sızmazsam söz cnmmm gelirim...canımı sıktı bu koca uyandırıveriom kendini şirkette sanıyorrr heralde işle ilgili şeyler soruverio bana ..eee normal o kadar halvetten sonra adamda gafa mı galır gariiii
allah hürrem sultan bereketi versin canim54:
sızmazsam söz cnmmm gelirim...canımı sıktı bu koca uyandırıveriom kendini şirkette sanıyorrr heralde işle ilgili şeyler soruverio bana ..eee normal o kadar halvetten sonra adamda gafa mı galır gariiii
o sesini yirimm yiriiimmmmm
o içindeki sese benide bir sor bakem cnm yaaa ne olurrrr:18::18::18:
kızlaaarr sanırım ben regl oldummm kötü olan şu ki bugün 24. günüm 7 haziranda regl olmuştum...demin duşa girerken peçeteyle sildim ve pempe akıntı geldi resmen pespembe ve çok çok tırnak ucu kadar da kırmızılık vardı...((((((((((((((((((((((((((((
o icimdeki sese sorunca söylemiyo böyle arada bir kendi isterse geliyo cnmbirdahaki sefere gelince sorarim bakim ne dicek
anaaaaaaaaaaaam banada öyle geliiiiiii
İnşallah sırada sen varsın sonrasınıda sıralıycamaklıma geldikçe başka kim var ilk ayları olan
İnşallah sırada sen varsın sonrasınıda sıralıycamaklıma geldikçe başka kim var ilk ayları olan
şekerim o implantasyon kanaması olmasın ??? bu kadar erken gelir mi reglin?
ben o sıralamaya giremicem heralde daha adet bile olamadım offfffffffff
kizma ama canim bence reglin geldi yerlesme kanamasi cok koyu bir kahverengi oluyoesensss sağlıkla gelsin inş bebişinnn...
Kayrammm canım ya içine bi soruversene benim bugün gelen regl mi yoksa yerleşme kanaması mı
ben varım yellowcummm
kızlar valla özeniyorum adetken de konuşmayın fazla halvet falan yaaa
bi bitsede başlasak halvetlere
sen hiçmi adet olamıyorsun sorun nedir üzülme bende listenin eeeeeeeeeeeeeeen sonundayım kendimi oraya koydum
ben o sıralamaya giremicem heralde daha adet bile olamadım offfffffffff
kızlar valla özeniyorum adetken de konuşmayın fazla halvet falan yaaa
bi bitsede başlasak halvetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?