hello teyzoooş naparsın be yaa
napiim canım ya,halvet halvet üstüne :86:
sen naparsın bebeğim?
allah kolaylık versin bacııım ne diyim :)
bende iyiyim ne olsun başdönmeleri ve mide bulantılarımızı saymazsak
cok başımı döndürüyo senin bu yegenin yaa dogunca popişini ısırcam heee
kızlar sanırım erken hasta olacağım bu ay ben...
bende geçen ay öyle hissettim kasık agrılarım vs vs herşey regl olcagımı gösteriyodu meg bilir hatta test bile yapmaya tırsıyodum nerdeyse emindim hasta olcagıma. moralini yüksek tut bidenem her an herşey olabilir
bende yirim o mercimeği bendeeee
annesi bi doğsun boy boy resimlerini koycaz buraya
ayyyyyyy canımmmm inşallah içini açtın valla güzel annemizzzinşallah canım inşallah ben de pazartesiyi bekliyorum bi umut bakalım
ilk ultrason resmi var ama daha kesesi 1.4cmcik yegeninizin. 4 temmuzda insallah daha net bir resmi olcak kalp pıtpıtlarını dinlemeye gitcez teyzesiiiiii
sabret gülüm dua et inşallah istedigin gibi olur. herzaman diyorum psikolojini rahat tuttugun zaman hamile kalmak kolaylasıyor
bende geçen ay öyle hissettim kasık agrılarım vs vs herşey regl olcagımı gösteriyodu meg bilir hatta test bile yapmaya tırsıyodum nerdeyse emindim hasta olcagıma. moralini yüksek tut bidenem her an herşey olabilir
ne yaptın anacım iğneni oldun mu?şimdi nasıl bi yol izliyosun anlatsana
nillaaa öğrendim ben mor renkli nickin anlamını..
yeni üyeymiş ve mailini aktif etmesi gerekiyormuş forumda yazabilmek için..
hatırladım sonradan da..
yaptım anam yaptımmm bugün 11 bıççıkta yaptım iğnemii
şimdi yatakodasının yolunu izliyoz anacım daha başka yol yok bütün aşamalar tamam son durak oda has odaaaaaa
kızlar bısey sorcam:S dıs gebelıgın anlasılması cok mu zor 4 aylık bı dıs gebelık olurmu ultrosonda gorunmeden:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?