Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

en son gezmeye gittim şöyle bi ifadem şuydu ne olmuş bu şehreeeee

cnm ne zaman gittin bilmiyorum ama ben mezun olduktan sonra bile baya değişmiş eylülde gidiicem kısmetse tekrar bir ziyarete

yok ben ınegol myo ıth. ıhr. mezunuyumda ablam dpu de merkez kampuste ıktısat okudu evı vardı kavonoza yakın bız hep orda kalıoduk kocişte gelıodu ablamın sevgılısınde kalıodu oyle işteeee ahhhh ahhh guzel yıllardıı

evett yaa nekadnnn modernn olmusss

Kızlar size iyi geceler ben bir ortalığı toparlayım kociş birazdan hadi yatalım der hazır olayım
:80::80::80::80::80:
iyi geceler tatlı rüyalar bolhalvetlü geceler
:87::87::87::87::87:

bu arada sever misiniz esra erolu bilmiyorum ama benim arkadaşımdır kendüsü..

Son düzenleme:
Kızlar size iyi geceler ben bir ortalığı toparlayım kociş birazdan hadi yatalım der hazır olayım

görüşürüz dadlu pisicimm

cnm ne zaman gittin bilmiyorum ama ben mezun olduktan sonra bile baya değişmiş eylülde gidiicem kısmetse tekrar bir ziyarete

geçen yaz kocayla gittik tatil öncesi şehri göründe şok oldum çok değişmiş eşimde pek kıskandı ne güzel şehirmiş yaww sen hastamısın ne bıraktın buraları dedi.Eski günleri kısmen yad ettim neticede eşim yanımda dimi fokunu çıkartmıyım:))

megim söylese

benimde evim yakındı cnm sürahiye :))

iyi geceler cnm

bu arada sever misiniz esra erolu bilmiyorum ama benim arkadaşımdır kendüsü..

ben severim kendisini çok tatlı biri bence

kızlar ya bayağı seyri değişti ya
ünv.den sonra değişim yaşadı
atatürk cad. baya cafeler barlar herkes gece gündüz dışarda aileler falan baya ii olmuş bende son 5 senedir inegölde ve bursadayım. ama sık sık gidiorum tabi ailem herkes ordaa bakalım kısmetse ramazanda düşünüyorum gitmeyii

bende çok severim esrayı izliyorumda valla çok tatlı kızzz
hatta flash dönemlerinden beri takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…