Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağolasın cnm. umut dünyası işte. aklımızla kalbimizi bazen bir noktada buluşturmak zor oluyor ama tabiki her şey kısmet

birbirimizi en iyi biz anlarız

bende dün gündüz bi umutsuzluk rüzgarına kapılmıştım.. bi hüzün çökmüştü üzerime..

napalım,biz yapmamız gerekeni yapalım ve gerisini Allaha bırakalım dimi..

sivatan,dün halvet gerçekleşti mi merak ettim kıss :86:

Son düzenleme:
kızlar gecende limon testi deniyordu ya 1hafta önce bende bakayım dedim adetim biteli 9.10gün olmuştu öylesine bakayım dedim limon üste kaldı deminde dedim bir yapayım inandığımdan değil öylesine yaptım cünkü benim daha bugun 17.gün yinede yaptım bu sefer limon dibe coktu bu nedir şimdi hamile mi oluyor aman inanmıyom cok daha var benim günüme...bide beyaz akıntı diyordum ya size 3gündür devam ediyor oda ne anlamadım...

Son düzenleme:
Elektrik supurgesi saticisi, bir
apartman dairesinin kapisini
calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus
oldugunuz kovanin icinde at pisligi
var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin
icine dogru savurarak
dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik
supurgesi ile 10 dakika icinde
bunu temizleyemezsem, bu boku
yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates
sosu da istermisiniz ? Elektrikler
kesik de.. "

allaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperdi bu

evet cnm ilginç bir sonuç çıkmış. ama yumurtlamanın 14. gün gerçekleştiğini varsayarsak, 3 gün sonra idrarına yansıması erken gibi geldi bana. akıntının devam etmesi döllenmeye işaret olabilir. çünkü gebelikte akıntı devam edermiş

biz delmeden toparla o zaman aceppp..öptümmmmmmm kaçtım dittim bennnn

piki

beyaz akıntı gibelikte de oluyomuş.. normal akıntı artarak devam edermiş.. sen daha iyi biliyosundur canım..
limon olayını hatırlamıyorum ben :26:

Son düzenleme:
piki

beyaz akıntı gibelikte de oluyomuş.. normal akıntı artarak devam edermiş.. sen daha iyi biliyosundur canım..
limon olayını hatırlamıyorum ben :26:

valla bu nasıl akıntı anlamadım bende yumurta akı gibi bişe ya bazen daha cok coğalıyor pet bardağı idrarını ediyormuşsun üstüne yarım limondan birkac damla sıkıyormuşsun üstte kalırsa limon hamile değilmişsin altta kalırsan hamileymişsin

biraz daha bekle limonla falan uğraşma gebelik testi al için rahat etsin inş hamişsindir bu isaretler hamile olduğunu gösterir ama yinede fazla ümitlenme

biraz daha bekle limonla falan uğraşma gebelik testi al için rahat etsin inş hamişsindir bu isaretler hamile olduğunu gösterir ama yinede fazla ümitlenme

limonu öylesine denedim canım ümitlenmiyorum zaten evde test var ama onla yapmadım cünkü olsa bile cıkmaz cok erken hayırlısı inş...

nisanur,derin reglinden itibaren 6. gün gibeğ kalmıştı unutmayalım

8. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…