Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sızmazsam söz cnmmm gelirim...canımı sıktı bu koca uyandırıveriom kendini şirkette sanıyorrr heralde işle ilgili şeyler soruverio bana ..eee normal o kadar halvetten sonra adamda gafa mı galır gariiii

ayyy o bana da çok oluyorr...

uyuyakalınca kaldırmaya çalıştığımda anons mu var diyor banaaa

sızmazsam söz cnmmm gelirim...canımı sıktı bu koca uyandırıveriom kendini şirkette sanıyorrr heralde işle ilgili şeyler soruverio bana ..eee normal o kadar halvetten sonra adamda gafa mı galır gariiii

ay deliriciiimmm gülmekkteeeennnnn

gel bekliyummm

şekerim o implantasyon kanaması olmasın ??? bu kadar erken gelir mi reglin?

şekerim o implantasyon kanaması olmasın ??? bu kadar erken gelir mi reglin?

canım öyle olmasını çok istiyorum yaaa :)))))))))) valla hapı 8 mayısta bıraktım sonra normal 12 mayısta tam zamanında oldum sonra 7 haziranda 27. gün oldum şimdi de 24. gün bugün ve 5te bir peçeteye bulaştı başka gelen giden yok...

sen hiçmi adet olamıyorsun sorun nedir üzülme bende listenin eeeeeeeeeeeeeeen sonundayım kendimi oraya koydum

yok cnm ben çok düzenli adet olurum...
1 tane de kaybım varr...
kürtajdan sonra bile düzenli gitti adetimm...
ama bu sefer nedense hala adet olamadım 12 gün geçti :18:

canlarım bitanelerim ben yatıyorum sırf sizi özlediğim için girdim çok yorgunum akşama kadarda misafirim vardı bittim yaw ben çıkıyorum allaha emanet olun meg sen bizlere uğurlu geldin inşallah bizim bebişlerde sizlereuğur getirir hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…