Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[sıze=3][/sıze] ya kızlar ,kac gundur ust-uste halvet.... Kocıshe dıyorum kı,daha temuzun 10-a kadar devam edıcez.agzı bır karısh achık kaldı.bır de kechıboynozu suyu ıchırıyorum.dıyor kı,sen benı kudurtacakmısın kız...

sen beni,senin yazdıklarını okuyamamaktan kudurtcan kızzz
bak bööle bakıyorum bu kız ne dedi diye
nassı yazıyun bebeem öyle yaaa

canım yaaaa üzme o tatlı canını lütfen baş bebişin de üzülür sonra? eşin şimdi ilgisiz kaldığını hissediyordur malum bebiş için kullandın kullandın şimdi de bir kenara atıldığını hissediyordur sen onu biraz şımart gerisi gelecektir zaten. onun kumandası senin elinde biliyorsun değil mi?

onada zaman ver oda alışması lazım sende öle hamileliğin arkasına sığınmayın bakim hemencecik anlayış sabır ikinizede lazım
bilgincim ama senin naz yapma huysuz olma hakkın var tabee öle abartmadan
anayymmm sefiyom kıss seni bennn annişcikimizz şımar şımar

sivatan
a_d
missaltin
Kayram2006
ketenhelva
bilginkız+
Nilla
mevsimsu
KK Pro Üyemeg+
luckyincident
Ismayilova
filorinda
ikiz81
berceste_
MAŞALLAH SİZEE TÜÜÜ TÜTÜÜÜ TÜÜÜ TÜÜÜ TÜÜÜÜÜÜÜ

okudum gülüm üzme kendini ne olur. bak zaten bende mutsuzum bugün ağlıycam valla yaaaaa

yok canım aslında üzülmüyorum bebiş yoksa olsun bitsin bir an önce diyorum sadece bu kadar erken olması normal mi ki??

bekle bakalım canım devamı gelcekmi.inşallah yerleşme kanaması falandır.ama değilsede takma kafana temmuzda hep beraber gene burda olcaz inşallah ama bu sefer bebişlerimizle

canımm inş yerleşmedir inşallahhh Ama değilse de sağlık olsun temmuzda inşallah işime gelir bir an önce işimize bakarız biz de dediğim gibi tek takıldığım nokta 7 haziranda olmuştum bu kadar çabuk olması:S

aaaaaaaa luckim üzülme nolur..
eğer adet kanaman başladıysa,önümüzdeki halvetlere yoğunlaşıcaz bebeem..

yok canım üzülmüyorum merak etme sen sağlık olsun inşallah temmuzda gelsinnn

Du bakalım. Bekle iyice artıcak mı?.
Ara kanamalar olabiliyor. Benimde geçen ay 2 gün geldi.

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım bekliyorum bakalım... benim reglim normalde 3 gün sürüyor 3. gün tamamen bitiyor zaten :S bu arada yumurtlama dönemimi hesağladım 5 10 temmuz çıkıyo bu sefer erken olduğum için yani regl biter bitmez başlıyo gibi oluyo :S sanırım vücut hapın etkisini atmaya çalışıyo.8 mayısta hapı bıraktım 12 haziranda normal oldum sonra 26 gün sonra 7 haziranda oldum şimdi de 23 gün sonra yani bugün oldum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…