Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

17. haftada ben dinledim saglik ocaginda duyulmaz demislerdi ama duyuldu

Tebrik ederim canım böyle hamile habeerlerini okuyunca çoook seviniyorum

çok çok teşekkür ederim canım darısı istiyorsanız sizin başınıza inşallah, ben sabırla bekledim sonunda Rabb im yüzümü güldürdü, isteyen herkesn yüzünü de güldürsün inşallah

kızlaarrrrr sonucum çıkmış :) 2060 olmuş hcg geçen hafta perşembe 143 idi :) ALLAH ım sana şükürler olsun yaaaa... bu arada daha kocamla paylaşadım haberiniz olsun önce siz :)

Kiz gecen hafta dedigin 4 gun onceki persembe mi eger oyleyse degerin cok artimis masallahh ikiz mi geliyo yoksammmm

Amiiiin inşallah bebiş isteyen herkesin yüzü gülsün Rabbim büyüktür hayırlısı olsun herşeyn sende sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın inşş..

Kiz gecen hafta dedigin 4 gun onceki persembe mi eger oyleyse degerin cok artimis masallahh ikiz mi geliyo yoksammmm

haddi yaa olabilir mi :9 valla o kadar çok kişi dua etti ki bana hem umre lerde hem evlerinde olabilir :) yok ikizin olsun yok oğlun olsun :) benim için hiç farketmez sağlıklı olsun, imanlı olsun, Rabb ine anasına atasına saygılı olsun yeter...

bu arada benim ağbim ve ablam ikiz

slm kizlar nasilsiniz bakalim.
bugun oglusumla evdeyiz hava soguk krese gitmedi bende kursa gitmedim.
o kadar cok isim varki daha hic bisey yapamadim. biraz toparlayayim gelirim birazdan.

bende hamileyimmmmmmmm çok şükür

evleneli 4 ay oldu.3 aydır korunmuyoruz Geçen cumartesi test yaptırdım bhcg 113 çıktı .doktorum hamilesin dedi

Canım değerin ne kadar güzel yükselmiş maşallah. Tüm hamileliğin sağlık ve sıhhatle geçsin inşallah bitanem.

bende hamileyimmmmmmmm çok şükür

evleneli 4 ay oldu.3 aydır korunmuyoruz Geçen cumartesi test yaptırdım bhcg 113 çıktı .doktorum hamilesin dedi

gözün aydın bacım hayırlı olsun inşallah.. sen erkencisin maşallah , az tadını çıkarsaydın ya :)

Canım değerin ne kadar güzel yükselmiş maşallah. Tüm hamileliğin sağlık ve sıhhatle geçsin inşallah bitanem.

çok teşekkür ederim, çok mu yükselmiş ? mrs who da öyle dedi :) ikiz mi yoksa dedi :) ne bileyim normal değer bu değil mi, artış ikiye katlıyor demişlerdi ama kaç günde ikiye katlıyor bilmiyorum tabii

çok teşekkür ederim, çok mu yükselmiş ? mrs who da öyle dedi :) ikiz mi yoksa dedi :) ne bileyim normal değer bu değil mi, artış ikiye katlıyor demişlerdi ama kaç günde ikiye katlıyor bilmiyorum tabii

iki günde bir ikiye katlaması lazım canım

peki 2060 normal mi, perşembe günü 143 çıkmıştı

merhaba canım,yazın dikkatimi çekti.benim de 3 günde 484 den 2442 ye çıktı değerim.daha doktora gitmedim ama o iki katına çıkma durumuda ortalama bir değer,daha az veya çok katlanabiliyor.sen keseyi gördünmü peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…