Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Çok doğru o nedenle ben şeyinin kremini sürdünmüüü adammm diye geziyodum evde.eşli tedavi şart

ahaaa aynı dönem okumuşuz ben genelde kantinde takıırdım ilk sene o sigara dumanın altında yani ikinci öğr. bu arada :)) sonra pek uğramadım okula :)))

yok cnm daha neler bende ikinci öğrenimdim :)))
eee mecbur kışın kantinde olmak zorunda kalıyordun arabesk ortamda :))))

ben gittim bitirdim geeldim işte :) birşeye yaramadı ama

Canım bişey sorucam
Hani ramazanda sirekeye ekmek banıp oruç açılıyorya sirkenin ayrı bir yeri var diye biliyorum yani bende denemek istiyorum bu sirkeyi oramızı yıkamak için kullansak bir günah işlemiş olmayız dimi tamemen bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın

aaaaa gızzzzz doktorrr sülediiii dedikyaaa
ben de Eskişehirde okudum Kütahyayı hiç bilmem ama çok hoşuma giden bişeyi var otobüsler otogara girince muavinler bağarıyodu

Çini garrr Çinigar Çini garrrr die.Sürahisi vardı bi de mecburiyet caddesi:)

kutahyayı cook sverım mecburıyet caddesı ve suraahııı benım kocmla askımızın basladıgı sehırrr

ben de Eskişehirde okudum Kütahyayı hiç bilmem ama çok hoşuma giden bişeyi var otobüsler otogara girince muavinler bağarıyodu

hehehe şimdi terminal değişti. bide mecburiyet cad. sevgi yolu oldu trafiğe kapandı eskişehiride çok severim malum adalaarrrrrrrrrrrr

:))) evet cnm mecburiyet caddemiz vardı

ben eskişehire geliyordum gezmeye esparkınız güzel oldu bizim için :) 1 saat uzaklıkta

siirke her derde devaa evının temızlıgını bıle sırkeyle yapanlar var gunah mıdır bılmıorum ama ben dokotr tavsıyesıyle yapmıstım

sirkenin ölümden başka her derde deva olduğunu düşünüyorum..
(eccük mübalağ yaptım kabul)

hehehe şimdi terminal değişti. bide mecburiyet cad. sevgi yolu oldu trafiğe kapandı eskişehiride çok severim malum adalaarrrrrrrrrrrr

:))) evet cnm mecburiyet caddemiz vardı

ben eskişehire geliyordum gezmeye esparkınız güzel oldu bizim için :) 1 saat uzaklıkta

dumlupınar üniversitesi meslek yüksek okul mu???

hangi tarihler arasında okudunuz?

Son düzenleme:
canlarım bana müsade yarın ev taşıycam bugün toplandım çok yorgunumkendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi kocaman ALLAH'a emanet olun

yok cnm daha neler bende ikinci öğrenimdim :)))
eee mecbur kışın kantinde olmak zorunda kalıyordun arabesk ortamda :))))

ben gittim bitirdim geeldim işte :) birşeye yaramadı ama

olsun ünv. okumakda güzel bak bende bidaha liseye döndüm tekrar ünv.de gidicemm :))) ayrıca evet o kantin neydi yaa çok arabeskti çokkk :)))

kütahya diyince aklıma esra erol gelio nedense..

:))) kütahyada büyümüş gerçi benim kendisini görmüşlüğüm yok ama aynı dönemde okuyan sınıf ark. benimde arkadadsım

aaaaa gızzzzz doktorrr sülediiii dedikyaaa

kutahyayı cook sverım mecburıyet caddesı ve suraahııı benım kocmla askımızın basladıgı sehırrr

aaa sendemii :)))) kız sendemi kütahyada okudunn ayrıca vazo kız o sürahi değil :)))) bi ark.da kavonoz demişti kopmuştum yaaa:

siirke her derde devaa evının temızlıgını bıle sırkeyle yapanlar var gunah mıdır bılmıorum ama ben dokotr tavsıyesıyle yapmıstım

Tamam canım teşekkürler sonuçta iyi bir amaç içim kullanılacak dimi tedavi amaçlı
Yanlış anlaşılmak istemem sadece aklıma takıldıda sorayıum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…