Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

batı gelen yok mu kızlar test yapacak olanlar
bu arada ben iki gündür adaçayı yağı koyuyourm ama akıntı filan gelmiyor ağzıma acımsı bi tat oluyo koyduktan birkaç saat sonra nedirki bilemedim.

Kesinlikle,
bana diyo çok uyuyorsun, erken yatıyorum diye :)
Dedim kusura bakma bu zamanları değerlendirmem lazım, sen fosur fosur uyuyorken ben geceleri 2 saatte bir emziriyor olacağım.

aynen...bizim paşa diyorki bi olsun ben bakarım ona geceleri..dedimki 3 gün bakarsın o da hevesten sonra gece gündüz bnm ellerimi öper..
cnm valla onlar keyfindeler işin.bu kadarıda onlara sıkıntı olmuyordur emin ol.sadece üzülüyorum çünkü işe gidip yoruluyor sonrada akşam gel bu işi hallet ama geçici bi süre ya idare der olnlarrr

benim 4 temmuz canım pazar erken gebelik testi yapmıştım negtifti.. ama hala kasık ağrılarım devam göğüslerim öyle bi şişti ve hafiften sızlıyor ki anlatamam..ayrıca dün 1 - 2 ve 6- 8 arası annemde koltukta uykuya daldım sanırım bu havalar mahvediyo beni

olsun cnm daha senin önünde uzzuuuun zamanın var.hem daha yeni yeni denemeye başladınız olur cnm bnm hiç kasma kendini..

cnm valla hiç ama hiç umurumda değil..biliyorum zor ama olsunlarda bvi gülüşlerine can kurban onların..ben 3üz bile olsa razıyım.Allahım sağlıkla versin inşallahh yeter

inşallah canım erken yapmışsın testi aslında kan testinde çıkar ama bekle gününü öyle yap belirtiler var inşallah bebişde vardır:)

inşallah canım erken yapmışsın testi aslında kan testinde çıkar ama bekle gününü öyle yap belirtiler var inşallah bebişde vardır:)

hala umut var mı cnm ayyyy inşallah hamileyimdir???Yaptığım test ilişkiden 7 gün sonra çıkar yazıyordu erken gebelik testi regle 1 hafta kala kesin sonuç falan yazıyordu ondan artık umursamıyorum

Son düzenleme:
yok canım zaten saldım çayıra hayırlısı bakalım...bu resimdeki kiimmm çok tatlııı

cnm teyzemin kızı.minik kuzenimiz.sık göremiyoruz ama yurtdışında yaşıyor
teyzemde bnm gibi rahim filmi çektirdi 1 ay sonrada gibeğğğ kaldı bu kızımız oldu sonra..
inşallah banada uğurlu gelir şu film yaaaa

hala umut var mı cnm ayyyy inşallah hamileyimdir???Yaptığım test ilişkiden 7 gün sonra çıkar yazıyordu erken gebelik testi regle 1 hafta kala kesin sonuç falan yazıyordu ondan artık umursamıyorum

cnm bnm görmcem normal testlerden almıştı.9 gün geçmesine rağmen negatif gösteriyordu.kan testi yaptırdı bide baktık gibeğğğğ

batı gelen yok mu kızlar test yapacak olanlar
bu arada ben iki gündür adaçayı yağı koyuyourm ama akıntı filan gelmiyor ağzıma acımsı bi tat oluyo koyduktan birkaç saat sonra nedirki bilemedim.

serapım canımcım adaçayı yağını en fazla 5 gün kullanman lazım biliyosun dimiiiii

ayyy inşallah canımm inşallahhh..
cnm bnm görmcem normal testlerden almıştı.9 gün geçmesine rağmen negatif gösteriyordu.kan testi yaptırdı bide baktık gibeğğğğ

hayırlısı canım inş hamileyimdir ben de

hayırlı uğurlu olsun balım...rastgele..

inşallah hayatımcım inşallahhhhhh
bide o dün yazdığım yusuf süresini kimse umursamadı sanırsam ama bi bakın derim ben size heee bişey kaybetmezsiniz küüüüü
ben bu akşam başlıyorum okumaya kısmetse çok zor bişey değil.nasipin nerden geleceği belli olmaz Rabbime yönelmek en güzeli en hayırlısı olur....

ben okudum cnm onu..sağol paylaşımın için..
Tabisiiii en güzeli Rabbime yalvarmak..O bizim için en hayırlısını verir

ya takıldım tarkanın şarkısına kızlar yaa..

sen aşkı çiçek böcük güneş bulut sanmışsınnn lalalaaaaa

sivatancım tekrar yazar mısın ne zmaan kaç kere nasıl okuyacağız???okudum ama o kadar sayfa vardı ki kafamda kalmadı..
sivatancım inş kavuşursun bebekine

tabiki var daha erken yaptın testi bekle günün geçsin öyle yap kan testi tabi daha kesin sonuç oluyo imkanın varsa bi yaptır bence

inşallah yaparsınız da Rabbim kabul eder canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…