canım sana tavsiyem çarşamba kadın doğumcuya gitHeveslendim yaptım canımDaha kana da gidemedik iyi mi çarşamba gidicez inşallah bakalım ne durumdayız? :44::44::44:
valla canım benim bu boy olayına kafam basmıyo artıkPrs dr gittigimizde benim veletin boyu 21.28 cm kilosuda 340 gr cikti iyi mi sence kilo iyi gibide boy nasil
enabe ve diger hamis olan arkadasim tebrik ederim.
allah butun isteyenlere hayirli bir evlat nasip etsin.(amin)
29 yaşındayım onun için daha fazla beklemek istedim,belki yaşım daha küçük olsa korunurdum bi süre daha
bacım benim hikayem biraz uzun, 1 yıllık evliyken kürtaj oldum sonra 1 ay bekleme verdi doktor sonra ay eşim ameliyat oldu yatan hasta durumundydı (dizinden), 6 ay sonra falan oldu işte matematiksel olarak.
bu ay da özel hiçbirşey yapmadım,ama geçen ay her gün bir cüz okuyordum, devam da edeceğim inaşllah... bu ay biraz kendimi uzaklaştırdım beklenti hissinden kesin de değilde... öyle işte.. bi de kendi kendime karar almıştım 2 yıl bitsin doktora gideceğim aşılama tüp bebek ne derlese yapacağım diye (daha önce güya çok karşıydım bunlara ama muhtac olunca vazgeçmiştim)... sonra daha iki yıl dolmadan işte Rabb im yüzümüzü güldürdü çok şükür, 1 yıl 10 ay oldu ..
geçmş olsunMerhabalar kızlar... bugün doktora gttm geldm...önceki doktor polip var demişti...şimdi gittiğimde yok dedii...inşallah doğrudur...yokturr....biraz iltihap var dedi antibiyotk verdi 4 günlük... hormon testi istedi benden bidaha adetime artık onlara bakılcak...bir de rahim filmi istedi...bilemedm onu yaptırayımmı...şimdi de onu araştırcm .her ay yeni bişey çıkıyo yaa...hayırlısı artık....Hamişleri de tebrik ederimmm,,Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız
Merhabalar kızlar... bugün doktora gttm geldm...önceki doktor polip var demişti...şimdi gittiğimde yok dedii...inşallah doğrudur...yokturr....biraz iltihap var dedi antibiyotk verdi 4 günlük... hormon testi istedi benden bidaha adetime artık onlara bakılcak...bir de rahim filmi istedi...bilemedm onu yaptırayımmı...şimdi de onu araştırcm .her ay yeni bişey çıkıyo yaa...hayırlısı artık....Hamişleri de tebrik ederimmm,,Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Merhabalar kızlar... bugün doktora gttm geldm...önceki doktor polip var demişti...şimdi gittiğimde yok dedii...inşallah doğrudur...yokturr....biraz iltihap var dedi antibiyotk verdi 4 günlük... hormon testi istedi benden bidaha adetime artık onlara bakılcak...bir de rahim filmi istedi...bilemedm onu yaptırayımmı...şimdi de onu araştırcm .her ay yeni bişey çıkıyo yaa...hayırlısı artık....Hamişleri de tebrik ederimmm,,Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
geçmş olsun
bence acele etme rahim filmi için
hoşgeldin canım
sen nasılsın?
peki utanarak bişey sorucam, kayganlaştırma amacıyla tükürük engellermi gebeliği?
geçmş olsun
bence acele etme rahim filmi için
Allah razı olsun canım.. Allah senin de yüzünü en yakın zamanda güldürsün inş.. sebeplere riayet etmek durumundayız canım sabırlı ol ve senden istenilenleri yap, belki vesile onlar olacaktır.. Allah yar ve yardımcın olsun inş.
sağolasın kuzucum hoşbuldum iyiyim sadece yorgunum kalktım kalkalı iş yaptım şimcik oturdum valladaha yemeğimi yapıcam biraz mola vereyim sizlere bakayım dedim ferdam sen nasılsın bakalım bebişimiz nasıl
Selam bayanlar nasılsınız?
Enab değein çok güzel yükselmiş maşallahKaş haftalık oldunuz?
çok şükür canım iyiyim
sıkıntılar baya azaldı
bir de tatilde olmak iyi geldi
hoş az kaldı ama dinlendim baya iyi oldu bu tatil
sen de fazla yorma kendini ya
yap yap bitmez bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?