kizma ama canim bence reglin geldi yerlesme kanamasi cok koyu bir kahverengi oluyotabi allah bilir ben sadece icimin yalancisiyim
bn varım cnmm ve de saat 5te gelen pembe bir akıntım var regl oldum dedim ama 6 saattir ses yok
eda ya bat 19dun sen ama :26:
evet tatlım ama hala adet olamadımm :18: :18: :18:
sen hiçmi adet olamıyorsun sorun nedir üzülme bende listenin eeeeeeeeeeeeeeen sonundayım kendimi oraya koydum
canlarım bitanelerim ben yatıyorum sırf sizi özlediğim için girdim çok yorgunum akşama kadarda misafirim vardı bittim yaw ben çıkıyorum allaha emanet olun meg sen bizlere uğurlu geldin inşallah bizim bebişlerde sizlereuğur getirir hepinizi öpüyorum
selam kizlar nasilsinizzzbende daha regl olmadim bugun yada yarin olmam lazim bakalim hayirlisi belirtiler var ama insALLAH olmam
canlarım bitanelerim ben yatıyorum sırf sizi özlediğim için girdim çok yorgunum akşama kadarda misafirim vardı bittim yaw ben çıkıyorum allaha emanet olun meg sen bizlere uğurlu geldin inşallah bizim bebişlerde sizlereuğur getirir hepinizi öpüyorum
selam kizlar nasilsinizzzbende daha regl olmadim bugun yada yarin olmam lazim bakalim hayirlisi belirtiler var ama insALLAH olmam
Bazen banada öyle oluyor seviniyorum yerleşme kanamsı diye sonra sabaha bakıyorum sökülmüş adetimİnşallah yerleşme kanamasıdır ama pembeyse bencede adetin geliyor onun habercisi
evet tatlım ama hala adet olamadımm :18: :18: :18:
edam yarın ilk iş kanda baktırtıyosun dadlum
tiviticimmm,bugün listeyi inceledim de,hakkaten bebik vardır inşallah yaaa
inş hayırlısıyla bebişin gelmiştir canımm
pisicikkkk deme şöölleeeeee
su mor renk neyin habercisiymis ogrendinizmi
INSALLAH CANIM YA
ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN...AMINNNNN
edam yarın ilk iş kanda baktırtıyosun dadlum
Sen kaç aydır deniyorsun canım ve herhangi bir problem varmı hiç dr a ghittinmi?
eda ya bat 19dun sen ama :26:
hey allammmm görürüm 10 gün sora senide
ben de öyle olacağını düşünüyorum cnm tabi ufak bi umutla beraber)) Bu ay her konuda ilki yaşıyorum şaşırmam zaten sabah gelirse de..bekliyoruz bakalım.sadece bu kadar erken olmasına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?