Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok gülüm ya. zaten ilk perşembe günü gittim doktora işte test yaptık 143 çıktı sonra da bugun yaptım 2060... doktoru aradım havalar normale dönünce gel dedii ne zamansa artık yaza bekliyo heralde :))

kese görmedim yani

kızlaarrrrr sonucum çıkmış :) 2060 olmuş hcg geçen hafta perşembe 143 idi :) ALLAH ım sana şükürler olsun yaaaa... bu arada daha kocamla paylaşadım haberiniz olsun önce siz :)

canım gözün aydın
değerin cidden çok yükselmiş maşallahh

bu arada sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın
ve bu ay özel bişey yapmışmıydın

evet net bir ifade olmamış.bende perşembe gittim,yarın tekrar çağırdı beni.hayırlısı olur inşallahh..

ya kızlar nettiniz ben daha birine bile inanamazken içimde iki tane ışık yakıverdiniz:)

Isallaahhh oyledir canimmm cok sevindim senin adina ailende ikiz gecmisi var annesinde olanlarda zaten yuksek ikiz ihtimali benimde ilk gebeligim ikizdi bunuda ikiz bekliyodum ama tek cikti ayyy bi tasta iki kus dr gidince ogrenirsin artik

canım gözün aydın
değerin cidden çok yükselmiş maşallahh

bu arada sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın
ve bu ay özel bişey yapmışmıydın

bacım benim hikayem biraz uzun, 1 yıllık evliyken kürtaj oldum sonra 1 ay bekleme verdi doktor sonra ay eşim ameliyat oldu yatan hasta durumundydı (dizinden), 6 ay sonra falan oldu işte matematiksel olarak.

bu ay da özel hiçbirşey yapmadım,ama geçen ay her gün bir cüz okuyordum, devam da edeceğim inaşllah... bu ay biraz kendimi uzaklaştırdım beklenti hissinden kesin de değilde... öyle işte.. bi de kendi kendime karar almıştım 2 yıl bitsin doktora gideceğim aşılama tüp bebek ne derlese yapacağım diye (daha önce güya çok karşıydım bunlara ama muhtac olunca vazgeçmiştim)... sonra daha iki yıl dolmadan işte Rabb im yüzümüzü güldürdü çok şükür, 1 yıl 10 ay oldu ..

Prs dr gittigimizde benim veletin boyu 21.28 cm kilosuda 340 gr cikti iyi mi sence kilo iyi gibide boy nasil

Prs dr gittigimizde benim veletin boyu 21.28 cm kilosuda 340 gr cikti iyi mi sence kilo iyi gibide boy nasil...

evet net bir ifade olmamış.bende perşembe gittim,yarın tekrar çağırdı beni.hayırlısı olur inşallahh..

Isallaahhh oyledir canimmm cok sevindim senin adina ailende ikiz gecmisi var annesinde olanlarda zaten yuksek ikiz ihtimali benimde ilk gebeligim ikizdi bunuda ikiz bekliyodum ama tek cikti ayyy bi tasta iki kus dr gidince ogrenirsin artik

Rabb'im hayırlısınnı versin inşallah.. sonuna kadar sağlık sıhhatle devam ettirsin ve hepimize normal doğum nasip etsin ianşallhh.. forumdaki tüm geeb olan, olma ihtimali olan ve olmayı bekleyen arkadaşlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…