18.haftamı ben ınternette 13 sonu dıye okumustum neysee beklerız ozamanı
valla ferda bende anlamadımıkılı test yapıldı hemogram mı kansızlık ıcın o hormon tahlılı bıyokımya ure falan onlar vardı baskada hatırlamıyorum ama bı oturdum soktu soktu cıkardı tüplerı
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun
Tebrik ederim canım böyle hamile habeerlerini okuyunca çoook seviniyorum
17. haftada ben dinledim saglik ocaginda duyulmaz demislerdi ama duyuldu
masallah gıt kesenı gör hemen gözun aydınnnn
kızlaarrrrr sonucum çıkmış :) 2060 olmuş hcg geçen hafta perşembe 143 idi :) ALLAH ım sana şükürler olsun yaaaa... bu arada daha kocamla paylaşadım haberiniz olsun önce siz :)
çok çok teşekkür ederim canım darısı istiyorsanız sizin başınıza inşallah, ben sabırla bekledim sonunda Rabb im yüzümü güldürdü, isteyen herkesn yüzünü de güldürsün inşallah
Kiz gecen hafta dedigin 4 gun onceki persembe mi eger oyleyse degerin cok artimis masallahhikiz mi geliyo yoksammmm
Amiiiin inşallah bebiş isteyen herkesin yüzü gülsün Rabbim büyüktür hayırlısı olsun herşeyn sende sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın inşş..
bende hamileyimmmmmmmm çok şükür
evleneli 4 ay oldu.3 aydır korunmuyoruz Geçen cumartesi test yaptırdım bhcg 113 çıktı .doktorum hamilesin dedi
evleneli 4 ay oldu.3 aydır korunmuyoruz Geçen cumartesi test yaptırdım bhcg 113 çıktı .doktorum hamilesin dedi
Canım değerin ne kadar güzel yükselmiş maşallah. Tüm hamileliğin sağlık ve sıhhatle geçsin inşallah bitanem.
çok teşekkür ederim, çok mu yükselmiş ? mrs who da öyle dedi :) ikiz mi yoksa dedi :) ne bileyim normal değer bu değil mi, artış ikiye katlıyor demişlerdi ama kaç günde ikiye katlıyor bilmiyorum tabii
iki günde bir ikiye katlaması lazım canım
peki 2060 normal mi, perşembe günü 143 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?