Kesinlikle,
bana diyo çok uyuyorsun, erken yatıyorum diye :)
Dedim kusura bakma bu zamanları değerlendirmem lazım, sen fosur fosur uyuyorken ben geceleri 2 saatte bir emziriyor olacağım.
kızlar günaydın sabah 8den beri geçmişi okuyorum.evet cnm bu aralar 11gibi geliyo eşim.bugün 24. günüm ve 3 gündür halvet yok bizde geç gelmesi ve yorgun olması sebebiyle.ayın 26sına kadar gün aşırı gittik ama o zamandan beri olmuyo ama zaten önemli tarihler de geçti
günaydın kızlar resmen sabah ezanında yattık ve sabahın köründe kalktım bakıcı dr.a gidecekmiş bebek bana kaldı
ay bu durmuyo yaa sürekli kucakta ve ayakta durulacak şu andada ayağımda saallıyorum ama yok durmuyo bebek işini bidahamı düşünsek napsalkkkk
benim 4 temmuz canım pazar erken gebelik testi yapmıştım negtifti.. ama hala kasık ağrılarım devam göğüslerim öyle bi şişti ve hafiften sızlıyor ki anlatamam..ayrıca dün 1 - 2 ve 6- 8 arası annemde koltukta uykuya daldım sanırım bu havalar mahvediyo beni
olsun cnm daha senin önünde uzzuuuun zamanın var.hem daha yeni yeni denemeye başladınız olur cnm bnm hiç kasma kendini..
inşallah canım erken yapmışsın testi aslında kan testinde çıkar ama bekle gününü öyle yap belirtiler var inşallah bebişde vardır:)
yok canım zaten saldım çayırahayırlısı bakalım...bu resimdeki kiimmm çok tatlııı
hala umut var mı cnm ayyyy inşallah hamileyimdir???Yaptığım test ilişkiden 7 gün sonra çıkar yazıyordu erken gebelik testi regle 1 hafta kala kesin sonuç falan yazıyordu ondan artık umursamıyorum
selamlarrrr arı mayalarım çok çalışmamız lazım çokkkk
ben geldimm iğnemi oldum geldim
batı gelen yok mu kızlar test yapacak olanlar
bu arada ben iki gündür adaçayı yağı koyuyourm ama akıntı filan gelmiyor ağzıma acımsı bi tat oluyo koyduktan birkaç saat sonra nedirki bilemedim.
cnm teyzemin kızı.minik kuzenimiz.sık göremiyoruz ama yurtdışında yaşıyor
teyzemde bnm gibi rahim filmi çektirdi 1 ay sonrada gibeğğğ kaldı bu kızımız oldu sonra..
inşallah banada uğurlu gelir şu film yaaaa
cnm bnm görmcem normal testlerden almıştı.9 gün geçmesine rağmen negatif gösteriyordu.kan testi yaptırdı bide baktık gibeğğğğ
hayırlı uğurlu olsun balım...rastgele..
inşallah hayatımcım inşallahhhhhh
bide o dün yazdığım yusuf süresini kimse umursamadı sanırsam ama bi bakın derim ben size heee bişey kaybetmezsiniz küüüüü
ben bu akşam başlıyorum okumaya kısmetse çok zor bişey değil.nasipin nerden geleceği belli olmaz Rabbime yönelmek en güzeli en hayırlısı olur....
hala umut var mı cnm ayyyy inşallah hamileyimdir???Yaptığım test ilişkiden 7 gün sonra çıkar yazıyordu erken gebelik testi regle 1 hafta kala kesin sonuç falan yazıyordu ondan artık umursamıyorum
kızlar bakın bunu bi arkadaşım söledi bana bende araştırdım ve hemmen duayı buldum hazırladım ben 7 gün okuycam arkadaşımda arapça yazıp güzelce muhafaza edip üstümde taşımam için bana hazırlıcak...
Baht açıklığı için okunur.
Yusuf Suresi bir kağıda yazılıp, hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur.
Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir.
Suçsuz yere hapiste olan; "Felamma dehalu ala Yusufe ava ileyhi" den "el hakim" e kadar olan ayeti; gül suyu, safran ve misk karışımı mürekkeple yazıp, sağ pazusuna bağlar ve ayeti okumaya devam ederse en kısa zamanda kurtuluşa erer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?