canlarım bana müsade yarın ev taşıycam bugün toplandım çok yorgunumkendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi kocaman ALLAH'a emanet olun
sirkenin ölümden başka her derde deva olduğunu düşünüyorum..
(eccük mübalağ yaptım kabul)
megim 2003-2006 germiyan kampüsünde hayrola kız seninde bi bağlantın var yoksa :)))
olsun ünv. okumakda güzel bak bende bidaha liseye döndüm tekrar ünv.de gidicemm :))) ayrıca evet o kantin neydi yaa çok arabeskti çokkk :)))
:))) ayyy para atıp şarkı seçilen tek kantin kesin bizimkiydi :)))
:))) kütahyada büyümüş gerçi benim kendisini görmüşlüğüm yok ama aynı dönemde okuyan sınıf ark. benimde arkadadsım
aaa sendemii :)))) kız sendemi kütahyada okudunn ayrıca vazo kız o sürahi değil :)))) bi ark.da kavonoz demişti kopmuştum yaaa:
en son gezmeye gittim şöyle bi ifadem şuydune olmuş bu şehreeeee
yok ben ınegol myo ıth. ıhr. mezunuyumda ablam dpu de merkez kampuste ıktısat okudu evı vardı kavonoza yakınolsun ünv. okumakda güzel bak bende bidaha liseye döndüm tekrar ünv.de gidicemm :))) ayrıca evet o kantin neydi yaa çok arabeskti çokkk :)))
:))) kütahyada büyümüş gerçi benim kendisini görmüşlüğüm yok ama aynı dönemde okuyan sınıf ark. benimde arkadadsım
aaa sendemii :)))) kız sendemi kütahyada okudunn ayrıca vazo kız o sürahi değil :)))) bi ark.da kavonoz demişti kopmuştum yaaa:
Kızlar size iyi geceler ben bir ortalığı toparlayım kociş birazdan hadi yatalım der hazır olayım
:80::80::80::80::80:
iyi geceler tatlı rüyalar bolhalvetlü geceler
:87::87::87::87::87:
cnm ne zaman gittin bilmiyorum ama ben mezun olduktan sonra bile baya değişmiş eylülde gidiicem kısmetse tekrar bir ziyarete
bu arada sever misiniz esra erolu bilmiyorum ama benim arkadaşımdır kendüsü..
söölenmez
yok ben ınegol myo ıth. ıhr. mezunuyumda ablam dpu de merkez kampuste ıktısat okudu evı vardı kavonoza yakınbız hep orda kalıoduk kocişte gelıodu ablamın sevgılısınde kalıodu oyle işteeee ahhhh ahhh guzel yıllardıı
evett yaa nekadnnn modernn olmusss
Kızlar size iyi geceler ben bir ortalığı toparlayım kociş birazdan hadi yatalım der hazır olayım
:80::80::80::80::80:
iyi geceler tatlı rüyalar bolhalvetlü geceler
:87::87::87::87::87:
temo mobilya batana kadar orda calıstımaveccı concept canımm
tanıdığın yerlermi var nereleri
söölenmez
cnm ne zaman gittin bilmiyorum ama ben mezun olduktan sonra bile baya değişmiş eylülde gidiicem kısmetse tekrar bir ziyarete
görüşürüz dadlu pisicimm
Nilla
alya
sebbnemm
haykolik
candan38
megim
kızlar hepinize iyigeceler
Nilla
alya
sebbnemm
haykolik
candan38
megim
kızlar hepinize iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?