Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bulabildin mi bişi meg?ben sosyal bi insan olucam az sonra komşum yazlıktan dönmüş kahve içiçez birlikte

ohhh afiyet olsun nillacım..
ya kızlar ben uyukluyoru var ya balkon yıkadım çamaşır asacağım şimdi sonra duşa girip uyuyayım bari

bende iyim cnm bir sizlere bakayım dedim

aa neden çok uykun geliyorki

sıcaktan diye düşünüyorum canım annem bile dün dedi ki ne çok uyudun kızım :))) 12 de yatıyorum 8 de zor kalkıyorum şimdi gene geldi valla...akıntım da fena arttı..ya valla afedersiniz ama sabah koysam günlük ped akşama sapsarı oluyo :S ıyyyyyyyy

canlarııım merhabalar nasılsınız? makinaya camasır attım azcık bi kahve yaptım kendime içtim. şimdide acayip başım dönüyor. tansiyonummu düşüyr ne anlamadım.sizler nasılsınız neler yapıyosunuz

ohh afiyet olsun canım ben de asacağım şimdi nevresimleri yıkadım da...iyiyiz canım biz sen nasılsın yorma kendini fazlaaaaaa

belkide cnm şimdiden yormayalım birşeye :) inşallah iyi birşeylerdir cnm benim bende adetim bitsin diye bekliyorum işte :)

iyiz cnm sen nasılsın ?? dinlen cnm yorma kendini hiç bebişle dinlenin

Merhabaa... Geçen ay gibi bu ayda hüsran oldu.. GEÇEN AY 5 GÜN GEÇMİŞTİ BETAHCG 27 idi. Doktor ümitli idi. Ama iki gün sonra pufff.. Bu ay progsteron 24 idi ve doktor ikiz olurmu bide demişti. üç gün geçti yine puff. Ama pazartesi gece çok fena oldum. Ölüyorum sandım. Çok ağrım oldu. Doktora gittim. Ultrason verdi. Bakalım birdedi. Neye bakacak bu şimdi. Acaba düşükmü yaptım. Bişeyde demedi. Bişeyler yazın ne olur ? Sanırım prolaktin yine yükseldi ve pufffff (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…