kayram2006 ben seni hangi topikten hatırlıyorum aceba ismin tanıdık geldi ama çıkaramadım:26:
canımm ben çıkınca yollamışsın sanırım :44: geç okumuş oldumşifa ö.m gönderdim okudun mu?
uyumak şöyle dursun.....
neysem..
öpüyorum çok,görüşürüz
eşininde bebek kararına sıcak bakmasına sevindim canım :81: inşallah Rabbim bekletmeden nasip etsinslm kızlar ben geldim ama kimse yok gittik oyumuzu kullandık birazda gezdik anca şimdi gelebildim ya yolda her gördüğüm bebeği küçük çocuğu gösterdim eşime eskiden o istemezdi surat asardı hemen ama şimdi gülüyo oda istiyo yani Rabbim inş tez zamanda gönderir bebeğimizi çok bekletmez he birde meg canım msj atmışsın ama linki açılmıyo
geç olsun da güç olmasın canım okumuşsun ya sonuçta mesajımıahh canım ya benim kk da hala problem var yazdığını daha yeni görüyorum
benim eşimde 3 çocuk istiyor aslında bende allah gönlümüze göre versin ben kalabalık aile olmak istiyorum. benimde bugün 18. günüm çalışmalar nedeniyle spora ara vermiştim 15 gündür yarın başlayacaktım ama eşim kafamı bulandırdı gitma ya oluşma evresindeyse spor yapıcam diye ya tutanamazsa çocuk diyorama kafam karıştı bu saatten sonra birşey olurmu ki acaba ya :18::18:
bende az uykuyla duruyorum halaaaaabin gildiiiimmm :92::92::92: bat 13 :82:
uyuyamadan gildim himde :78:
hadi gelin batlarım benim
hoş geldin canım iyiyim senden naberben geldim kızlaaarrnasılsınız???Biz de oyumuzu kullandık gezdik geldik
ohhh ne güzel bir taşta iki kuş olmuşbiz de kahvaltıdan önce gittik geldik kalabalık olmadan diye :))) ordan pazara gittik hatta dibinde pazar vardı ordan ev :)) Ordan çarşı
ayyy canım yaaa inşallah bu ay çiftlerde umudumuz :81:sağol cnm benim yaa :)))Ben de sayglarımı sunuyorumm
bu arada şifa ile ben çift sayıları takip ediyoruz
ben çıkıyorum şimdilik megcimm...kendinize çok iyi bakın kızlar...meg seni de kırdıysam özür dilerim.(10dk bekleyemedim)))
iyiyim canım sağol sen nasılsınnasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr
aleyküm selam canım hoş geldin aramızaselam kızlar nasılsınız bende bebek istiyorum bakalım hayırlısı
hayırdır inşallah olsun canım senin yerinede beğenelimben kimseyi beğenemiyorum ya istiyorum ama olmuyorr
tabloya ekli miyiz :81: ayy dur bi bakayıminşallah canımm..
hayırlısı olsun inşallahh...
bu arada listedesin ve listemiz 1. sayfada,ilk mesajda..:92:
merhaba canım hoş geldinmerabalar kızlar
neler olmuş böyle topik değişmiş bilmem ne
var mı hamiş arkadaşlar malum seçim onlarla uğraşıyorum okuyamadım
sevindim canım inşallah bilgisayarında bir daha huysuzluk etmezselam kzılar ben geldim
pcim düzelmiş gibi duruyor.inş bi daha cozutmaz
ovulasyon testleri recetesiz satılıyo
ama fiyatları biraz pahalı
aaaaa şimdi hatırladım canım seni diğer topiktenbeN TAM TEDAVİ SAYILAMZ AMA GİDİYORUM DOKTORA YANİ BEN İKİ BUÇUK AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM KÜRTAJ OLDUM BU AY DOKTORA GİTTİM RAHİM FİLMİ İSTEDİ BENDE DÜN ÇEKİNDİM AMA DAHA DOKTORUMA GÖSTERMEDİM AMA ÇEKEN DOKTOR TEMİZ DEDİ BAKALIM GÖSTERİNCE NE DİYCEK
canım çok büyük geçmiş olsuninşallah canım bi şey çıkmaz bende 6 ay önce kütraj olmuştum doktorum bu ay gittiğimde polip oluşmuş dedi korktum başka özel bi doktora daha göründüm polip olduğunu söylemedim muayeneden sonra söyledim bu doktor polip yok dedi anladığım kadarıyla yumurtalığın biraz az çalışıyor dedi tahlil istedi hangisine inananayım bilmiyorum(( yumurtalıkların çalışması için yapabileceğim bi şeyler var bitkisel filan bilgisi olan bana lütfennnnn bilgi versinnnn
inşallah aminnn canlarım dua ediyorum sizler içinhoşbuldukk canımmmm....
fmf siz günler diliyorum bize
hoş geldin canım bende seni hatırlamış gibiyimmerhaba ben bundan alti ay önce hamile olmak isteyenler grubuna katilmistim sonra pek girmeye zamanim olmadi öylece kaldi..ama insallah bu sayfayi takip edicem megde cok pozitif bir arkadasimiz galiba arada bir girip dertlesmek güzel olucak sanirim..
aleyküm selam canım dün galiba gece yeniden yapılanmışslmmm kızlarrr...
kk ya ne olmul böyle değişiklikler var :)
kızlar meg nerde..bıraz önce burdaydı..bilgisi olan ????
çıktı sanırım cnm gerçi çıkıyorum demeden çıkmaz ama...
kızlaaar bir şey soracağım ilişkiden sonra ayakları kaldırın fln diyorlar ya ortalama ne kadar kalkmadan yatmak gerek??Yarım saat fln yeter mi bi de duş için sabahı mı beklemeli yarım saat bir saat sonra alınsa olur mu??
şifaaa devam tabi çiftler uğur getircek bize Rabbimin izni ile))
Megcim iyi olmuş yoksa uyuyacağın yoktu seninYarın için dua edeceğim cnm
lukyimm,bana kalırsa,ilişkide spermler zaten oldukça büyük bir tazyikle şooluyolar ya,yani bacakları dikmek falan çok da gerekli değildir diye düşünüyorum..
yani zaten yerleşen yerleşmiş olmuyo mu?
hiç kalkmadan bir 15 dak yada yarım saat uzanılsa.. belki bel altına bir yastık falan konularak yatılıyor olsa,yeterli olucakmış gibi geliyo bana..
bilmiyorum ama tabii:44:
aleyküm selam canım dün galiba gece yeniden yapılanmışalışamadık dimi
canım kusura bakma kalamayacağım çıkmak zorundayımbebiş yapıcazzzz öpüldün tatlım kalanlara hoş sohbetler , iyi geceler
evett alışmak kolay olmuyor hemen :)
ben de çıkıcam zaten canımm...eşim görevde 3 gündürr...
1 gibi gelecek heralde onunla ilgilenirimm..
sana da iyi gecelerr...öpüyorum canımm...
merhaba ben bundan alti ay önce hamile olmak isteyenler grubuna katilmistim sonra pek girmeye zamanim olmadi öylece kaldi..ama insallah bu sayfayi takip edicem megde cok pozitif bir arkadasimiz galiba arada bir girip dertlesmek güzel olucak sanirim..
Kasketli geldiiiiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?