Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyacak halim yok yorgunluktan benim bebişim 5 haftalıkmış ama hiper tansiyon oldugu için doktor günde 4 saat sol tarafıma dönüp yatcakmışım sürekli dinlenme eee bende yeni işe başlamıştım ama hiç bişey kuzumdan daha önemli eğil ama yinede yatmak zor offf offf

gızlarrrrr ben kaçıyorum kocam uyuyakalmış şuan bi şok etkisi yaratimse açimm uykusunuuu

yarın giremiycem ben kocam bilgisayarı formatlarken halletmiş sağolsun..şirketine götürecekmiş baktıracakmış kasasını..

öptüm sizi

kendinize cici bakınnnn beaaaaaa:82::82::82:

yaaaaa halvetten sora gelllll

maşallah bebişine canımm

bebişin ve sen sağlıklı olunda yatarsın artık cnmm...

güle güle canım kendine çok cici bakk...

c.tesi görüşürüz artık özletme kendini...

rasgele

canım ya en azından 3 ay dikkat etmeli dimi..

allah korusun senide bebikini de inşallahhh...

hoşgeldin cnmmm iyi sayılr sen nasılsın??

hoşgeldiniz bebemmm..amannn göbüşe dikkattttt

hoşbulduk cnm bende adettim geçsin diye gün sayıyorum

ben de attım canımm :))) yok valla 6 saat oldu gelen giden yok gelmesin gelmesin yerleşme ise ama yok reglse bi zahmet geliversin heveslendirmesin

şebnemmm hoşgeldin kuzummmmmm

hoşbulduk luckycim

meg edammm+ bilginkız+ ESTEBAN esens birsum+ luckyincident+ sebbnemm+ Kayram2006+

miyabalay kızlaaarrrrrrr

megimmm kuzum miyabaaa

Bende geldim
Herkese miyebaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin yellowkiityvimmmmm

yaaaaa halvetten sora gelllll

sızmazsam söz cnmmm gelirim...canımı sıktı bu koca uyandırıveriom kendini şirkette sanıyorrr heralde işle ilgili şeyler soruverio bana ..eee normal o kadar halvetten sonra adamda gafa mı galır gariiii

allah hürrem sultan bereketi versin canim54:

esensss sağlıkla gelsin inş bebişinnn...

Kayrammm canım ya içine bi soruversene benim bugün gelen regl mi yoksa yerleşme kanaması mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…