düşünüyoruz melisim.. Allah kısmet ederse..
bu 2. ay denememiz..:92:
hayırlısı allahtan..
batını sööle de yazalım listeye bebeem
selamlar yeni gelen arkadaşlarım
[sıze=3][/sıze] ya kızlar ,kac gundur ust-uste halvet.... Kocıshe dıyorum kı,daha temuzun 10-a kadar devam edıcez.agzı bır karısh achık kaldı.bır de kechıboynozu suyu ıchırıyorum.dıyor kı,sen benı kudurtacakmısın kız...
aylarca ve bazılarımız gibi senelerce ugras bebek bebek diye deli ol. sonra bebiş gelsin kociş kafayı yesin. sanırım kıskanclıkları başlıyo yada antrapoza giriyolar delimi ne bunlar yahu valla çıldırmamak elde değil. bizimkini görseniz bi tripler bi bunalımlar bıktım yahu alttan almaya
acaba bebişi istemiyomu diyorum bazenzaten bütün hormonlarım alt üst ne var yani azıcık alttan alsa azıcık anlayışlı olsa
of ben nasıl büyütcem bu koca bebeği.
aylarca ve bazılarımız gibi senelerce ugras bebek bebek diye deli ol. sonra bebiş gelsin kociş kafayı yesin. sanırım kıskanclıkları başlıyo yada antrapoza giriyolar delimi ne bunlar yahu valla çıldırmamak elde değil. bizimkini görseniz bi tripler bi bunalımlar bıktım yahu alttan almaya
acaba bebişi istemiyomu diyorum bazenzaten bütün hormonlarım alt üst ne var yani azıcık alttan alsa azıcık anlayışlı olsa
of ben nasıl büyütcem bu koca bebeği.
hadi hayırlısı olsun megimm makarnam benim:)
listye yaz tamamm cnm
temmuzz 10 nuu megimm
sanki seni bi yerlerden tanıycam canımcım ama nerden?hoşgeldin aramıza ama[ı]temmuzz 10 nuu megimm[/ı]
sen beni,senin yazdıklarını okuyamamaktan kudurtcan kızzz
bak bööle bakıyorum bu kız ne dedi diye
nassı yazıyun bebeem öyle yaaaCANIM BENIM,BEN ş ve ç harflerini ingilizce yaziyorum.ondan mi okuyamadin??????
okudum gülüm üzme kendini ne olur. bak zaten bende mutsuzum bugün ağlıycam valla yaaaaa
bekle bakalım canım devamı gelcekmi.inşallah yerleşme kanaması falandır.ama değilsede takma kafana temmuzda hep beraber gene burda olcaz inşallah ama bu sefer bebişlerimizle
aaaaaaaa luckim üzülme nolur..
eğer adet kanaman başladıysa,önümüzdeki halvetlere yoğunlaşıcaz bebeem..
Du bakalım. Bekle iyice artıcak mı?.
Ara kanamalar olabiliyor. Benimde geçen ay 2 gün geldi.
CANIM BENIM,BEN ş ve ç harflerini ingilizce yaziyorum.ondan mi okuyamadin??????
çok sağol canımcımsivatan
a_d
missaltin
kayram2006
ketenhelva
bilginkız+
nilla
mevsimsu
kk pro üyemeg+
luckyincident
ısmayilova
filorinda
ikiz81
berceste_
maşallah sizee tüüü tütüüü tüüü tüüü tüüüüüüü
heee ondan okuyamıyorum bebeem yaa :44:
Rica etsem öyle yazmayabilir misin kuşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?