Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben şimdi çıktım lucky doğru yazdım dimi adını canım ben hemen hemen yarım saat kadar sonra duşumu alırım

kasketli yokum bu gece haahhhh iyice özle beni

hadi şimdi çıktım kızlar ayrılmak pek zor geliyiiiii ama kocişde başımın etini yiyiveriyiiiii

ama ama sorum cevapsız kaldı üüüüüüüüüüüü(((((((((

hee duş dimi?

duşu da ilişkiden sonra yarım saat kadar belinin altında yastıkla yada hiç kalkmadan uzanıyo olucaksın ya..
işte yarım saat sora serbest kalkmak..
bence yani ya,ben sadece sırt üstü uzandımdı valla..

eveeet doğru canımmm sağol cnm hadi çık bekletme kocişi geçirme çift sayıları İyi geceler cnmmm

Son düzenleme:

temem bu gece izinlisin,git hadi bebeem şifam

hayırlısı olsun şifam için bu geceden itibaren güzel allahım inşallahhh........
hayırlısıyla alsın bebeğini kucağına inşallahhh...
Amin..

öpüyorum çoookkk

sifaa döndüm ok yönünde çok şekersin...hepiniz çok şekersinizzz sağolun kızlar iyi ki varsınız benim de uykum geldi kaçayım artık.iyi geceler herkese sabah ve bu hafta bebiş haberli bir gün olsun inş..

Son düzenleme:

sende çok şekersin ki
sende iyi ki varsın canım..
iyi geceler luckymm,görüşürüz

Son düzenleme:
ben 12 bat,durum bildiriyorum:)gelen giden yok:)test yapmıyciiim 4 gün daha bekleme niyetindeyim.

ben 12 bat,durum bildiriyorum:)gelen giden yok:)test yapmıyciiim 4 gün daha bekleme niyetindeyim.

gelip gitmesinler zaten aman maşallah diyimm

nillaaa bende 13 haziran ya..

ama ben 2 tane test yaptım bile..
negatif..
ama bekliyorum bakalım..

bende adet olmazsam eğer 15inde kanda mı baktırsam acaba..

gelip gitmesinler zaten aman maşallah diyimm

nillaaa bende 13 haziran ya..

ama ben 2 tane test yaptım bile..
negatif..
ama bekliyorum bakalım..

bende adet olmazsam eğer 15inde kanda mı baktırsam acaba..

Test yapma bence,bu hayalle yaşamakta güzel:)15 ine kadar gelmezse şayet ben hastanede alacam soluğu.Psikolojik olabilir,şartladık belki kendimizi onun için geç kaldı her testte biraz daha çökmektense kırmızı kartı görür bi defa göçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…