Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bişey demedi meg im. halvet konusunda. ben sadece birkaç gün ara verdim kafama göre. ama sanırım bunla alakası yok bizim koca bebeğin depresyon halinin

Çok güzel bir söz vardır ANNELİK HİSSEDİLİR,BABALIK SONRADAN ÖĞRENİLİR bu yazıyla doğru orantılı olaraktan şeyttim:)

bişey demedi meg im. halvet konusunda. ben sadece birkaç gün ara verdim kafama göre. ama sanırım bunla alakası yok bizim koca bebeğin depresyon halinin

aslında bence bununla da baya alakalı bilginim..
onu artık daha az istediğini,bebeği kendisinden çok önemsediğini ve önemsiyeceğini düşünüyodur garibim şimdi..

aslında bence bununla da baya alakalı bilginim..
onu artık daha az istediğini,bebeği kendisinden çok önemsediğini ve önemsiyeceğini düşünüyodur garibim şimdi..

ama sanırım öyleeeee biliyomusun hamilelikte tek düşündügün bebeğin oluyo çaktırmıyosun ama ööle doğanın kanunu buu

ama sanırım öyleeeee biliyomusun hamilelikte tek düşündügün bebeğin oluyo çaktırmıyosun ama ööle doğanın kanunu buu

işte öyle olmadığı izlenimini yarat evde sende..
'sen' önemlisin ilk olarak mesajını vermeye çalış..
aslında bebiklerimiz önemli tabe,koca bebikler büyüsünler biraz yaa

regli olduğunu düşünmüyorum canım 24.cü gün çünkü yerleşme kanaması olabilir

ay hadi inşallah luckim yaaa

filorindacımmm megcimmm bunu okuyunca gözlerim doldu biliyo muusnuz???keşke ne olur dua edin bana keşke yerleşme kanaması olsa ama hissediyorum gelcek devamı (((( Tetikte bekliyorum bakalım

filorindacımmm megcimmm bunu okuyunca gözlerim doldu biliyo muusnuz???keşke ne olur dua edin bana keşke yerleşme kanaması olsa ama hissediyorum gelcek devamı (((( Tetikte bekliyorum bakalım

canım pozitif düşün benimde hiç umudum yoktu rabbim oldedimi oluyor işte hem ben 12.13.14.16 günleri ilişkiye girdim ilk denemdi olmaz zaten demiştim umudunu kırma kalbinide bozma herşey allahtan

Dularımız seninle p.tesi sabırsızlıkla bekleyeceğim.
İnşallah devamı gelmez ve pamuğun seni bulur :)

hayırlısıyla bebikin içindedir inşallah canım..

sen yaz ama buraya durumlarını,merak ederim ben..

merhaba fıstıklar..yeni geldim..ama küçük bi misafirim var..kucağımda şuan..onunla ilgileniyorm.sizede bir görüneyim dedim.kendinize iyi bakın akşama görüşürüz...

merhaba fıstıklar..yeni geldim..ama küçük bi misafirim var..kucağımda şuan..onunla ilgileniyorm.sizede bir görüneyim dedim.kendinize iyi bakın akşama görüşürüz...

temem öp bızdığı..
görüşürüz canım

canım pozitif düşün benimde hiç umudum yoktu rabbim oldedimi oluyor işte hem ben 12.13.14.16 günleri ilişkiye girdim ilk denemdi olmaz zaten demiştim umudunu kırma kalbinide bozma herşey allahtan

Dularımız seninle p.tesi sabırsızlıkla bekleyeceğim.
İnşallah devamı gelmez ve pamuğun seni bulur :)

canlarım benim çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden biz de bu ay 4. günden itibaren gün aşırı çalıştık 3 gün öncesine kadar...Rabbim elbet biliyordur uygun zamanı hakkımızda her zaman en hayırlısı olsun ve inşallah hayırlısı ile alalım bebğimizi kucağımıza inşallah :))))))))))
Regl olduysam da rabbim sağlıkk versin elbet gelecek bebeğimiz....

senden de Allah razı olsun luckimm

heh işte böyle olmalıyız

hayırlısıyla bebikin içindedir inşallah canım..

sen yaz ama buraya durumlarını,merak ederim ben..

evet ya hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için kendini üzme bidenem

Kızlaaar iyi ki varsınız Allahım hepinizden razı olsun ne güzel böyle destek olmak birbirimize ben de hep sizlere dua ediyorm inanın ki... megcim mutlaka yazarım tabi :))))

hoşgeldin cnm sen de iyi bak kendine öp fıstığııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…