Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bn varım cnmm ve de saat 5te gelen pembe bir akıntım var regl oldum dedim ama 6 saattir ses yok

Bazen banada öyle oluyor seviniyorum yerleşme kanamsı diye sonra sabaha bakıyorum sökülmüş adetimİnşallah yerleşme kanamasıdır ama pembeyse bencede adetin geliyor onun habercisi

selam kizlar nasilsinizzzbende daha regl olmadim bugun yada yarin olmam lazim bakalim hayirlisi belirtiler var ama insALLAH olmam

iyi geceler güzel anne

selam kizlar nasilsinizzzbende daha regl olmadim bugun yada yarin olmam lazim bakalim hayirlisi belirtiler var ama insALLAH olmam

tiviticimmm,bugün listeyi inceledim de,hakkaten bebik vardır inşallah yaaa

Son düzenleme:

Sende Allah a emanet ol iyi geceler:80:

Bazen banada öyle oluyor seviniyorum yerleşme kanamsı diye sonra sabaha bakıyorum sökülmüş adetimİnşallah yerleşme kanamasıdır ama pembeyse bencede adetin geliyor onun habercisi

ben de öyle olacağını düşünüyorum cnm tabi ufak bi umutla beraber )) Bu ay her konuda ilki yaşıyorum şaşırmam zaten sabah gelirse de..bekliyoruz bakalım.sadece bu kadar erken olmasına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim

tiviticimmm,bugün listeyi inceledim de,hakkaten bebik vardır inşallah yaaa

INSALLAH CANIM YAA SATEN ORDAKI BATIMDA YANLIS 31 HAZIRAN YOKMUS KI 1TEMMUZ YAZIN BARI
inş hayırlısıyla bebişin gelmiştir canımm

INSALLAH CANIM YA

ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN...AMINNNNN

pisicikkkk deme şöölleeeeee

Napiim en eski benim galiba topikte 6 yıllık evli ve 3 yıla yakın hüsran
Ama senin topikin uğurlu gelecek inanıyorum olsun listenin sonuda güzel her ay iki hamiş çıkarsa banada yılbaşına doğru sıra gelir inşallah

Sen kaç aydır deniyorsun canım ve herhangi bir problem varmı hiç dr a ghittinmi?

yellowcum 2. ay olucak işte
çalışmalara başlamadan gittim herşeyime baktırdım cnm çok şükür birşey yookmuş

eda ya bat 19dun sen ama :26:

hey allammmm görürüm 10 gün sora senide

inşallah megim görün benidee :)) ama siz konuşunca beklemek zor oluyor

Kçıncı ayınızdı sormuşmuydum bilmiyorum sorduysam özür topik kalabalık unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…