günaydın hatunlar..nasılsınız bakemmmm???
Günaydın kıslar :)
Salı günü Eşimden gelen çiçeklerim kötü kokmaya başladı ama kıyamıyorum atmaya
sağol canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür sen nasılsın?
kızlar ben şimdilik cıkıyorum kızım durmuyor netten oyun oynayacakmış sonra görüşürüz.
çabuk kokmuş cnm ya ben 10 güne kadar saklayabiliyorum vallahi..hergün suyunu değiştiriyormusun..yda asprin atacakmışsın uzun süre kalabiliyormuş
Ay ne bilim, ilk gün suyunu koymadım unutmuşum :18:
2 günüdür ekliyorum çünkü çok büyük vazosu, değiştiremedim. Gitti her halde artık gülleri kurutayım bari.
ben hergün değiştiriyordum valla.yoksa acaip kokuyor yaa..hatta çürümüş diplerinide kesiyordum daha da uzun kalıodu cnmm....
ee sakla tabee kociş hediyesi cnmmm
Bende ona iyi bir hediye verebileydim iyiydi
İnşallah...
vericez cnm Allahın izniyle..bol halvet ==>çabuk bebek
Ya komiğiz çok, dün akşam eve geldim eşim uyumuş, biraz halsizdi. Neyse yemek falan yedik. tabi ben anlamlı anlamlı bakıyorum yüzüne :-Aynen böyle-
Sonra dedi birden ay çok halsizim, oram ağrıyor buram ağrıyor.
-Dedim has odaya beni almayacağını mı demek istiyorsun?
- Aşkım yaa başım ağrıyor....
-Dedim kusura bakma işimiz var çok meraklı değilim sana ama lazım. Git beni bekle.
Adam resmen boynunu eğdi gitti bekledi.
Nedir bu adamların bizden çektiği.
Ben onlara ne diyorum biliomusun? küçük emrah gibi boyunlarını eğiyorlar yine mi anne off yine mi..der gibi bakıyorlar..
bizimkiyle biz ev ödevi olarak bakıyoruz valla artık..alıştı bnmki.gidip pekmezini yiyor hadi aşkım diyor..bnm antredeki halılar simli..muhteşem yüzyılda has odaya giderken altın yol varya..bizim yatak odasınada altın yoldan geçmemiz lazım diyorum..ne yapalım cnm ne çekiyorlar yaa.
9 ay biz taşıyacağız,biz doğuracağız,biz bakacağız..
hiç kusura bakmasın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?