peki 2060 normal mi, perşembe günü 143 çıkmıştı
merhaba canım,yazın dikkatimi çekti.benim de 3 günde 484 den 2442 ye çıktı değerim.daha doktora gitmedim ama o iki katına çıkma durumuda ortalama bir değer,daha az veya çok katlanabiliyor.sen keseyi gördünmü peki?
sat kaçtı canım senin
değer yüksek ikiz olma ihtimali yüksek diyor canım. Şöyleki
perşembe 143
Cumartesi 300 desen
Bugün 600 olması lazımdı.
valla bu durumda gayet yüksek gibi duruyor bitanem. bencede gelebilir ikizler sanki
kızlaarrrrr sonucum çıkmış :) 2060 olmuş hcg geçen hafta perşembe 143 idi :) ALLAH ım sana şükürler olsun yaaaa... bu arada daha kocamla paylaşadım haberiniz olsun önce siz :)
ya kızlar nettiniz ben daha birine bile inanamazken içimde iki tane ışık yakıverdiniz:)
yok gülüm ya. zaten ilk perşembe günü gittim doktora işte test yaptık 143 çıktı sonra da bugun yaptım 2060... doktoru aradım havalar normale dönünce gel dedii ne zamansa artık yaza bekliyo heralde :))
kese görmedim yani
ya kızlar nettiniz ben daha birine bile inanamazken içimde iki tane ışık yakıverdiniz:)
Kızlar hepinize selammm
22 aralıktı. ama geç yumurtluyorum ben8 ocak fala yumurtlama sanırım
canım gözün aydın
değerin cidden çok yükselmiş maşallahh
bu arada sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın
ve bu ay özel bişey yapmışmıydın
gözün aydın bacım hayırlı olsun inşallah.. sen erkencisin maşallah , az tadını çıkarsaydın ya :)
hoşgeldin cici hamile
yakışmış ticker ve avatar
hoşgeldin cici hamile
yakışmış ticker ve avatar
evet net bir ifade olmamış.bende perşembe gittim,yarın tekrar çağırdı beni.hayırlısı olur inşallahh..
Isallaahhh oyledir canimmm cok sevindim senin adina ailende ikiz gecmisi var annesinde olanlarda zaten yuksek ikiz ihtimali benimde ilk gebeligim ikizdi bunuda ikiz bekliyodum ama tek cikti ayyy bi tasta iki kus dr gidince ogrenirsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?