Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

internetten araştırdım 35 tl ye buldum bir sitede ovulasyon testini 20 tane varmış içinde.almayı düşünüyorum bu ay faydasını gören arkadaşlar varmı acaba

kayram2006 ben seni hangi topikten hatırlıyorum aceba ismin tanıdık geldi ama çıkaramadım:26:

merhaba ben bundan alti ay önce hamile olmak isteyenler grubuna katilmistim sonra pek girmeye zamanim olmadi öylece kaldi..ama insallah bu sayfayi takip edicem megde cok pozitif bir arkadasimiz galiba arada bir girip dertlesmek güzel olucak sanirim..

şifa ö.m gönderdim okudun mu?

uyumak şöyle dursun.....
neysem..

öpüyorum çok,görüşürüz
canımm ben çıkınca yollamışsın sanırım :44: geç okumuş oldum
eşininde bebek kararına sıcak bakmasına sevindim canım :81: inşallah Rabbim bekletmeden nasip etsin
geç olsun da güç olmasın canım okumuşsun ya sonuçta mesajımı amin canım aminnnn inşallah gönlümüzdekiler nasip olur hayırlısı ile aaaa spora ara ver canım tabi sen bilirsin de inşallah müjden yakın zaten
bin gildiiiimmm :92::92::92: bat 13 :82:

uyuyamadan gildim himde :78:

hadi gelin batlarım benim
bende az uykuyla duruyorum halaaaaa
ben geldim kızlaaarr nasılsınız???Biz de oyumuzu kullandık gezdik geldik
hoş geldin canım iyiyim senden naber çiftlere devam dimi

biz de kahvaltıdan önce gittik geldik kalabalık olmadan diye :))) ordan pazara gittik hatta dibinde pazar vardı ordan ev :)) Ordan çarşı
ohhh ne güzel bir taşta iki kuş olmuş hem oy kullanılmış , hem gezilmiş
ayyy canım yaaa inşallah bu ay çiftlerde umudumuz :81:
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım sağol sen nasılsın
selam kızlar nasılsınız bende bebek istiyorum bakalım hayırlısı
aleyküm selam canım hoş geldin aramıza inşallah müjden yakındır
ben kimseyi beğenemiyorum ya istiyorum ama olmuyorr
hayırdır inşallah olsun canım senin yerinede beğenelim
inşallah canımm..
hayırlısı olsun inşallahh...
bu arada listedesin ve listemiz 1. sayfada,ilk mesajda..:92:
tabloya ekli miyiz :81: ayy dur bi bakayım
merabalar kızlar
neler olmuş böyle topik değişmiş bilmem ne
var mı hamiş arkadaşlar malum seçim onlarla uğraşıyorum okuyamadım
merhaba canım hoş geldin inşallah yarın büyük gün göbicikler atacağız burda
selam kzılar ben geldim
pcim düzelmiş gibi duruyor.inş bi daha cozutmaz
ovulasyon testleri recetesiz satılıyo
ama fiyatları biraz pahalı
sevindim canım inşallah bilgisayarında bir daha huysuzluk etmez
aaaaa şimdi hatırladım canım seni diğer topikten rahim röntgeninden bahsetmiştin eee geçmiş olsun atlatmışsın maşallah anestesili mi yaptırdın :26: aaaa benimkinide başka bir dr çekmişti röntgen o normal demişti ama kendi dr uma götürdüm meğer tıkalıymış tüplerim inşallah sende tertemiz çıkmıştır sonucun
canım çok büyük geçmiş olsun cennette bir meleğin var valla dr çok önemli inşallah memnun olacağın dr çıkar karşına ve çok bekleyip , yıpranmadan kavuşursun bebişine
hoşbuldukk canımmmm....
fmf siz günler diliyorum bize
inşallah aminnn canlarım dua ediyorum sizler için
hoş geldin canım bende seni hatırlamış gibiyim inşallah bebeğinde kısa sürede seninle olur
slmmm kızlarrr...
kk ya ne olmul böyle değişiklikler var :)
aleyküm selam canım dün galiba gece yeniden yapılanmış alışamadık dimi

canım kusura bakma kalamayacağım çıkmak zorundayım bebiş yapıcazzzz öpüldün tatlım kalanlara hoş sohbetler , iyi geceler

MEGGGGGGGG canım bak şimdi bende merak ettim seni sessizce çıkmışsın uyuyorsun büyük ihtimal özledim de çokkkk

Son düzenleme:
kızlaaar bir şey soracağım ilişkiden sonra ayakları kaldırın fln diyorlar ya ortalama ne kadar kalkmadan yatmak gerek??Yarım saat fln yeter mi bi de duş için sabahı mı beklemeli yarım saat bir saat sonra alınsa olur mu??

şifaaa devam tabi çiftler uğur getircek bize Rabbimin izni ile))

Megcim iyi olmuş yoksa uyuyacağın yoktu senin Yarın için dua edeceğim cnm

lukyimm,bana kalırsa,ilişkide spermler zaten oldukça büyük bir tazyikle şooluyolar ya,yani bacakları dikmek falan çok da gerekli değildir diye düşünüyorum..
yani zaten yerleşen yerleşmiş olmuyo mu?
hiç kalkmadan bir 15 dak yada yarım saat uzanılsa.. belki bel altına bir yastık falan konularak yatılıyor olsa,yeterli olucakmış gibi geliyo bana..
bilmiyorum ama tabii:44:

şifaaa devam tabi çiftler uğur getircek bize Rabbimin izni ile))

Megcim iyi olmuş yoksa uyuyacağın yoktu senin Yarın için dua edeceğim cnm

dua edin bana canım evet,sağolun..

hiç de regl olucakmışım gibi bir belirtim de yok ama hayırlısı allahtan tabi..
aslında akşamüstü diğer testi de yaptım ve tek çizgi çıktı..
ama tabi adetin üstünden bikaç gün geçmeden tam olarak anlaşılamayabilir diye de düşünüyorum..

Son düzenleme:

evet cnm mantıklı söylüyorsun:))) Peki duş konusu :S Bi de dışarı akanları takmıştım da sifa sağolsun aydınlattı :))

hep gel canım sohbetlerimize.. ayrıca düşüncen için teşekkür ederim
inşallah sende en kısa sürede bebeğini kucaklarsın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…