Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım hani topik vardı orda hep hemen böyle akıntı başladı bilmem ne yazmışlar ondan dedim canım hayırlı olsun iğnen hadi hayırlısı inşallah

bende de var biliyonmu sarı bi akıntı (ıııyyyyyyyy yazmak bile içimi kaldırıyo ama) ben adet bitti ya bir güncük daha denedim çünkü adetliyken göremedim bişey oldumu diye deniyim dedim var sarı bişeyler o günden beri hemde çokkk.ya yağdan yada ben çok idrar yollarımı üşütüyom geçen ay üşütmüştüm ondan bilemirüm artık

oyyy oyy megim gelmiş hoşgelmiş

datlu cadum benimmmmmm

Son düzenleme:

canım bende de pamuğa yapışıyor sarı leke ama çok az bi küçük damla gibi dünde öyle oldu bugünde varla yok arası bi şeydi 3 gün daha kullanıcam bu arada ovülasyon testi sipariş verdim doktora gidiyorum takip için ama yinede ne bileyim alayım dedim hayırlısı bakalım bugün ilaçlarımı almayı unutmuşum sabah

demekki sende iltahap filan yok canımcım benim ne güsel işte sevin sevin

bende de adetten sonra beze kapkara kan gibi damla geldi yine ama okadar başka bişey yok sarıdan gayrııı.hayırlısı artık hepimiz için hakkımızda cicikomcum

emeksiz yemek olmassss

has oda heee

aslında mecburiyet olmasaydı,inadına her gece isterlerdi dimi

oyyy oyy megim gelmiş hoşgelmiş

datlu cadum benimmmmmm

ben geldii efet

inşallah canımmmm...
bu arada benim de akıntım fena arttı kızlar yaaaaa nedense

ohh be megggg seninle aynı zaman diliminde olmak ne güzelll

lucimmm dadlumm

veeee herkese miyaba batlarım canlarımmm,dün gece cozuttu gene biz yaaa

inşalah canım Rabbim hakkımızda olanı versin hakkımızda olanı da gönlümüze güzel kılsın

emeksiz yemek olmassss

has oda heee

aslında mecburiyet olmasaydı,inadına her gece isterlerdi dimi

ben geldii efet

veeee herkese miyaba batlarım canlarımmm,dün gece cozuttu gene biz yaaa

aynen cnm bnm.evet valla okumaya üşendim şööle bi baktım o kadannn yaaa

has oda anacım altın yolumuz bile var simli simli

okudunuz mu dün geceki geçmişi bilmiyorum ama,ben diyim gene bakın;

dün gece benimki mesaiye kaldı işte ve 11e doğru geldi..
didi ki,aşkum benim kolumu kaldırcak halim yok,değil kii............ didi
bende didim ki,o zaman sen yat uyu,ben seni uyandırırım halvet içün..:86:
heh ööle yapalım temem didi,gitti uyudu..

biz kızlarla sabahladık ama muhabbet çok dadluydu.. benim de aslında 13. günümdü dün..
ben sabah 5 te ööle bi attım ki yatağa kendimi,sorasını hatırlamıyorum,hemen sızmışım..
bizim 13. gün yalan oldu anlıcanız..
ama 12. gün yapmıştıktı halvetimizi,bişe olmas..

Son düzenleme:
geçmiş o kadar çok ilerliyo ki sayfalar okuyamıyorum maşallah iyi sohbet varmış biraz göz gezdirmiştim
hadi hepinizi öpüyorum yemeğe inip gelicem

eferimmm..ama 13.günüde es geçmüşsün o ayruuu
onlar der öle kolumu kaldıramam aman bacağım oynemio diyee..
bakma sen blöf yapıyorlar..
askeri iştima lazım bunlara vallahhh bağğğğ

süper süper süper...kızlaaar ben daha yatağımı bile toplamadm ne tembelim dimi yaaaaaaa..bu arada dün annemde 1den 2 ye 6 dan 8 e uyuya kalmışım :S :S sürekli bi yatıp uyuma modundayım ben yaa

Son düzenleme:
süper süper süper...kızlaaar ben daha yatağımı bile toplamadm ne tembelim dimi yaaaaaaa..bu arada dün annemde 1den 2 ye 6 dan 8 e uyuya kalmışım :S :S sürekli bi yatıp uyuma modundayım ben yaa

luckim acaba diyoruuummm seeennn..
yaw erken gebelik testi hikaye bee,kanda baktırtıversen?

ben pazara didicemmmm birasdann

görümcemin minik oğluda misafir kayınvalidem gel acıcık bak deyi..oradanda ona didicem..

çocuk yine canımı çkarticek yavvv..ateş ateş 2 dk yerinde durmuyorkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…