sağolasın cnm. umut dünyası işte. aklımızla kalbimizi bazen bir noktada buluşturmak zor oluyor ama tabiki her şey kısmet
ben çıkıyorum canlarım..kendinize çok iyi bakın görüşmek üzreeeeeeee
birsum bekliyum seni kuzu :79:
kızlaaar ben de evi toparlayım görüşürzzzz
temem görüşürüz
aslında bende bi ara kaybolup evi toparlarım birazdan..
Elektrik supurgesi saticisi, bir
apartman dairesinin kapisini
calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus
oldugunuz kovanin icinde at pisligi
var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin
icine dogru savurarak
dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik
supurgesi ile 10 dakika icinde
bunu temizleyemezsem, bu boku
yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates
sosu da istermisiniz ? Elektrikler
kesik de.. "
kızlar gecende limon testi deniyordu ya 1hafta önce bende bakayım dedim adetim biteli 9.10gün olmuştu öylesine bakayım dedim limon üste kaldı deminde dedim bir yapayım inandığımdan değil öylesine yaptım cünkü benim daha bugun 17.gün yinede yaptım bu sefer limon dibe coktu bu nedir şimdi hamile mi oluyor aman inanmıyom cok daha var benim günüme...bide beyaz akıntı diyordum ya size 3gündür devam ediyor oda ne anlamadım...
biz delmeden toparla o zaman aceppp..öptümmmmmmm kaçtım dittim bennnn
kızlar gecende limon testi deniyordu ya 1hafta önce bende bakayım dedim adetim biteli 9.10gün olmuştu öylesine bakayım dedim limon üste kaldı deminde dedim bir yapayım inandığımdan değil öylesine yaptım cünkü benim daha bugun 17.gün yinede yaptım bu sefer limon dibe coktu bu nedir şimdi hamile mi oluyor aman inanmıyom cok daha var benim günüme...bide beyaz akıntı diyordum ya size 3gündür devam ediyor oda ne anlamadım...
piki
beyaz akıntı gibelikte de oluyomuş.. normal akıntı artarak devam edermiş.. sen daha iyi biliyosundur canım..
limon olayını hatırlamıyorum ben :26:
valla bu nasıl akıntı anlamadım bende yumurta akı gibi bişe ya bazen daha cok coğalıyor pet bardağı idrarını ediyormuşsun üstüne yarım limondan birkac damla sıkıyormuşsun üstte kalırsa limon hamile değilmişsin altta kalırsan hamileymişsin
biraz daha bekle limonla falan uğraşma gebelik testi al için rahat etsin inş hamişsindir bu isaretler hamile olduğunu gösterir ama yinede fazla ümitlenme
kızlar selamm,nassınız eyisiniz?Meg mor un ne anlama geldiğini buldun mu çatlıyciim meraktan
valla bu nasıl akıntı anlamadım bende yumurta akı gibi bişe ya bazen daha cok coğalıyor pet bardağı idrarını ediyormuşsun üstüne yarım limondan birkac damla sıkıyormuşsun üstte kalırsa limon hamile değilmişsin altta kalırsan hamileymişsin
allah razı olsun canım bi belirtim olmadı sadece adete 3 gün kala çok uykum geldi bu ay beklemiyordum yumurtlama falan kaçırdım adetten 8 gün sonra oldu nasipmiş işte çok şükür allahım bu evladımı kucagıma alıp büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?