nisanur,derin reglinden itibaren 6. gün gibeğ kalmıştı unutmayalım
kızlar ben cıkıyorum namaz kılıp kuran okuyacam sonra yine görüşürüz iyi sohbetler sizlere ...
kızlar ben cıkıyorum namaz kılıp kuran okuyacam sonra yine görüşürüz iyi sohbetler sizlere ...
ohhh afiyet olsun nillacım..
ya kızlar ben uyukluyoru var ya balkon yıkadım çamaşır asacağım şimdi sonra duşa girip uyuyayım bari
luckycimmm nasılsın cnm ??
sürekli uyuklamam dışında iyiyim canım...sen???
bende iyim cnm bir sizlere bakayım dedim
aa neden çok uykun geliyorki
canlarııım merhabalar nasılsınız?makinaya camasır attım azcık bi kahve yaptım kendime içtim. şimdide acayip başım dönüyor. tansiyonummu düşüyr ne anlamadım.sizler nasılsınız neler yapıyosunuz
sıcaktan diye düşünüyorum canım annem bile dün dedi ki ne çok uyudun kızım :))) 12 de yatıyorum 8 de zor kalkıyorum şimdi gene geldi valla...akıntım da fena arttı..ya valla afedersiniz ama sabah koysam günlük ped akşama sapsarı oluyo :S ıyyyyyyyy
canlarııım merhabalar nasılsınız?makinaya camasır attım azcık bi kahve yaptım kendime içtim. şimdide acayip başım dönüyor. tansiyonummu düşüyr ne anlamadım.sizler nasılsınız neler yapıyosunuz
belkide cnm şimdiden yormayalım birşeye :) inşallah iyi birşeylerdir cnm benim bende adetim bitsin diye bekliyorum işte :)
iyiz cnm sen nasılsın ?? dinlen cnm yorma kendini hiç bebişle dinlenin
♥ ♥ Kadına karşı şiddete karşı değilim,içten gelen küçük bir tekmeyse bu eğer .. ♥ ♥
miyaba miyabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?