) birşeye yaramadı ama
kütahya diyince aklıma esra erol gelio nedense..
aaaaa gızzzzz doktorrr sülediiii dedikyaaa
kutahyayı cook sverım mecburıyet caddesı ve suraahııı benım kocmla askımızın basladıgı sehırrr
kütahya diyince aklıma esra erol gelio nedense..
:))) evet cnm mecburiyet caddemiz vardı
ben eskişehire geliyordum gezmeye esparkınız güzel oldu bizim için :) 1 saat uzaklıkta
siirke her derde devaa evının temızlıgını bıle sırkeyle yapanlar var gunah mıdır bılmıorum ama ben dokotr tavsıyesıyle yapmıstım
alya ınegolde mobılyada nerde calıstınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?