Bence 18 senin bir sonraki bat ın
merhaba sekerciiiiiiiiiim icimden bir ses sen bu ay hamile olucan diyo
ama eskiden hep 23-24 gibi olurdu şimdi başladı böyle geriye sarmaya.
merhaba sekerciiiiiiiiiim icimden bir ses sen bu ay hamile olucan diyo
gızlarrrrr ben kaçıyorum kocam uyuyakalmış şuan bi şok etkisi yaratimse açimm uykusunuuu
yarın giremiycem ben kocam bilgisayarı formatlarken halletmiş sağolsun..şirketine götürecekmiş baktıracakmış kasasını..
öptüm sizi
kendinize cici bakınnnn beaaaaaa:82::82::82:
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyacak halim yok yorgunluktan benim bebişim 5 haftalıkmış ama hiper tansiyon oldugu için doktor günde 4 saat sol tarafıma dönüp yatcakmışım sürekli dinlenme eee bende yeni işe başlamıştım ama hiç bişey kuzumdan daha önemli eğil ama yinede yatmak zor offf offf
o sese kurban oliim ben beee
inşallahhhhhhhhhhhhhh heppimizz ama heppimizzzz
gızlarrrrr ben kaçıyorum kocam uyuyakalmış şuan bi şok etkisi yaratimse açimm uykusunuuu
yarın giremiycem ben kocam bilgisayarı formatlarken halletmiş sağolsun..şirketine götürecekmiş baktıracakmış kasasını..
öptüm sizi
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyacak halim yok yorgunluktan benim bebişim 5 haftalıkmış ama hiper tansiyon oldugu için doktor günde 4 saat sol tarafıma dönüp yatcakmışım sürekli dinlenme eee bende yeni işe başlamıştım ama hiç bişey kuzumdan daha önemli eğil ama yinede yatmak zor offf offf
hoşgeldin cnmmm iyi sayılr sen nasılsın??
hoşgeldiniz bebemmm..amannn göbüşe dikkattttt
ben de attım canımm :))) yok valla 6 saat oldu gelen giden yok gelmesin gelmesin yerleşme ise ama yok reglse bi zahmet geliversin heveslendirmesin
şebnemmm hoşgeldin kuzummmmmm
meg edammm+ bilginkız+ ESTEBAN esens birsum+ luckyincident+ sebbnemm+ Kayram2006+
miyabalay kızlaaarrrrrrr
Bende geldim
Herkese miyebaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaaaa halvetten sora gelllll
hoşbulduk cnm bende adettim geçsin diye gün sayıyorum
hoşbulduk luckycim
megimmm kuzum miyabaaa
hoşgeldin yellowkiityvimmmmm
öptüm sizi
Megim datlu cadım bendede var oses sıradaki hamiş sensin bencede
sızmazsam söz cnmmm gelirim...canımı sıktı bu koca uyandırıveriom kendini şirkette sanıyorrr heralde işle ilgili şeyler soruverio bana ..eee normal o kadar halvetten sonra adamda gafa mı galır gariiii
Megim datlu cadım bendede var oses sıradaki hamiş sensin bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?